Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 22, 16:12)
Na,bamba, tai kaip ten viskas?  biggrin.gif

prisišnekėjau su tuo bėgimu savo malonumui doh.gif gan lengvai bėgos pirma pusė, o antroj nežinau kas man įgėlė, greitinau. Pažiūrėjau kad 19, 20, 21 km greičiausi gavos. Pagal strava tai čia mano greičiausias gyvenime pusmaratonis. Pagal endomondo tai gal antras greičiausias. Neplanavau taip, nesiruošiau, nežinau koks velnias įgėlė doh.gif Į laiką nelabai net žiūrėjau, buvau tikra, kad daug lečiau bėgu biggrin.gif Tiesa, 20km pažiūrėjau į pulsą, pamačiau 193 ir nebežiūrėjau daugiau lotuliukas.gif nu bet negi stabdysi paskutinį km, jei darai beprotystę, tai iki galo reik

nors iš tiesų, tas laikas mano sumatuotas laikrodžio, skiriasi nuo rezultatų gal virš 3min, neaišku kur teisybė smile.gif bet ir rezultatų laiko neplanavau, planavau lėėėtai bėgt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 22 gegužės 2016 - 17:45
QUOTE(bamba @ 2016 05 22, 17:24)
prisišnekėjau su tuo bėgimu savo malonumui doh.gif gan lengvai bėgos pirma pusė, o antroj nežinau kas man įgėlė, greitinau. Pažiūrėjau kad 19, 20, 21 km  greičiausi gavos. Pagal strava tai čia mano greičiausias gyvenime pusmaratonis. Pagal endomondo tai gal antras greičiausias. Neplanavau taip, nesiruošiau, nežinau koks velnias įgėlė doh.gif  Į laiką nelabai net žiūrėjau, buvau tikra, kad daug lečiau bėgu biggrin.gif Tiesa, 20km pažiūrėjau į pulsą, pamačiau 193 ir nebežiūrėjau daugiau lotuliukas.gif nu bet negi stabdysi paskutinį km, jei darai beprotystę, tai iki galo reik

nors iš tiesų, tas laikas mano sumatuotas laikrodžio, skiriasi nuo rezultatų gal virš 3min, neaišku kur teisybė smile.gif bet ir rezultatų laiko neplanavau, planavau lėėėtai bėgt biggrin.gif

Tai užregistravo tame "ant" 1:30, tai varei, kad nenuviltum showoff.gifbiggrin.gif - Juokauju.
Tai super thumbup.gif . Jei į galą pagreitinti tai manau, kad yra wow first.gif . Man čia kol kas didžioji siekiamybė, to vis dar mokausi.
- Kas yra "strava"? ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 22, 16:52)
Tai užregistravo tame "ant" 1:30, tai varei, kad nenuviltum  showoff.gif  !  biggrin.gif - Juokauju.
Tai super thumbup.gif . Jei į galą pagreitinti tai manau, kad yra wow first.gif . Man čia kol kas didžioji siekiamybė, to vis dar mokausi.
- Kas yra "strava"?  ph34r.gif

strava - puslapis, toks pats kaip endomondo paskirtis. Aš kelis turiu, nes į vieną iš laikrodžio persikeliu, į kitą automatiškai suvažiuoja, o endomondo labiau dėl noro stebėt, kaip draugams sekas - jų ten daugiausiai smile.gif

Tu su savo pagreitėjimų technika gal ir sugebėt pagreitint gale biggrin.gif Aš tai nesijaučiau gerai, toli gražu, bloga buvo, bet labai nenorėjau 'paleisti', kai nedaug liko
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 05 22, 16:59)
strava - puslapis, toks pats kaip endomondo paskirtis. Aš kelis turiu, nes į vieną iš laikrodžio persikeliu, į kitą automatiškai suvažiuoja, o endomondo labiau dėl noro stebėt, kaip draugams sekas - jų ten daugiausiai smile.gif

Tu su savo pagreitėjimų technika gal ir sugebėt pagreitint gale biggrin.gif Aš tai nesijaučiau gerai, toli gražu, bloga buvo, bet labai nenorėjau 'paleisti', kai nedaug liko

Na tai koks tas laikas ?
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 22, 17:09)
Na tai koks tas laikas ?

pagal telefoną ir laikrodį truputį mažiau nei 1:54 Pagal rezultatas apie 1:57
bet tu turėk omeny, kad aš nesportininkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 05 22, 18:36)
pagal telefoną ir laikrodį truputį mažiau nei 1:54 Pagal rezultatas apie 1:57
bet tu turėk omeny, kad aš nesportininkas biggrin.gif

Tai nerealiai pavarei thumbup.gif !!!
Papildyta:
Netyčia internetai man pasiūlė: apie mitybą bėgiojant / sportuojant

Tai ne tik kad mėsa, bet ir pieno produktai "ni ni ni" smile.gif. Tai jau aišku, kad čia vienos tiesos nėra, bet... Štai toks variantas.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 05 20, 14:21)
tavo darbas tobulas smile.gif
šiaip mano irgi, bet turi  reikšmingą trūkumą dėl bėgimo smile.gif
O kaip apskaičiavai savo bazinę apykaitą?
mėgstant riebų, saldų maistą, dafiga kalorijų suvalgyt nesunku. Mane matyt gelbėja greita medžiagų apykaita, nes pagal tai ką ir kiek valgau, jau senokai turėjau į bačką pavirsti smile.gif

Čia gan paprastas įrankis su kurio pagalba gali pasiskaičioti savo bazinę kcal normą. Nėra super tikslu nes kiekvienam individualu, bet orientacinę normą žinosi:

http://www.freedieti..._calculator.htm

O čia labai geras straipsnis apie tai koks turi būti pasiskirstymas tarp anglivandenių/baltymų/riebalų priklausomai nuo kūno tipo ir tikslo:

http://www.bodybuild...cro-ratios.html
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 22, 19:31)
Tai nerealiai pavarei  thumbup.gif !!!
Papildyta:
Netyčia internetai man pasiūlė: apie mitybą bėgiojant / sportuojant

Tai ne tik kad mėsa, bet ir pieno produktai "ni ni ni" smile.gif. Tai jau aišku, kad čia vienos tiesos nėra, bet... Štai toks variantas.

ačiū 4u.gif man irgi gerai atrodo smile.gif
tik ataka įtariu daugiau greitesnių laikų savo aplinkoj mačius, tai truputį nejauku girtis

skaičiau tą straisnį (beja tavo nuorodos man neatridaro, matyt blogai nukopijava?) bet čia tas pat man rodoshttp://www.bernardin...-begioti/144598
tai nustebino dienos meniu variantas, nežinau nu gal 5km ir mažiau bėgant tai ir gerai, bet aš su tokia mityba pusmaratonio nenubėgčiau, nugriučiau iš išsekimo. Ypač jei ilgesnį laiką taip maitintis ir daug bėgt...
QUOTE(KibirasZalias @ 2016 05 23, 05:19)
Čia gan paprastas įrankis su kurio pagalba gali pasiskaičioti savo bazinę kcal normą. Nėra super tikslu nes kiekvienam individualu, bet orientacinę normą žinosi:

http://www.freedieti..._calculator.htm

O čia labai geras straipsnis apie tai koks turi būti pasiskirstymas tarp anglivandenių/baltymų/riebalų priklausomai nuo kūno tipo ir tikslo:

http://www.bodybuild...cro-ratios.html

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 05 23, 11:25)
ačiū 4u.gif man irgi gerai atrodo smile.gif
tik ataka įtariu daugiau greitesnių laikų savo aplinkoj mačius, tai truputį nejauku girtis 
skaičiau tą straisnį (beja tavo nuorodos man neatridaro, matyt blogai nukopijava?) bet čia tas pat man rodoshttp://www.bernardin...-begioti/144598
tai nustebino dienos meniu variantas, nežinau nu gal 5km ir mažiau bėgant tai ir gerai, bet aš su tokia mityba pusmaratonio nenubėgčiau, nugriučiau iš išsekimo. Ypač jei ilgesnį laiką taip maitintis ir daug bėgt...

ačiū 4u.gif
skaiciau ir as sita, nesamone.
Atsakyti
bamba mano aplinkoje yra olimpiečiu kurie tiek puse tiek pilnus maratonus skrieja biggrin.gif bet aš kaip bėgimo mėgėja, tai džiaugiuosi tavo rezultatu nes jis tikrai yra geras 4u.gif thumbup.gif

O tas strapsnis apie mitybą tai totalus šššš jau vakar jį skaičiau, gal tokia mityba r tinka kas bagmintona žaidžia....
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

As vis jus paskaitineju, bet neturiu kuo girtis blush2.gif

Vis dar bandau susidraugauti su begimu ax.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 20, 13:43)
, o kartais dviraciu vaziuoja.

As i darba kasdien su dviraciu. Bet man netoli. Tik 3km. O kazkada vaziuodavau apie 16km i viena puse.

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 05 20, 18:01)
as vis planuoju peskom pradeti vaikscioti bet reikia iseiti anksciau ir nu niekaip  doh.gif

As vaikscioti nemegstu kaip ir begioti blush2.gif Bet kol mano dviratis laukia 'remonto' bent pora kartu i darba keliauju pestute rolleyes.gif

Beja, siandiena pagaliau isdrysau isbegti i parka. Rezultatai nedziugina, ir supratau, kad begimui parke man dar reikia pasiruosti. Ir parke begti bent jau man sunkiau nei ant begimo takelio doh.gif Nes parko takeliai 'nebega' rolleyes.gif

Ir visgi, kad ir nesekmingas startas, nusprendziau keliauti i parka karta per savaite, kai nedirbu. Tikiuosi ieisiu i rutina. Ir ko gero teks treniruotis pagal ta pacia programa, kaip ir sporto klube, maisyti begima su ejimu ax.gif

Gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 05 28, 11:26)
Sveiki  4u.gif

As vis jus paskaitineju, bet neturiu kuo girtis  blush2.gif

Vis dar bandau susidraugauti su begimu  ax.gif
As i darba kasdien su dviraciu. Bet man netoli. Tik 3km. O kazkada vaziuodavau apie 16km i viena puse.
As vaikscioti nemegstu kaip ir begioti  blush2.gif  Bet kol mano dviratis laukia 'remonto' bent pora kartu i darba keliauju pestute  rolleyes.gif
Beja, siandiena pagaliau isdrysau isbegti i parka. Rezultatai nedziugina, ir supratau, kad begimui parke man dar reikia pasiruosti. Ir parke begti bent jau man sunkiau nei ant begimo takelio  doh.gif  Nes parko takeliai 'nebega'  rolleyes.gif

Ir visgi, kad ir nesekmingas startas, nusprendziau keliauti i parka karta per savaite, kai nedirbu. Tikiuosi ieisiu i rutina. Ir ko gero teks treniruotis pagal ta pacia programa, kaip ir sporto klube, maisyti begima su ejimu  ax.gif

Gero savaitgalio  4u.gif

o kokiu greiciu begat? gal perspaudziat. nes man optimaliausias yra 7km/h, tik per masinius begimus isbegu km per kazkur 6minutes smile.gif galima ir leciau begti, gi niekas neveja.
Atsakyti