Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 06, 12:54)
Tai dar priklauso ir kokia mėsa - kiauliena, vištos krūtinėle tai irgi ne kaži ką. Irgi turi būt maksimaliai raudona.
O va dėl lešių, pupelių - tai taip. Bandysiu. Kas belieka jau  unsure.gif  biggrin.gif
Apsišopinau kepenų, hematogeno, tų vaistų kaip paskirta smile.gif. Folinės. C ir taip mėgstu pavartot.

Dėl pieno ačiū, bet kažkaip nuspręndžiau tą mėnesį pailsėt. Dar prisikaičiau kaip ten tie pieno produktai negerai esą, teršia organizmą, - nu žodžiu. Žinok tu čia žmogau.

O tu? Pasveiko mažučiai?
-Kaip šiandien šalta. Su striuke vėl vaikštau  biggrin.gif

jautiena gerai, kiauliena irgi turi geležies, bet šiaip skaitos mažiau sveika. Vištiena mažiau, bet irgi turi kažkiek. iš nemėsos avižos daug turi geležies.
O tavo maža labai? mano kai nukritus buvo, aš tabletes valgiau, paprasčiausia man pasirodė blush2.gif

dėl pieno nežinau, man jau pradeda atrodyt kad individualu čia teršia ar neteršia, visi su savom nuomonėm. Aišku jei problemos su laktozes toleravimu ar kas ten būna, tada jau vienprasmiškai ne

jo, sveiki vaikai, atvėso, bet užtat bėgt lengviau smile.gif Per tas saulėtas dienas neblogai idegiau bėgiodama. Juokingiausiai rankas, rudos, bet prie alkūnių vidinės pusės žemyn (kaip ta viena vadinas, na kur kraują ima), tai toks trikampiukas baltas. Nes bėgant ranka ten sulenkta lotuliukas.gif

Atsakyti
Aš irgi įdegus. Jau net per ruda, ypač ties kaklu.
Tabletes geriu, ružavas tokias, bet taigi reik ir tą maistą dar doh.gif Kažkaip susinervinau. Nu bet bėgiot galiu, tai ok.

Tai kaip ten tie trikampiukai? Rimtai? Geras. Man tai jaklas ir pečiai.
Tu čia turbūt jau rimtai įdegei. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 06, 13:54)
Tai dar priklauso ir kokia mėsa - kiauliena, vištos krūtinėle tai irgi ne kaži ką. Irgi turi būt maksimaliai raudona.
O va dėl lešių, pupelių - tai taip. Bandysiu. Kas belieka jau  unsure.gif  biggrin.gif
Apsišopinau kepenų, hematogeno, tų vaistų kaip paskirta smile.gif. Folinės. C ir taip mėgstu pavartot.

Dėl pieno ačiū, bet kažkaip nuspręndžiau tą mėnesį pailsėt. Dar prisikaičiau kaip ten tie pieno produktai negerai esą, teršia organizmą, - nu žodžiu. Žinok tu čia žmogau.

O tu? Pasveiko mažučiai?
-Kaip šiandien šalta. Su striuke vėl vaikštau  biggrin.gif

o kodel nevalgot mesos?
as bandziau, po 3 menesiu hemoglobinas krito iki 89, gelezies atsargu liko 2. Apie joki sporta negalejo buti kalbos, as beveik uzmigdavau stovedama smile.gif zodziu mesytes reikia valgyti smile.gif o kiek bandziau visom kitom kulturom gyventi, 0 reiksmes organizmui.
Papildyta:
QUOTE(bamba @ 2016 06 06, 14:09)
jautiena gerai, kiauliena irgi turi geležies, bet šiaip skaitos mažiau sveika. Vištiena mažiau, bet irgi turi kažkiek. iš nemėsos avižos daug turi geležies.
O tavo maža labai? mano kai nukritus buvo, aš tabletes valgiau, paprasčiausia man pasirodė blush2.gif

dėl pieno nežinau, man jau pradeda atrodyt kad individualu čia teršia ar neteršia, visi su savom nuomonėm. Aišku jei problemos su laktozes toleravimu ar kas ten būna, tada jau vienprasmiškai ne

jo, sveiki vaikai, atvėso, bet užtat bėgt lengviau smile.gif Per tas saulėtas dienas neblogai idegiau bėgiodama. Juokingiausiai rankas, rudos, bet prie alkūnių vidinės pusės žemyn (kaip ta viena vadinas, na kur kraują ima), tai toks trikampiukas baltas. Nes bėgant ranka ten sulenkta lotuliukas.gif

as esu taip idegusi, puse koju, maike doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 06 07, 00:06)
o kodel nevalgot mesos?
as bandziau, po 3 menesiu hemoglobinas krito iki 89, gelezies atsargu liko 2. Apie joki sporta negalejo buti kalbos, as beveik uzmigdavau stovedama  smile.gif  zodziu mesytes reikia valgyti  smile.gif o kiek bandziau visom kitom kulturom gyventi, 0 reiksmes organizmui.
Papildyta:

as esu taip idegusi, puse koju, maike  doh.gif

O man iki šiol ok buvo, hemoglobinas išvis aukštas. Nes man pagal 'skonį' tai juoda duona, žolės, daržovės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 06, 16:00)
Aš irgi įdegus. Jau net per ruda, ypač ties kaklu.
Tabletes geriu, ružavas tokias, bet taigi reik ir tą maistą dar  doh.gif Kažkaip susinervinau. Nu bet bėgiot galiu, tai ok.

Tai kaip ten tie trikampiukai? Rimtai? Geras. Man tai jaklas ir pečiai.
Tu čia turbūt jau rimtai įdegei. g.gif

na dabar jau biški susilygino, bet tik pirma tai tikrai trikampiai buvo. Tu pabandyk sulenkt ranką lyg bėgtum, susidaro tokia raukšlė, tai vat įsvaizduok, kad ten visiškai balta lieka. Nesamoningai labai smile.gif
jei tabletes geri, pakils ta geležis manau smile.gif tik pienu neužsigerk biggrin.gif

mano organinzmui tai dzin valgau mėsą ar ne, esu daug metų nevalgius (ne vegetarė aš, bet nemėgau), valgydavau gal kartą į mėnesį kumpio kokio, bet nekrito geležis. Na ant apatinės ribos laikėsi, bet nekrito iki baisių skaičių. Dabar valgau daugiau mėsos, tai pakilo nuo apatinės ribos, bet nepasakyčiau, kad prieš tai labai blogai buvo smile.gif
Krito smarkiai tik neštumo metu, nors tada mėsos jau daug valgiau, vistiek apie 90 laikėsi. Tabletes idiotiškai gerdavau su pieno produktais, aišku nekilo nė biškio geležis. Sužinojau apie pieną, kad negerai, pradėjau gert geležį atskirai nuo pieno produktų, su vitaminu c, per 3savaites atsistatė kraujas.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 06 07, 10:24)
na dabar jau biški susilygino, bet tik pirma tai tikrai trikampiai buvo. Tu pabandyk sulenkt ranką lyg bėgtum, susidaro tokia raukšlė, tai vat įsvaizduok, kad ten visiškai balta lieka. Nesamoningai labai smile.gif
jei tabletes geri, pakils ta geležis manau smile.gif tik pienu neužsigerk biggrin.gif

mano organinzmui tai dzin valgau mėsą ar ne, esu daug metų nevalgius (ne vegetarė aš, bet nemėgau), valgydavau gal kartą į mėnesį kumpio kokio, bet nekrito geležis. Na ant apatinės ribos laikėsi, bet nekrito iki baisių skaičių. Dabar valgau daugiau mėsos, tai pakilo nuo apatinės ribos, bet nepasakyčiau, kad prieš tai labai blogai buvo smile.gif 
Krito smarkiai tik neštumo metu, nors tada mėsos jau daug valgiau, vistiek apie 90 laikėsi. Tabletes idiotiškai gerdavau su pieno produktais, aišku nekilo nė biškio geležis. Sužinojau apie pieną, kad negerai, pradėjau gert geležį atskirai nuo pieno produktų, su vitaminu c, per 3savaites atsistatė kraujas.

Nu koks pozityviai nuteikiantis tavo post'as biggrin.gif thumbup.gif Ta ir aš atsigausiu musėt. Viską vartoju. Va, lęšius kaip tik valgau biggrin.gif - o tao stovėjo nabagiukai gal pora metų likutis pakelio.
Kaip smagiai prasibėgau šnd - viski, tas vėsesnis oras tai įtakoja nerealiai. Paduoda gūsį šaltesnio vėjo, tai rodo, jėgų kas pūstelėjo biggrin.gif
Dar tas amino rūgštis vartoju. [prieš bėgimą - 30 min, kol apšilimą darau, ir po] - tai dar neapsipręndžiau, kaip yra, bet man atrodo, kad su jom energijos daugiau bėgti g.gif . Gal tik įsitikinimas. Vat minklė tokia biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras, bėgikės ir joms prijaučiančios smile.gif Po gimdymo ir užsisėdėjimo namie nusprendžiau, kad reikia pradėti bėgioti. Niekad nebuvau šio reikalo mėgėja, nes trūkdavo ištvermės, visada buvau labiau stipri "ant sprinto". Tačiau vieną dieną "užsidegė lemputė", kad reikia išvėdinti galvą, pabūti su savimi ir pan. Esminis klausimas Jums - ar naudojate būtent bėgimui skirtus batelius? Ar jie labai skiriasi nuo kitokių kedų? Mat kažkada gavau dovanų kedus, kuriuos iš esmės galėčiau naudoti bėgiojimui lauke, tačiau suabejojau, ar jie tam tinkami... Įkeliu kelias nuotraukas, gal jūs man padėsite nuspręsti apie jų tinkamumą? smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Miolanda tinkami smile.gif bėgima jaukinkis palengva, tada jį įsimylėsi smile.gif

Susigundžiau liepos 23d Jelgvoje (Latvijoje) subėgti pusmaratoni naktiniame bėgime smile.gif nors šiuo metu nesiruošiu bėgimui
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 06 10, 08:03)
Miolanda tinkami smile.gif bėgima jaukinkis palengva, tada jį įsimylėsi smile.gif

Susigundžiau liepos 23d Jelgvoje (Latvijoje) subėgti pusmaratoni naktiniame bėgime smile.gif nors šiuo metu nesiruošiu bėgimui

Man dar vis mįslė tie naktiniai. O ten matosi, kur bėgi? kas pašviečia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 10, 09:17)
Man dar vis mįslė tie naktiniai. O ten matosi, kur bėgi? kas pašviečia? smile.gif

tai jeigu mieste, miesto sviesos plius papildomi prozikai kokie.
o vilniuj sapieginej berods buna, ar buvo, naktines treniruotes, tai su tais zibintuveliais ant galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 10, 07:17)

aš tai lempą ant galvos turiu biggrin.gif geras daikta, žiemos metu praverčia ir be naktinių bėgimų, nes visad tamsu
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 06 10, 09:03)

Labai Jums aciu!
Atsakyti