Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

na ir aš galvojau gal reiktų pas gydytoją, bet pagalvojau, kad tik prajuokinsiu gydytoją, išgirsiu atsakymą, geriau nebėgioti, pasirinkti kitą sporto šaką arba išrašys tik kokių vaistų ir viskas (nes maniškė mėgėja išrašinėti), o norėtųsi, kad gal kokį tyrimą padarytų, bet čia tikriausiai tik mano svajonės biggrin.gif . Galvojau, gal iš čia esančių bėgikų irgi yra su tuom susidūrę.
Na, bet kaip suprantu, vistik reikia nueiti pas gydytoją :/
Atsakyti
QUOTE(vilmoskin @ 2016 06 16, 14:18)
na ir aš galvojau gal reiktų pas gydytoją, bet pagalvojau, kad tik prajuokinsiu gydytoją, išgirsiu atsakymą, geriau nebėgioti, pasirinkti kitą sporto šaką arba išrašys tik kokių vaistų ir viskas (nes maniškė mėgėja išrašinėti), o norėtųsi, kad gal kokį tyrimą padarytų, bet čia tikriausiai tik mano  svajonės biggrin.gif . Galvojau, gal iš čia esančių bėgikų irgi yra su tuom susidūrę.

Tai jūs pas gydytoją neakcentuokit bėgiojimo; kitaip įvardinkit tą priežastį.
Atsakyti
QUOTE(vilmoskin @ 2016 06 16, 13:18)
na ir aš galvojau gal reiktų pas gydytoją, bet pagalvojau, kad tik prajuokinsiu gydytoją, išgirsiu atsakymą, geriau nebėgioti, pasirinkti kitą sporto šaką arba išrašys tik kokių vaistų ir viskas (nes maniškė mėgėja išrašinėti), o norėtųsi, kad gal kokį tyrimą padarytų, bet čia tikriausiai tik mano  svajonės biggrin.gif . Galvojau, gal iš čia esančių bėgikų irgi yra su tuom susidūrę.

reikia eiti pas sporto daktara tada bus žiūrima iš kitos prizmės smile.gif

rastafarinas na gal akcentuoti labai nereikia, bet pasakyti būtina smile.gif
Atsakyti
ačiū labai už superinę idėją biggrin.gif
taip ir padarysiu, nes pasakius tikrą priežastį, būtų atsakymas - mesk bėgioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 06 16, 14:46)
reikia eiti pas sporto daktara tada bus žiūrima iš kitos prizmės smile.gif

rastafarinas na gal akcentuoti labai nereikia, bet pasakyti būtina smile.gif

Na taip, aš būtent turėjau omeny neakcentuoti.

O kur, į sporto dispanserį eit? Aš norėjau kada, bet iš manęs prašė trenerio siuntimo. Tai ėjau pas paprastą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 16 birželio 2016 - 15:03
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 16, 14:02)
Na taip, aš būtent turėjau omeny neakcentuoti.

O kur, į sporto dispanserį eit? Aš norėjau kada, bet iš manęs prašė trenerio siuntimo. Tai ėjau pas paprastą...

http://www.daktaras....porto-medicina/ privaciuose dazniausiai nereikia, bet jai turi kazkokia problema ir tau buvo jau kazkas daryta tai jie nori israsu ar nuotrauku is tu daktaru , kad matytu kas ir kaip buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 16 birželio 2016 - 15:14
QUOTE(vilmoskin @ 2016 06 16, 15:18)

As ejau del kelio. Sviete, mankstu gavau. Bet esme ta, begiot neleido biggrin.gif isgeriau kursa atakos26 rekomenduotu vitaminu ir lyg susitvarke. Nors kartais kluba paskausta, gali but kad skausmas kitur perejo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 06 16, 14:27)
As ejau del kelio. Sviete, mankstu gavau. Bet esme ta, begiot neleido biggrin.gif isgeriau kursa atakos26 rekomenduotu vitaminu ir lyg susitvarke. Nors kartais kluba paskausta, gali but kad skausmas kitur perejo.

skausmas plinta taip silpna pėda-apkrova čiurnai, silpna čiurna - apkrova keliukaui, silpnas keliukas -apkrova klubui , nugarai smile.gif uztat visada reikai issiaiskinti priezasti, nes kiti gydo pvz nugaros skausma o problema buna dėl koju
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 06 16, 15:08)
http://www.daktaras....porto-medicina/ privaciuose dazniausiai nereikia, bet jai turi kazkokia problema ir tau buvo jau kazkas daryta tai jie nori israsu ar nuotrauku is tu daktaru , kad matytu kas ir kaip buvo

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 06 16, 16:35)
skausmas plinta taip silpna pėda-apkrova čiurnai, silpna čiurna - apkrova keliukaui, silpnas keliukas -apkrova klubui , nugarai smile.gif uztat visada reikai issiaiskinti priezasti, nes kiti gydo pvz nugaros skausma o problema buna dėl koju

tiketina taip.
neseniai dar skaiciau, kad klubu , nugaros skausmai atsiranda del kazkokio ten silpno uzpakalio raumens kazkurio biggrin.gif
nors del nugaros, tai kaip tik begiojimas man visada visus skausmus nuima.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 06 16, 17:48)
nors del nugaros, tai kaip tik begiojimas man visada visus skausmus nuima.

man irgi taip, bėgiojimas nugarai padėjo,nors prieš 11 metų girdėjau iš kinezeterapeuto savo, kad jokių būdu man nebegalima bėgt.

kernavė-vilnius bėgime užėmiau prizinę vietą ir gavau dovanų biggrin.gif buvau trečia, viso bėgo 3 moterys lotuliukas.gif kažkaip net gėda buvo ant pakylos lipt. Bet smagu vistiek.

Pasiklydau du kartus, tai iš maratono gavosi gal 45km doh.gif bet ten beveik visi bėgikai, bent po kartą pasiklydo. Kaimiečiai keistoki, nurinkinėja trasos žymėjimą.Nelabai įkertu kodėl, ar ale mišką tvarko ar piktybiškai.
Sukilimo gal apie 1km buvo, atrodytų nemažai, bet padalinus per visą atstumą, pusė velnio visai.

Liuse, kaip elektrėnai, bėgai? sunki ten trasa, man sunku baisiai praeitais metais buvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 18 birželio 2016 - 18:46
QUOTE(bamba @ 2016 06 18, 18:34)
man irgi taip, bėgiojimas nugarai padėjo,nors prieš 11 metų girdėjau iš kinezeterapeuto savo, kad jokių būdu man nebegalima bėgt.
kernavė-vilnius bėgime užėmiau prizinę vietą ir gavau dovanų biggrin.gif buvau trečia, viso bėgo 3 moterys lotuliukas.gif kažkaip net gėda buvo ant pakylos lipt. Bet smagu vistiek.

Pasiklydau du kartus, tai iš maratono gavosi gal 45km doh.gif bet ten beveik visi bėgikai, bent po kartą pasiklydo. Kaimiečiai keistoki, nurinkinėja trasos žymėjimą.Nelabai įkertu kodėl, ar ale mišką tvarko ar piktybiškai.
Sukilimo gal apie 1km buvo, atrodytų nemažai, bet padalinus per visą atstumą, pusė velnio visai.
Liuse, kaip elektrėnai, bėgai? sunki ten trasa, man sunku baisiai praeitais metais buvo unsure.gif

Sveikinu 4u.gif Ir kokia čia gėda, jei sugebėtų, daugiau kas bėgtų. Aš labai džiaugčiausi prizinę vietą laimėjus bet kokiu atveju.
Ką dovanų gavai?

Elektrėnuose nebėgau, nesėkminga diena -- pusiaukelėj sugedo mašina, teko kviest tralą ir važiuot atgal. Maža to, grįžus dar radau įsidegusią erkę (turbūt prikibo, kai laukiau pievoj šalikelėj).

Atsakyti