Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 13, 10:38)
Labas. Vis atsimindavau jus / tave  smile.gif
- Aha, TAS jausmas stirpus  drinks_cheers.gif  biggrin.gif
Kiek jūs jau metų begiojat? Nes keik pamenu post'us, tai jūs ten jau nerealiais tempais bėgdavot, berods, pamenu 5:00 kažkas tokio smile.gif
- O, dar žiūriu, ir "geležies" draugė  biggrin.gif

Buvom perėję prie "tu" mirksiukas.gif
Tempai mano labai eiliniai, 5 min/km gal 3 kartus gyvenime bėgau 5-10 km varžybose. Šiuo metu man tavo pusmaratonio rezultatas būtų labai geras smile.gif
Bėgiojau kažkur 3 metus reguliariai, su kassavaitiniais ilgabėgiais.
Dėl geležies, tai man hemaglobinas kiekvieną pavasarį-vasarą nukrenta, buvo net įdomu pažiūrėt, ar jis mažės, kai kelis mėnesius nedariau jokių sunkių treniruočių. Panašu, kad ne nuo sporto krenta, nes gruodžio mėn. buvo virš 130.

Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2016 06 14, 07:26)
Buvom perėję prie "tu" mirksiukas.gif
Tempai mano labai eiliniai, 5 min/km gal 3 kartus gyvenime bėgau 5-10 km varžybose. Šiuo metu man tavo pusmaratonio rezultatas būtų labai geras smile.gif
Bėgiojau kažkur 3 metus reguliariai, su kassavaitiniais ilgabėgiais.
Dėl geležies, tai man hemaglobinas kiekvieną pavasarį-vasarą nukrenta, buvo net įdomu pažiūrėt, ar jis mažės, kai kelis mėnesius nedariau jokių sunkių treniruočių. Panašu, kad ne nuo sporto krenta, nes gruodžio mėn. buvo virš 130.

Jau pamiršus bavua, kad "buvom" perėję biggrin.gif - OK.
Man tai neeiliniai čia tie tempai, bet neisginčysiu smile.gif
Gera žinia, kad ne nuo sporto krenta - o tai gali žmogus visko prisigalvoti. O kita vertus, aš visada darydavau vasaros bent jau antroj pusėj, tai gal čia ir visą "amžių" taip, kaip kad ir pati mini, pakrenta pavasarį.
O tu iš Vilniaus esi? smile.gif
Atsakyti
man dažniausiai hemoglobinas nukrenta į žiemos pusę smile.gif reiktu pasidaryti dėl bendro įdomumo koks dabar yra smile.gif

Atsakyti
Laba ax.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 12, 16:30)
Įspūdėliai iš bėgimo. / Kauno maratonas 2016

Sveikinimai 4u.gif

As siandiena antra karta isbegau i parka blush2.gif

Kadangi pirmasis begimas nebuvo lengvas, si karta nusprendziau ne istisai begti, o naudotis programele c25k, kaip kad darau sporto klube rolleyes.gif

Nebebuvo taip baisu ax.gif
Atsakyti
Neblogai bigsmile.gif 2 metai nuo pirmo maratono iki Olimpinių. ir jus galit pavaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 06 14, 18:40)
Neblogai  bigsmile.gif  2 metai nuo pirmo maratono iki Olimpinių. ir jus galit pavaryt  biggrin.gif

Tik ji daug metų iki pirmo maratono bėgiojo ir turėjo stiprų fizinį pasiruošimą. Profesionalų taip pasaulyje yra, visi pradeda nuo 1500m po to eina 3000m 5km 10km ir galiausiai maratonas smile.gif o esmė tokia, kad greitis yra sąliginai įgimtas o ištvermė išugdoma smile.gif tad kuo trumpesnė distancija tuo greičiau turi bėgti, kai sustoji progresuoti didini atstuma smile.gif tad nenustebino kad ji pasirinko maratona, nes jau buvo pastrigusi.
Manau metų hėgyje ir seses Vilčinskaites išvysim maratono trąsose smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
gal kas yra susidūręs su kelių skausmais. Bėgioju apie 5 metus, rytais po 4-6 km darbo dienomis. Būna ir pertraukų. Bet turiu problemėlę su keliais, po kad ir mažos pertraukos vėl reikia "pratintis", pvz. 6 km išbėgti negaliu, pradeda skaudėti, dilgčioti kelią. Po kelių trumpesnių pabėgiojimų jau galiu ir daugiau. Bet kelių skausmas apie save primena. Ir šiaip vakarais kartais jaučiu lyg dilgčiotų, tvinkčioja, kaista. Ir galvoju, kas čia negerai, ką negerai darau, ko trūksta. Nesinorėtų prisidaryti problemų ateityje. Gal kam taip irgi yra būna? Ką darote?
Atsakyti
QUOTE(vilmoskin @ 2016 06 16, 07:18)
Sveiki smile.gif
gal kas yra susidūręs su kelių skausmais. Bėgioju apie 5 metus, rytais po 4-6 km darbo dienomis. Būna ir pertraukų. Bet turiu problemėlę su keliais, po kad ir mažos pertraukos vėl reikia "pratintis", pvz. 6 km išbėgti negaliu, pradeda skaudėti, dilgčioti kelią. Po kelių trumpesnių pabėgiojimų jau galiu ir daugiau. Bet kelių skausmas apie save primena. Ir šiaip vakarais kartais jaučiu lyg dilgčiotų, tvinkčioja, kaista. Ir galvoju, kas čia negerai, ką negerai darau, ko trūksta. Nesinorėtų prisidaryti problemų ateityje. Gal kam taip irgi yra būna? Ką darote?

kelių skausmas turi begalę priežasčių , bet dažniausiai keliukai sutepimo neturi. Tad po pertrauku reikia vis prajudinti keliuka, kad tas skystis prasiteptu uztat ir pora dienu pamaudzia. Manau trukumas keliuku prieziuroje, nusipirkit ka nors keliukams pamaitinti. Bet cia tik mano nuomone
Atsakyti
O ką galėtumėt parekomenduoti tam sutepimui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmoskin @ 2016 06 16, 10:01)
O ką galėtumėt parekomenduoti tam sutepimui?  ax.gif

Čia gal jau medikas patartų. Bet gal gliukozaminas, arba želatinos pavalgyti? [čia aš taip darau, jei ką smile.gif]. Bet man nelabai ksauda, man ten daugiau "pabraška".
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 06 14, 12:17)
[...]
As siandiena antra karta isbegau i parka  blush2.gif

Kadangi pirmasis begimas nebuvo lengvas, si karta nusprendziau ne istisai begti, o naudotis programele c25k, kaip kad darau sporto klube  rolleyes.gif

Nebebuvo taip baisu  ax.gif

Šaunuolė!
Atsakyti
QUOTE(vilmoskin @ 2016 06 16, 09:01)
O ką galėtumėt parekomenduoti tam sutepimui?  ax.gif

šiaip medikas turetu patarti smile.gif
i metus pora kart geriu http://www.farmapliu...ren..., Čekija

rimtesne beda sprendziau su sitais http://shop.lyprinolusa.com/ yra pirkti lietuvoje, jai tikrai leidzia finansai rekomenduoju , ven del profilaktikos
Atsakyti