Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

QUOTE(bamba @ 2016 06 11, 19:03)
[...]
aš šian irgi kominė, nežinau ar neišsimiegu, ar oras.
sėkmės rytoj 4u.gif

Tada reiškias OK. O tai visai jau doh.gif Dar ale kavos nebegeriu , tik ryte, tai galvojau gal dėl to čia vargstu biggrin.gif
Nu ni pucha, taip sakant. smile.gif
Bei linkiu mums abiems jaustis / būti žvalioms biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Įspūdėliai iš bėgimo. / Kauno maratonas 2016
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 12 birželio 2016 - 17:53
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 12, 18:30)

rasai bloga? mirksiukas.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 12, 16:30)

na šaunuolė 4u.gif eisiu pažiūrėsiu ir įvertinsiu tavo endomondo duomenis biggrin.gif

Šaunuolė labai gražiai ir nuosekliai išlaikytas tempas smile.gif na beveik aliu garantuoti, kad dar šiek tiek ir rudenį laisvai įtilpsi į 2val smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 12 birželio 2016 - 18:29
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 12, 16:30)

4u.gif super rezultatas, smagu, kad greitėji

kaip supratau, sunku nebuvo? ar tiesiog viešai neskelbiama dalis? na kai pavargai, nori lėtint, susot nėr jėgų ir pan? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 12 birželio 2016 - 20:16
QUOTE(mylimuke! @ 2016 06 12, 18:15)
rasai bloga?  mirksiukas.gif    good.gif

Priešokom:).
QUOTE(ataka26 @ 2016 06 12, 18:24)
na šaunuolė  4u.gif  eisiu pažiūrėsiu ir įvertinsiu tavo endomondo duomenis biggrin.gif

Šaunuolė labai gražiai ir nuosekliai išlaikytas tempas smile.gif na beveik aliu garantuoti, kad dar šiek tiek ir rudenį laisvai įtilpsi į 2val smile.gif  4u.gif

Dėkui už įvertinimą, profesionalų žodį ir tikėjimą smile.gif 4u.gif

QUOTE(bamba @ 2016 06 12, 20:14)
4u.gif super rezultatas, smagu, kad greitėji

kaip supratau, sunku nebuvo? ar tiesiog viešai neskelbiama dalis? na kai pavargai, nori lėtint, susot nėr jėgų ir pan? biggrin.gif

Ačiū.
Nebuvo. Gal, kad vėsu?
Buvo keli momentai, kai jausdavau, kad kojos "medėja", toks stingimas, ir pagunda lėtint tada atsiradavo. Bet stengiaus išlaikyt tempą, nes žinau, kad sulėtinus nepailsėsiu vistiek smile.gif . Ir paskui praeina tas stingimo jausmas.

Bet tas jausmas žinokit fainiausias: eini Senamiesčiu, su ta apranga, medaliu ir batonėlių krepšiu 10 ryto, ir wow! Jautiesi kaip kažin ką atlikęs, kasdienybės rūpesčiai nugaravę.
Pagalvojau, "beveik kaip atostogos" lotuliukas.gif
Atsakyti
Filmas apie bėgikus, jei ziurit tokius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 06 12, 22:53)

Dėkui. Lig šiol tik apie Forestą Gampą mačiau lotuliukas.gif Pažiūrėsiu prie progos. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 13, 06:36)
Dėkui. Lig šiol tik apie Forestą Gampą mačiau  lotuliukas.gif Pažiūrėsiu prie progos.  drinks_cheers.gif

Aš net ašarą vakar nubraukiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 12, 20:38)
Nebuvo. Gal, kad vėsu?
Buvo keli momentai, kai jausdavau, kad kojos "medėja", toks stingimas, ir pagunda lėtint tada atsiradavo. Bet stengiaus išlaikyt tempą, nes žinau, kad sulėtinus nepailsėsiu vistiek smile.gif . Ir paskui praeina tas stingimo jausmas.

Bet tas jausmas žinokit fainiausias: eini Senamiesčiu, su ta apranga, medaliu ir batonėlių krepšiu 10 ryto, ir wow! Jautiesi kaip kažin ką atlikęs, kasdienybės rūpesčiai nugaravę.
Pagalvojau, "beveik kaip atostogos"  lotuliukas.gif

matyt geru tempu bėgai, sau tinkamu. Aš gal per greit varau, nes man visose varžybose būna momentai, kai noriu sustot, tiesiog nebebėgt daugiau. Ir nepriklauso net nuo distancijos, bėgu 10km, tai 8am kokiam mirštu, jei pusmaratonį, tai apie 15km ir t.t. Arba gal čia psichologinis dalykas, nes su atstumu tikrai nieko bendro neturi

geras jausmas po varžybų drinks_cheers.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2016 06 12, 21:53)

ačiū, reiks prie progos ir pažiūrėt smile.gif
apie bėgimą mane kažkada užkabinospirit of the marathon ale dokumentinis, šiaip tokių nemėgėja, bet šitas patiko labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 13 birželio 2016 - 08:58
Sveikos gyvos, grįžtu į temą 4u.gif
Kkažkur buvo dingus motyvacija, tai mažai šiemet bėgiojau, bet pasiilgau ir aš to jausmo po varžybų smile.gif
Svarstau šį savaitgalį Elektrėnų pusmaratonį bėgt - nors tik 2 kartus 2016 m. išbėgau daugiau nei 10 km, bet, tikiuosi nurisnosiu, vakar 16 km visai lengvai nubėgau. Prieš mėnesį pasidariau kraujo tyrimą, hemaglobinas tik 106, tai dabar geriu geležį ir be jokių pastangų kasdien geriau bėgasi.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 06 13, 07:49)
Aš net ašarą vakar nubraukiau hihihi.gif

biggrin.gif 4u.gif
QUOTE(bamba @ 2016 06 13, 08:57)
matyt geru tempu bėgai, sau tinkamu. Aš gal per greit varau, nes man visose varžybose būna momentai, kai noriu sustot, tiesiog nebebėgt daugiau. Ir nepriklauso net nuo distancijos, bėgu 10km, tai 8am kokiam mirštu, jei pusmaratonį, tai apie 15km ir t.t. Arba gal čia psichologinis dalykas, nes su atstumu tikrai nieko bendro neturi

geras jausmas po varžybų drinks_cheers.gif
ačiū, reiks prie progos ir pažiūrėt smile.gif
apie bėgimą mane kažkada užkabinospirit of the marathon ale dokumentinis, šiaip tokių nemėgėja, bet šitas patiko labai

Aš tai labai manau, kad psichologinis. Ne 100 proc., bet tikrai daug tas reiškia (na, be objektyvių priežasčių - tarkim, jei koja išnarinta, tai jau ne psichologija biggrin.gif )

QUOTE(liusė @ 2016 06 13, 10:08)
Sveikos gyvos, grįžtu į temą 4u.gif
Kkažkur buvo dingus motyvacija, tai mažai šiemet bėgiojau, bet pasiilgau ir aš to jausmo po varžybų smile.gif
Svarstau šį savaitgalį Elektrėnų pusmaratonį bėgt - nors tik 2 kartus 2016 m. išbėgau daugiau nei 10 km, bet, tikiuosi nurisnosiu, vakar 16 km visai lengvai nubėgau. Prieš mėnesį pasidariau kraujo tyrimą, hemaglobinas tik 106, tai dabar geriu geležį ir be jokių pastangų kasdien geriau bėgasi.

Labas. Vis atsimindavau jus / tave smile.gif
- Aha, TAS jausmas stirpus drinks_cheers.gif biggrin.gif
Kiek jūs jau metų begiojat? Nes keik pamenu post'us, tai jūs ten jau nerealiais tempais bėgdavot, berods, pamenu 5:00 kažkas tokio smile.gif
- O, dar žiūriu, ir "geležies" draugė biggrin.gif
Atsakyti