Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

Bamba,
Tai per kiek atbėgai, kad vyrus už nugaros palikai net 45km nubėgus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2016 06 19, 22:20)
Pažiūrėjau Kernavės bėgimo rezultatus, tai tu vos ne pusę vyrų aplenkei blink.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2016 06 19, 20:20)
Pažiūrėjau Kernavės bėgimo rezultatus, tai tu vos ne pusę vyrų aplenkei blink.gif

na rimčiau bėgiojančių vyrų neaplenkiau, ten galiorkoj veteranai buvo smile.gif Tiesa po 32km aplenkiau 3 vyrus (vienas pusnuogis selfius darė aplenkimo momentu lotuliukas.gif ), tai tie 3 daugiau ėjo nei bėgo.

Bet kaip tos merginos taip varo negaliu suprast? antrą vietą užėmusi, sako bėgioja vos antrus metus ar pan, šiaip paprastas žmogus, mama, nesportininkė, čia jos pirmas maratonas buvo. Prieš tai pusmaratonį bėgo, berods per 1:35 nuvarė. Nu ir kaip suprast, genai čia ar koks velnias, kad nesitreniravę žmonės taip lekia? unsure.gif
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 19, 20:56)
Bamba,
Tai per kiek atbėgai, kad vyrus už nugaros palikai net 45km nubėgus? smile.gif

Tai kad visi ten pasiklydę buvo, kaip mininum kas antras.
5:19 mano laikas, nelabai man ką jis ir sako, su paprastu maratonu nelabai palyginama, nes trasa specifinė. Tiesą sakant tik vakar vakare tą laiką ir sugalvojau pirmą kart pažiūrėt, laikrodis nusimušęs buvo, tai pas mane nerodė tiksliai.

ataka, tu minėjai kažkur užsiregistravai į idomų bėgimą, tik pamiršau kur ir kada? kitą savaitę ar panioju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 20 birželio 2016 - 08:31
Oho, gerai ten buvo biggrin.gif
Kam selfiai rūpėjo smile.gif, o kas po metų bėgiojimo maratone 2tą vietą jama! (nors aš manau, kad vis tiek ten sportuojanti turėjo būt, nu arba jau genial; nžn net smile.gif)
Atsakyti
bamba cia planuoju http://bigbankskrien...ija.lv/jelgava/ smile.gif

Kaip bebūtų genetika taip pat daro savo, kaulų , raumenų , sausgyslių ir širdies darbo sistema daug ką lemia smile.gif Kai pati treniruoju puikiai tai matau, vienas aria m ir vos ne ant vietos kitas ateina be jokio fizinio pasiruošimo ir aplenkia tą kuris metus arė smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Sia savaite isbegau trecia karta i lauka. Po visu treniruociu sporto klube ir sio pasibegiojimo(jeigu tai galima vadinti begiojimu doh.gif ) pamazu pradedu prieiti isvados, kad as nesu gimusi begiojimui schmoll.gif

Kol kas dar nenoriu pasiduoti, todel ir rasau jums ax.gif

Galbut kas esate patyre kazka panasaus.

Ar visgi visoms begimas yra naturalus dalykas g.gif (tai, ko gero patvirtintu mano teorija, kad as nesukurta begiojimui)....

Kaip ir praejusi karta lauke naudojausi c25k programele. Si karta teko begti po 3 minutes. Kas man yra beveik neimanoma unsure.gif Po turbut kokios pusantro minutes pradedu galvoti, kazin kiek dar liko laiko iki triju minuciu ir vos pajudu is vietos doh.gif

Niekaip nesuprantu kame problema.

Su sportu as nesusipykusi. Vazineju dviraciu. Seniau i darba tekdavo vaziuoti apie 16km. Po ko as dar nueidavau i spin klase sporto klube. Taip pat lankau bodycombat ir bodypump treniruotes. Bet niekas manes taip nenualina, kaip begimas doh.gif

Kazin ar kada sugebesiu persilauzti g.gif Nes pasiduoti labai nenoreciau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 06 23, 23:47)
Kazin ar kada sugebesiu persilauzti  g.gif Nes pasiduoti labai nenoreciau  cool.gif

Man kaifas ateidavo ties 8-9-tu kilometru. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 06 23, 21:51)
Man kaifas ateidavo ties 8-9-tu kilometru.  biggrin.gif

o kaip tiek pasiekti, kad as po triju minuciu galvoju nukrisiu doh.gif (ne, as nebegu greitai, kad perspausciau)

Ant begimo takelio dar kazkaip sugebu, bet lauke- niekaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 06 23, 23:13)
o kaip tiek pasiekti, kad as po triju minuciu galvoju nukrisiu  doh.gif (ne, as nebegu greitai, kad perspausciau)

Ant begimo takelio dar kazkaip sugebu, bet lauke- niekaip  unsure.gif

Tai gal jūs lb greit lauke bėgt imat, kad galvojat, "nukrisit"? A
Aš pradžioje nusistatydavau: begsiu 35 min", pvz. Ir bėgu. Ir padusimas toks būdavo lyg ir, tokia lyg sumaištis galvoj ir kūne smile.gif, - grįždavau raudonais žandais visa. Dbr tikrai viskas kitaip kažkaip.
Bet jum gal dar kas kito yr? Gal pas spec.trenerį nueikit, pasitarkit?
Atsakyti
Me boho, tikrai, kokiu greiciu begat? Pradzioj turbut uztektu 7-8min/km. O kad sunku tai normalu, neturi but lengva.ypac pradzioj. Kruvi labai po biski didinkit
Atsakyti
man irgi atrodo, kad per greit bėgat. Kiek metrų per tas 3min vidutiniškai nubėgat?
tinkamai pasirinkus tempą, po 3min dar neturėtų būt labai sunku
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 06 23, 23:47)
Sveiki  4u.gif

Sia savaite isbegau trecia karta i lauka. Po visu treniruociu sporto klube ir sio pasibegiojimo(jeigu tai galima vadinti begiojimu  doh.gif ) pamazu pradedu prieiti isvados, kad as nesu gimusi begiojimui  schmoll.gif

Kol kas dar nenoriu pasiduoti, todel ir rasau jums  ax.gif

Galbut kas esate patyre kazka panasaus.

Ar visgi visoms begimas yra naturalus dalykas  g.gif (tai, ko gero patvirtintu mano teorija, kad as nesukurta begiojimui)....

Kaip ir praejusi karta lauke naudojausi c25k programele. Si karta teko begti po 3 minutes. Kas man yra beveik neimanoma  unsure.gif Po turbut kokios pusantro minutes pradedu galvoti, kazin kiek dar liko laiko iki triju minuciu ir vos pajudu is vietos  doh.gif

Niekaip nesuprantu kame problema.

Su sportu as nesusipykusi. Vazineju dviraciu. Seniau i darba tekdavo vaziuoti apie 16km. Po ko as dar nueidavau i spin klase sporto klube. Taip pat lankau bodycombat ir bodypump treniruotes. Bet niekas manes taip nenualina, kaip begimas  doh.gif

Kazin ar kada sugebesiu persilauzti  g.gif Nes pasiduoti labai nenoreciau  cool.gif

Ne, nesame gimę bėgti. Esame gimę mąstyt ir prisitaikyt. Man bėgimas nėra natūralus dalykas - man lėčiau ir sunkiau nei daugumai gaunasi. O vistiek bėgu smile.gif Dėl treniruočių - yra dar plaukimas, dviratis, slidės be bėgimo. Pabandykit, gal kažkas patiks.
Atsakyti