Penktadieni begau sporto klube. Si karta be muzikos ir vistiek buvo zymiai lengviau nei lauke. O ir begimo laikas ilgesnis
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 24, 05:05)
Tai gal jūs lb greit lauke bėgt imat, kad galvojat, "nukrisit"? A
Aš pradžioje nusistatydavau: begsiu 35 min", pvz. Ir bėgu.?
Aš pradžioje nusistatydavau: begsiu 35 min", pvz. Ir bėgu.?
As taip daug maz galiu begti sporto klube. Lauke daug sudetingiau, bet reikes pabandyti. Aciu
QUOTE(mylimuke! @ 2016 06 24, 05:09)
Me boho, tikrai, kokiu greiciu begat? Pradzioj turbut uztektu 7-8min/km. O kad sunku tai normalu, neturi but lengva.ypac pradzioj. Kruvi labai po biski didinkit
As panasiu greiciu ir begu(jei toki letuma galima pavadinti begimu ) Dabar naudojuosi c25k programele, tad kruvis kas savaite dideja.
QUOTE(vyty @ 2016 06 26, 19:41)
Ne, nesame gimę bėgti. Esame gimę mąstyt ir prisitaikyt. Man bėgimas nėra natūralus dalykas - man lėčiau ir sunkiau nei daugumai gaunasi. O vistiek bėgu Dėl treniruočių - yra dar plaukimas, dviratis, slidės be bėgimo. Pabandykit, gal kažkas patiks.
O kaip senai begate?
As kitomis treniruotemis ir uzsiimu. Jau gana daugeli metu. O dviratis yra mano susisiekimo priemone
Taciau dabar noriu susidraugauti su begimu. Esu bandziusi jau keleta kartu. Bet si karta tuo uzsiimu gan rimtai. Ir pasiduoti kol kas tikrai nenoriu
Geros savaites