Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

QUOTE(bamba @ 2016 06 18, 18:34)
man irgi taip, bėgiojimas nugarai padėjo,nors prieš 11 metų girdėjau iš kinezeterapeuto savo, kad jokių būdu man nebegalima bėgt.
kernavė-vilnius bėgime užėmiau prizinę vietą ir gavau dovanų biggrin.gif buvau trečia, viso bėgo 3 moterys lotuliukas.gif kažkaip net gėda buvo ant pakylos lipt. Bet smagu vistiek.

Pasiklydau du kartus, tai iš maratono gavosi gal 45km doh.gif bet ten beveik visi bėgikai, bent po kartą pasiklydo. Kaimiečiai keistoki, nurinkinėja trasos žymėjimą.Nelabai įkertu kodėl, ar ale mišką tvarko ar piktybiškai.
Sukilimo gal apie 1km buvo, atrodytų nemažai, bet padalinus per visą atstumą, pusė velnio visai.
Liuse, kaip elektrėnai, bėgai? sunki ten trasa, man sunku baisiai praeitais metais buvo unsure.gif

Wow, jėga thumbup.gif showoff.gif thumb_yello.gif first.gif brunette.gif
Nerealiai.

Pasiklydai, ir dar prizinę vietą užėmei - ką jau čia ir bepridursi thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2016 06 18, 19:11)
Sveikinu 4u.gif Ir kokia čia gėda, jei sugebėtų, daugiau kas bėgtų. Aš labai džiaugčiausi prizinę vietą laimėjus bet kokiu atveju.
Ką dovanų gavai?
Elektrėnuose nebėgau, nesėkminga diena -- pusiaukelėj sugedo mašina, teko kviest tralą ir važiuot atgal. Maža to, grįžus dar radau įsidegusią erkę (turbūt prikibo, kai laukiau pievoj šalikelėj).

drinks_cheers.gif Tai jau taip.
Aha, ką dovanų gavai? smile.gif

Nu bet blyn, nu. Tpfu tpfu tpfu dėl tos erkės.

O šiaip - nežinau, ar paguos (gal ir nereikai tos paguodos tau biggrin.gif ), bet man kai taip nutinka, tai aš susikuriu, kad ale būt kas nors dar baisiau nutikę, kad čia nuo ko nors apsaugojo Aukštesnės jėgos biggrin.gif [gal ir naivu, bet vis, švelniau kažkaip priimti būna biggrin.gif ]
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2016 06 18, 18:11)
Sveikinu 4u.gif Ir kokia čia gėda, jei sugebėtų, daugiau kas bėgtų. Aš labai džiaugčiausi prizinę vietą laimėjus bet kokiu atveju.
Ką dovanų gavai?
Elektrėnuose nebėgau, nesėkminga diena -- pusiaukelėj sugedo mašina, teko kviest tralą ir važiuot atgal. Maža to, grįžus dar radau įsidegusią erkę (turbūt prikibo, kai laukiau pievoj šalikelėj).

aš irgi džiaugiuos, bet tas supratimas, kad galėjau nors ir dviem valandom vėliau atbėgt, ir vistiek bučiau trečia, kiek glumina smile.gif Bet iš kitos pusės, starte pasirodyt irgi nelengva dalis, jei kitos nesiregistravo ar nebėgo, tai jau automatiškai aš daugiau padariau biggrin.gif

gavau 'leki' formos striukę, bet man rodos ji vyriška s dydžio, man rankovės ilgokos ir pečiai smarkiai platūs unsure.gif ir leki akinius nuo saulės su stipriu filtru smile.gif

o blem su tom erkėm tai baisu. Tikiuosi, nieko nebus. Aš vis galvoju gal reikėjo pasiskiepyt.

QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 18, 19:17)
O šiaip - nežinau, ar paguos (gal ir nereikai tos paguodos tau biggrin.gif ), bet man kai taip nutinka, tai aš susikuriu, kad ale būt kas nors dar baisiau nutikę, kad čia nuo ko nors apsaugojo Aukštesnės jėgos  biggrin.gif [gal ir naivu, bet vis, švelniau kažkaip priimti būna  biggrin.gif ]

aš kažkaip panašiai stengiuos galvot visada, kad matyt nereikėjo man ten būt. Bet man dažniausiai nesiseka su tuo mastymu, vistiek nervas ima, kad nepavyko. Nemoku taip ramiai kaip liusė sureaguot, keikčiausi turbūt savaitę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 18 birželio 2016 - 21:31
Beje, o kas dėl nugarų - nu aš irgi atsigaunu pabėgiojus. Kas čia yr daba? g.gif
Apskritai, pagerėja savijauta. Pvz šnd tingėjau, ryte lyg gerklę kas kuteno (vakar ledų paėdžiau taip kaip reikiant, tokie su stevia yra geri biggrin.gif ), nugarą nuo lyg vakar maudė. Na o pabėgiojus - kaip naujai gimęs. Na, duok Die, kad čia tikrai gerai. cool.gif
Atsakyti
siaip matyt begimas stiprina nugaros raumenis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 06 18, 22:42)
siaip matyt begimas stiprina nugaros raumenis smile.gif

Na taip, bet juk ir "dunksi" bėgant ("kratosi" stuburas smile.gif ), kaip ten manieringai tas kojelas bedėliotum biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 19 birželio 2016 - 13:06
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 19, 12:05)
Na taip, bet juk ir "dunksi" bėgant ("kratosi" stuburas  smile.gif ), kaip ten manieringai tas kojelas bedėliotum  biggrin.gif

na gal ir dunksi, bet ir einant kažkiek gal dunksi, manau žmogaus anatomija yra pritaikyta judėti, tame tarpe ir bėgti, ne tik sofos gulėjimą stuburas gali atlaikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 06 19, 15:33)
na gal ir dunksi, bet ir einant kažkiek gal dunksi, manau žmogaus anatomija yra pritaikyta judėti, tame tarpe ir bėgti, ne tik sofos gulėjimą stuburas gali atlaikyt smile.gif

Kai papost'inau, tai ta pati mintis "prabėgo", bet galvojau, : "-Ai" biggrin.gif
Na tai OK, ramikas. smile.gif
O šiaip - štai net ir naujausi [gal net ir ne toki jau nauji smile.gif] tyrimai rodo, kad pvz., kalcis kauluose gaminasi nuo apkrovos, judėjimo nuolatinio. [čia turbūt supratot tą gilią mintį smile.gif ]

O aš šnd vėl rasilėkiau - buvo planas 2 dienas iš eilės po 10 k 'pavaryt' smile.gif. Šnd kažkiek sunkiau, bet užtat vakar tai easy smile.gif. 5 km iš 10 pliaupė lietus, bet 'ant tiek' faina buvo. O vyras jau laukė namuose prie durų, sakė "jau būčiau ėjęs ieškot" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 06 19, 16:33)

neuzfiksavau,kas ir kur pasakojo, sveikatos ar tai sporto laida buvo, bet buvo pasakyta, jog zmogui naturalios busenos yra judejimas arba gulejimas. viskas. jokiu ten sedejimu ir stovejimu biggrin.gif nu bet tikrai, tiek ilgai stovint, tiek ilgai sedint ima nugara maust.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 06 19, 17:12)
neuzfiksavau,kas ir kur pasakojo, sveikatos ar tai sporto laida buvo, bet buvo pasakyta, jog zmogui naturalios busenos yra judejimas arba gulejimas. viskas. jokiu ten sedejimu ir stovejimu  biggrin.gif  nu bet tikrai, tiek ilgai stovint, tiek ilgai sedint ima nugara maust.

Gali būt - svarbu judėjimas, ne stingimas, taip išeitų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 06 18, 21:30)
... Nemoku taip ramiai kaip liusė sureaguot, keikčiausi turbūt savaitę biggrin.gif

Tai čia tik per kompą atrodo ramiai, šiaip daug nervų man vakar diena kainavo. Nebėgtas pusmaratonis - mažiausia bėda, blogiau dėl galimybės, kad erkė galėjo užkrėsti, ir dėl išlaidų mašinos remontui.

Pažiūrėjau Kernavės bėgimo rezultatus, tai tu vos ne pusę vyrų aplenkei blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 19, 15:54)
Kai papost'inau, tai ta pati mintis "prabėgo", bet galvojau, : "-Ai"  biggrin.gif
Na tai OK, ramikas. smile.gif
O šiaip - štai net ir naujausi [gal net ir ne toki jau nauji smile.gif] tyrimai rodo, kad pvz.,  kalcis kauluose gaminasi nuo apkrovos, judėjimo nuolatinio. [čia turbūt supratot tą gilią mintį  smile.gif ]

O aš šnd vėl rasilėkiau - buvo planas 2 dienas iš eilės po 10 k 'pavaryt' smile.gif. Šnd kažkiek sunkiau, bet užtat vakar tai easy smile.gif. 5 km iš 10 pliaupė lietus, bet 'ant tiek' faina buvo. O vyras jau laukė namuose prie durų, sakė "jau būčiau ėjęs ieškot"  biggrin.gif

ne nauji tie tyrimai smile.gif bet taip jie teisingi, pvz: platesni plaukikų pečiai, kadangi ten gaunamas labai didelis krūvis, natūraliai ten daugiau kalcio sankaupų atsiranda, kad atlaikyti visą darbinį tūri smile.gif taip pat osteporozės susirgimo rizika mažini daugiau judėdama smile.gif
Atsakyti