Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

QUOTE(Miolanda @ 2016 06 10, 07:49)
Labai Jums aciu!

norėjau pakomentuot, bet pamiršau, batai tikrai iš pirmo vaizdo atrodo tinkami, svarbu, kad užsidėjus patogu būtų. Poto jei pamėgsite bėgimą, pradėsit bėgiot ilgesnes distancijas ir bus poreikis, išsirinksite geresnius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 10, 07:17)
Man dar vis mįslė tie naktiniai. O ten matosi, kur bėgi? kas pašviečia? smile.gif

didžioji dalis trasos bus mieste smile.gif tad ne bus tamsu smile.gif

bamba pas tikra bėgika sita lempa privaloma biggrin.gif
Atsakyti
ataka, o kur tu vaiką dėsi naktimiam bėgime? man problema su tokiais, nes vakarais nelabai be manes migdytis moka g.gif

aš galvoju apie kernavė-vilnius, 42 distanciją, bet dar neapsispredžiu ar reik
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2016 06 10, 07:46)
tai jeigu mieste, miesto sviesos plius papildomi prozikai kokie.
o vilniuj sapieginej berods buna, ar buvo, naktines treniruotes, tai su tais zibintuveliais ant galvos biggrin.gif

tu gal eini į sapiegines treniruotes? aš labai labai noriu, bet nedristu jungtis prie jų... per silpna jaučiuos
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 06 10, 10:09)
tu gal eini į sapiegines treniruotes? aš labai labai noriu, bet nedristu jungtis prie jų... per silpna jaučiuos

oi ne, tik maciau, kad vyksta , papavydejau ir neinu, per slabna as ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 06 10, 08:14)
oi ne, tik maciau, kad vyksta , papavydejau ir neinu, per slabna as ten biggrin.gif

o gal kada norėtum nueit? blush2.gif būtumėm dvi slabnos biggrin.gif jie lyg ir viešus eventus FB kuria, kaip supratau visus kviečia, netik išrinktuosiuos?
Atsakyti
bamba savo vyrui paliksiu smile.gif aš kadangi dabar tik vakarais galiu bėgioti, tai kai grįžtu pabėgiojusi tai mano vyras paną ir išmaudęs būna ir pamaitinęs ir užmigdęs biggrin.gif per visą laiką nuo gimimo aš vakare dama migdžiau gal tik kokius 5k, visada vyras migdo, nors toks ten ir migdymas, aš pamaitinu, jis atrūgina, 55min ant rankų ir keliauja į lovytę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 06 10, 09:43)
bamba savo vyrui paliksiu smile.gif aš kadangi dabar tik vakarais galiu bėgioti, tai kai grįžtu pabėgiojusi tai mano vyras paną ir išmaudęs būna ir pamaitinęs ir užmigdęs biggrin.gif per visą laiką nuo gimimo aš vakare dama migdžiau gal tik kokius 5k, visada vyras migdo, nors toks ten ir migdymas, aš pamaitinu, jis atrūgina, 55min ant rankų ir keliauja į lovytę smile.gif

šaunuolis vyras, kad taip gerai susitvarko thumbup.gif maniškis irgi susitvarko, kai reikalas yra, bet vaikai jau samoningi, tai prisimena kada mama nusimuilino, poto pusdienį ant manes kabo pasiilgę arba kažkokie pačiuožę būna smile.gif

užsiregistravau į kernavės bėgimą (į pusę distancijos, 42), jau ruoštis kaip ir vėloka, tai matyt daugiausiai ką galiu padaryt yra ilsėtis. Bandysiu kuo mažiau bėgt ateinančią savaitę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 11 birželio 2016 - 09:32
QUOTE(bamba @ 2016 06 11, 09:31)
[...]
užsiregistravau į kernavės bėgimą (į pusę distancijos, 42), jau ruoštis kaip ir vėloka, tai matyt daugiausiai ką galiu padaryt yra ilsėtis. Bandysiu kuo mažiau bėgt šią savaitę.

Dienos sentencija drinks_cheers.gif

Kelintą dieną bėgimas? 26?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 11, 08:33)
Dienos sentencija  drinks_cheers.gif

Kelintą dieną bėgimas? 26?

18d smile.gif fainai, kad iš taško A į tašką B bėgt reik, jokių ratų, nė vieno biggrin.gif

o tau jau ryt vietinis maratonas? vėl blin pamiršau ar tu 10 ar pusmaratonį? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 11 birželio 2016 - 09:58
QUOTE(bamba @ 2016 06 10, 10:16)
o gal kada norėtum nueit? blush2.gif būtumėm dvi slabnos biggrin.gif jie lyg ir viešus eventus FB kuria, kaip supratau visus kviečia, netik išrinktuosiuos?

prasta is mans begike dabar visai, as labiau cia temoj dalyvauju negu begioju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 06 11, 09:53)
18d smile.gif fainai, kad iš taško A į tašką B bėgt reik, jokių ratų, nė vieno biggrin.gif

o tau jau ryt vietinis maratonas? vėl blin pamiršau ar tu 10 ar pusmaratonį? lotuliukas.gif

21. Nežinau, kaip bus - ar oras ar kas - tik miegot noris per dienas. Bet kai įsibėgu lyg geriau būna. Net kava neveikia; priešinfai, migdo. Va ir dabar guliu, tingiu net tą paštetą pasigamint kyr jau čia ale valgysiu. Nu bet einu jau biggrin.gif

18ta ta nieko. Savaitėlė gera. Fainai man regis ten bus
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 06 11, 13:38)
prasta is mans begike dabar visai, as labiau cia temoj  dalyvauju negu begioju biggrin.gif

supratau tada smile.gif jei kada įsibėgėsi, parašyk
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 11, 14:33)
21. Nežinau, kaip bus - ar oras ar kas - tik miegot noris per dienas. Bet kai įsibėgu lyg geriau būna. Net kava neveikia; priešinfai, migdo. Va ir dabar guliu, tingiu net tą paštetą pasigamint kyr jau čia ale valgysiu. Nu bet einu jau  biggrin.gif

18ta ta nieko. Savaitėlė gera. Fainai man regis ten bus

aš šian irgi kominė, nežinau ar neišsimiegu, ar oras.

sėkmės rytoj 4u.gif
Atsakyti