QUOTE(ataka26 @ 2016 06 28, 08:54)
man taip nėra įkvėpimo bėgioti..nu kažkoks siaubas....
Aš treniruotes dažnai darau su ausinuku, jungiuosi tik į vieną ausį, kad girdėčiau aplinką. Varžybų metu yra draudžiama ausinukai (čia kalbu apie profesionalių bėgikų ) o masiniuose ir niekada nesidedu, nes man patinka girdėti savo kvėpavimą, taip lengviau kontroliuoti bėgimą.
Aš treniruotes dažnai darau su ausinuku, jungiuosi tik į vieną ausį, kad girdėčiau aplinką. Varžybų metu yra draudžiama ausinukai (čia kalbu apie profesionalių bėgikų ) o masiniuose ir niekada nesidedu, nes man patinka girdėti savo kvėpavimą, taip lengviau kontroliuoti bėgimą.
Per karšta?
Su ausinuku ir per kitus bėgimus formaliai neledžia, bet tik formaliai.
Aš tai viską girdėt mėgstu. Be to, man muzika tiek nuostabus menas - aš jos klausau specialiai, įsigilinu. KLAUSAU.
O tie vusi "dži dži" kur paleidžia per kolektyvines treniruotes garsiakalbiu, tai išvis. Ai rai Kauno maratone buvo turbūt jas 5 ar 7 km ale didžėjai su tais ritmais - taip nežinau net; mano klausa per jautri.
Tiksliai įvardinai: "kontroliuot".
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 06 28, 17:43)
ne dabar
Jau keleta metu kirba mintis pamegti begima. Vis bandydavau, bet pasiduodavau
Kodel to noriu? Geras klausimas. Kazkoks vidinis poreikis gal
Beja, kas keisciausia, begioti vis dar nemegstu. Bet laukiu tos dienos, kada eisiu i lauka ir vel bandysiu O po begimo, jau einant namo, vis galvoju, kad gal nepakankamai siandiena begau, gal dar visai noreciau
Jau keleta metu kirba mintis pamegti begima. Vis bandydavau, bet pasiduodavau
Kodel to noriu? Geras klausimas. Kazkoks vidinis poreikis gal
Beja, kas keisciausia, begioti vis dar nemegstu. Bet laukiu tos dienos, kada eisiu i lauka ir vel bandysiu O po begimo, jau einant namo, vis galvoju, kad gal nepakankamai siandiena begau, gal dar visai noreciau
Maždaug aišku