QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 06, 12:54)
Tai dar priklauso ir kokia mėsa - kiauliena, vištos krūtinėle tai irgi ne kaži ką. Irgi turi būt maksimaliai raudona.
O va dėl lešių, pupelių - tai taip. Bandysiu. Kas belieka jau
Apsišopinau kepenų, hematogeno, tų vaistų kaip paskirta . Folinės. C ir taip mėgstu pavartot.
Dėl pieno ačiū, bet kažkaip nuspręndžiau tą mėnesį pailsėt. Dar prisikaičiau kaip ten tie pieno produktai negerai esą, teršia organizmą, - nu žodžiu. Žinok tu čia žmogau.
O tu? Pasveiko mažučiai?
-Kaip šiandien šalta. Su striuke vėl vaikštau
O va dėl lešių, pupelių - tai taip. Bandysiu. Kas belieka jau
Apsišopinau kepenų, hematogeno, tų vaistų kaip paskirta . Folinės. C ir taip mėgstu pavartot.
Dėl pieno ačiū, bet kažkaip nuspręndžiau tą mėnesį pailsėt. Dar prisikaičiau kaip ten tie pieno produktai negerai esą, teršia organizmą, - nu žodžiu. Žinok tu čia žmogau.
O tu? Pasveiko mažučiai?
-Kaip šiandien šalta. Su striuke vėl vaikštau
jautiena gerai, kiauliena irgi turi geležies, bet šiaip skaitos mažiau sveika. Vištiena mažiau, bet irgi turi kažkiek. iš nemėsos avižos daug turi geležies.
O tavo maža labai? mano kai nukritus buvo, aš tabletes valgiau, paprasčiausia man pasirodė
dėl pieno nežinau, man jau pradeda atrodyt kad individualu čia teršia ar neteršia, visi su savom nuomonėm. Aišku jei problemos su laktozes toleravimu ar kas ten būna, tada jau vienprasmiškai ne
jo, sveiki vaikai, atvėso, bet užtat bėgt lengviau Per tas saulėtas dienas neblogai idegiau bėgiodama. Juokingiausiai rankas, rudos, bet prie alkūnių vidinės pusės žemyn (kaip ta viena vadinas, na kur kraują ima), tai toks trikampiukas baltas. Nes bėgant ranka ten sulenkta