Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 05 28, 14:06)
o kokiu greiciu begat? gal perspaudziat.

Oi tikrai ne. Mano net begimas itariu begimu nesivadina blush2.gif Greitas ejimas labiau panasu. 1km per astuonias minutes su trupuciu. Geda net sakyti garsiai blush2.gif
Atsakyti
Nu bėgikai ir bėgikės - kaip atsivėsinat? biggrin.gif
Eina sau. Nusiprausi - ir paskui dar bile kiek laiko eina prakaitas, valausi ir valausi, neina nustot lotuliukas.gif
Atsakyti
aš nesiprausiu pabėgiojus biggrin.gif na tiksliau palaukiu ilgiau prieš prausiantis. Jei praeina kokių 40min, tada jau nemuša prakaitas po dušo taip.

ir bėgioju mažiau verysad.gif noriu bėgt, bet vaikai namie, tipo serga, na nerimtai serga, duodasi baseine lauke, bet į darželį nepriema, nes sloga biggrin.gif

kiek bėgsi kauno maratone, rastafarinas?

Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 05 31, 17:39)
aš nesiprausiu pabėgiojus biggrin.gif na tiksliau palaukiu ilgiau prieš prausiantis. Jei praeina kokių 40min, tada jau nemuša prakaitas po dušo taip.

ir bėgioju mažiau verysad.gif noriu bėgt, bet vaikai namie, tipo serga, na nerimtai serga, duodasi baseine lauke, bet į darželį nepriema, nes sloga biggrin.gif

kiek bėgsi kauno maratone, rastafarinas?

40 min? Vaje, man tiek jau per daug laukt biggrin.gif Nors po teisybei tai kaip kada. Jei savaitaglis, tai būna kartais, tiek laiko dar užtrunka iki namų pareiti po bėgiojimo, tada OK. smile.gif

Man tai iš tikro žiauriai karšta... Vakar specialiai išėjau "ant karščio" - žiauru. Gal net mintis nebuvo tokia jau gera biggrin.gif Tradiciškai tuos kokius ten 5 nubėgau, bet kažkaip toks keistas jausmas, nežinau...

Užsirašiau 21. Žėsiu. Jau vien patiko, kad startas 8.00 ryto, bo tas 10 km tai 15.00 - jau man per žostkai tiek laukt, kone iki "vakaro", kaip bėgimui smile.gif.

Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 31, 16:47)
40 min? Vaje, man tiek jau per daug laukt  biggrin.gif Nors  po teisybei tai kaip kada. Jei savaitaglis, tai būna kartais, tiek laiko dar užtrunka iki namų pareiti po bėgiojimo, tada OK.  smile.gif

Man tai iš tikro žiauriai karšta... Vakar specialiai išėjau "ant karščio" - žiauru. Gal net mintis nebuvo tokia jau gera  biggrin.gif Tradiciškai tuos kokius ten 5 nubėgau, bet kažkaip toks keistas jausmas, nežinau...

Užsirašiau 21. Žėsiu. Jau vien patiko, kad startas 8.00 ryto, bo tas 10 km tai 15.00 - jau man per žostkai tiek laukt, kone iki "vakaro", kaip bėgimui smile.gif.

na aš pasitampau, vandens pageriu, dar kąnors nuveikiu namie. Žinau, kad įlindus iškart į dušą, prakaitas dar kurį laik pils, net šaltas vanduo nepadeda. Tai išlaukiu.

Karštai tai tikrai, aš užvakar biški virš 10km bėgau vidury dienos, tai vandens pasiemiau net. Kadangi buteliuko neradau, tai bėgimo kuprinę moviaus. Kaip durnė jaučiaus biggrin.gif

startas ryte gerai, man patinka ir kad vėsiau ir kad dar dienos daugiau laisvos lieka, negu 12 startuojant smile.gif
Atsakyti
Kai taip karsta tai nebent anksti ryte arba vakare jau begti. Bet as siandien nuo 8 ryto plaukiau vandenlente tai jau ir vandeny silta biggrin.gif man sunku su begimu kai oras ikaista. doh.gif
Atsakyti
Bėgikės ir bėgikai:
kaip efektyviausiai geležą kraujyje papildot? Juodulius maistus išsigooglinau, su pienais žinau kad nevartot; burokėliai žali slyvos spirulinos ir tt.- O kas dar? Gal ką pražiopsau? Gal buvot kuri /-is rimtai ir atsakingai susidūręs ir kokį vertingą komentarą / patarimą duotumėtė?
Ačiū, ir gerų bėgimų smile.gif - atvėso kiek, va biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 06, 09:41)
Bėgikės ir bėgikai:
kaip efektyviausiai geležą kraujyje papildot? Juodulius maistus išsigooglinau, su pienais žinau kad nevartot; burokėliai žali slyvos spirulinos ir tt.-  O kas dar? Gal ką pražiopsau? Gal buvot kuri /-is rimtai ir atsakingai susidūręs  ir kokį vertingą komentarą / patarimą duotumėtė?
Ačiū, ir gerų bėgimų  smile.gif - atvėso kiek, va  biggrin.gif

grikiai dar smile.gif man skanu - ir kaip garnyras prie kazko, ir kaip kose su kokiais tik nori priedais - nuo spirguciu iki uogienes. arba gali pirkt papildus.
bet jau n zmoniu, nusimananciu ir nelabai ,man sake, kad jeigu truksta kokiu medziagu, tai tik nepirkt jokiu budu multivitaminu. reik pirkt kiekviena elementa atskirai,tik tada bus poveikis.
aisku, yra mananciu, kad visi tie vitaminai apskritai apgaule - tik tinkama mityba pades. smile.gif
Atsakyti
mylimuke sportuojant, vien tik tinkama mityba neužpildysi organizmą reikiamomis maisto medžiagomis, O ką jau kalbant apie tai kad ne visada valgom kokybišką ir visada vertingą maistą. Taip bendri vitaminai nera blogai kai reikia tik islaikyti balansa, kai jau kazkokio vitamino trukumas reikia pirkti koncetruota.

rastafarinas perku geleži ir geriu su c vitaminu arba folio rugstimi. Visada mityboje yra mesos, nes is mesos geriau isisavina gelezi. Gelezi isisavinti trugdo kava arbata pienas ir jo produktai tad jų negalima vartoti kartu arba po to bent 1val prie a po
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 06 06, 09:09)
mylimuke sportuojant, vien tik tinkama mityba neužpildysi organizmą reikiamomis maisto medžiagomis, O ką jau kalbant apie tai kad ne visada valgom kokybišką ir visada vertingą maistą. Taip bendri vitaminai nera blogai kai reikia tik islaikyti balansa, kai jau kazkokio vitamino trukumas reikia pirkti koncetruota.

rastafarinas perku geleži ir geriu su c vitaminu arba folio rugstimi. Visada mityboje yra mesos, nes is mesos geriau isisavina gelezi. Gelezi isisavinti trugdo kava arbata pienas ir jo produktai tad jų negalima vartoti kartu arba po to bent 1val prie a po

Dėkui ataka ir mylimuke 4u.gif

Žinau. Blyn, tos mėsos tai nepasiilgus, bet skaičiau kad kepenyse daugiausiai, tai gal ir pasidarysiu kokio pašteto. Grikus mėgstu, valgau. Salotų užverstas šaldytuvas smile.gif, juoda duona. Vsio, pieno gaminių pauzė dabar.

Ačiū mergaitės smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 06, 09:09)
Dėkui ataka ir mylimuke  4u.gif

Žinau. Blyn, tos mėsos tai nepasiilgus, bet skaičiau kad kepenyse daugiausiai, tai gal ir pasidarysiu kokio pašteto. Grikus mėgstu, valgau. Salotų užverstas šaldytuvas smile.gif, juoda duona. Vsio, pieno gaminių pauzė dabar.

Ačiū mergaitės  smile.gif  4u.gif

tai tu gali valgyt pieną, jei noras yra, tik kad atskirai nuo geležį turinčių produktų, jei ryte pieno produktas, o per pietus geležis, tai nieko tokio.
Man gerai pupelės ir lešiai padeda, jie daug geležies turi. Bet ataka teisi, kad mėsa pirmoj vietoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 06 06, 13:45)
tai tu gali valgyt pieną, jei noras yra, tik kad atskirai nuo geležį turinčių produktų, jei ryte pieno produktas, o per pietus geležis, tai nieko tokio.
Man gerai pupelės ir lešiai padeda, jie daug geležies turi. Bet ataka teisi, kad mėsa pirmoj vietoj smile.gif

Tai dar priklauso ir kokia mėsa - kiauliena, vištos krūtinėle tai irgi ne kaži ką. Irgi turi būt maksimaliai raudona.
O va dėl lešių, pupelių - tai taip. Bandysiu. Kas belieka jau unsure.gif biggrin.gif
Apsišopinau kepenų, hematogeno, tų vaistų kaip paskirta smile.gif. Folinės. C ir taip mėgstu pavartot.

Dėl pieno ačiū, bet kažkaip nuspręndžiau tą mėnesį pailsėt. Dar prisikaičiau kaip ten tie pieno produktai negerai esą, teršia organizmą, - nu žodžiu. Žinok tu čia žmogau.

O tu? Pasveiko mažučiai?
-Kaip šiandien šalta. Su striuke vėl vaikštau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 06 birželio 2016 - 13:56