Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

QUOTE(bamba @ 2016 05 21, 12:16)
tai čia skaitosi tolygiai man atrodo biggrin.gif ypač jei kely dviratininkai, kalniukai smile.gif

atsiemiau paketą dalyvio, maikė bent man visai faina, balta su juodais užrašais. Tokios panašios neturiu (prieš tai kažkokiais dviem metais beveik identiškas juodas gavau), tai džiaugiuos smile.gif

Dar juokinga, kad lipdukas prie numerio (kur nurodo starto zonas) pas mane žalias, su užrašu, kad turėčiau nubėgti greičiau nei per 1:30 biggrin.gif Man atrodo bendradarbiai iš manes tyčiojasi lotuliukas.gif

Jo maike grazi. smile.gif
As tai isvis nieko nepasirinkau tai man automatiskai parinko iki 20 minuciu laika biggrin.gif tai tas bicas man deda, sakau, zinok dek man geriau koki kita lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 05 21, 12:22)
Jo maike grazi.  smile.gif
As tai isvis nieko nepasirinkau tai man automatiskai parinko iki 20 minuciu laika  biggrin.gif tai tas bicas man deda, sakau, zinok dek man geriau koki kita  lotuliukas.gif

tai matyt ir man automatiškai tada davė. Bet pasityčiojimas ne kitaip lotuliukas.gif
Na ką, reik nenuvilt organizatorių, tu varysi 5km per 19min, aš bandysiu pusmaratonį per 1:29. Gal kur ligoninėj susitiksim biggrin.gif
Atsakyti
Nu labas visiems, 100 metų biggrin.gif
- Žiūriu, verda čia gyvenimas thumbup.gif
O aš ką, po to 100 metų prasilėkiau Kleboniškiu. Labai faina, - pavėsiais, pavėsiais. Net radau va kokį radinį - išsiritusio paukščio kiaušinį.Ryškiai žydras lukštas:
user posted image
Kaip gera ir gražu tam miške... Žmonių mažumėlę buvo, nes gi kaip ir šeštadienis smile.gif
bamba, - tau jau ryt bėgsi smile.gif. drinks_cheers.gif - Kelintą startas? Kokia ta maikė?
Nu bet bliamba, aš dar niekad marškinių / maikės bėgime nesu gavus. Arklių tepalo, tablietką elektrolitų, pleistrą lotuliukas.gif
Beje, o aš Kauno maratone apipręndžiau bėgti 21. Tas sprendimas man kainavo doh.gif - nu bet ale ką gi.
Beje, dėl maisto čia, tai aš tikrai kreivai nežiūriu į čipsų valgytojus. biggrin.gif Kiekvienam sava "nuodėmė" lotuliukas.gif [čia dabar tokią išmintį sugalvojau biggrin.gif ]
ataka, o kur tu planuoji dabar? - Nors tiesa, užsiėmus vasarą tu ten kaip reikalas jau.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 21, 19:16)
Nu labas visiems, 100 metų  biggrin.gif
- Žiūriu, verda čia gyvenimas  thumbup.gif
O aš ką, po to 100 metų prasilėkiau Kleboniškiu. Labai faina, - pavėsiais, pavėsiais. Net radau va kokį radinį - išsiritusio paukščio kiaušinį.Ryškiai žydras lukštas:
Kaip gera ir gražu tam miške... Žmonių mažumėlę buvo, nes gi kaip ir  šeštadienis smile.gif
bamba, - tau jau ryt bėgsi smile.gifdrinks_cheers.gif - Kelintą startas? Kokia ta maikė?
Nu bet bliamba, aš dar niekad marškinių / maikės bėgime nesu gavus. Arklių tepalo, tablietką elektrolitų, pleistrą  lotuliukas.gif
Beje, o aš Kauno maratone apipręndžiau bėgti 21. Tas sprendimas man kainavo  doh.gif - nu bet ale ką gi.
Beje, dėl maisto čia, tai aš tikrai kreivai nežiūriu į čipsų valgytojus.  biggrin.gif Kiekvienam sava "nuodėmė"  lotuliukas.gif [čia dabar tokią išmintį sugalvojau  biggrin.gif

9:30 startas. Neplanuoju nei skubėt, nei plėšytis labai, tai manau nebus labai blogai.
Maikė tai paprasta, balta su juodu užrašu, dėl to ir patinka, kad paprasta. Rytoj manau visas feisbukas jomis mirgės. O dėl gavimo, tai aš gaunu tik vilniaus pusmaratonyje, vilniaus maratone (bėgant pilną distanciją), bei trakų pusmaratonyje. Bet tu trakuose bėgai, tai nedavė? keista...
užtat arklių tepalo niekad negavau. Duagiausiai gaunu tokiususer posted image visa mašina jais užversta, voliojas, nes nevartojų aš tokių.

kas čia per stebuklingas kiaušinis tai nesupratau biggrin.gif man kaip margutis atrodo biggrin.gif

Kauno pusmaratonis fainai, jau ne už kalnų. Bet ką čia tau reiškia, pusmaratoninkė tu jau nebloga, su patirtim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 21 gegužės 2016 - 20:53
rastafarinas norėčiau rugsėji į Taliną pusę maratono prabėgti smile.gif bet nežinau kai bus smile.gif gal į Vilniaus maratoną varysiu, bet taip nemėgstu bėgimo ratais smile.gif o vasar taip gal kur pastaikys ir noro bus smile.gif planuoju ramiai iki rudenio po to kibti i darbus ir pavasari maratona
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 05 21, 20:48)

O, tai gerai, kad tokiu laiku startas. Ne per karšta.
Batonėlį jo, gavau - greit suvartojau, dėl to, matyt, nepamenu biggrin.gif
Arklių tai čia tas šildantis. Kada ir nuo jojį naudojat, gal kas?
O kiaušas tikiuosi išsiritusio paukščio? Jei ne tai ne, nesiginčysiu smile.gif

Ataka - Talinas fainai. Irgi prie vėsumo biggrin.gif
Man tai taip tos kelionės nlb. Irsmagu, be abejo, bet ir reikalų daug...
Atsakyti
Kiaušiniai strazdo giesmininko!
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 21, 20:00)
rastafarinas norėčiau rugsėji į Taliną pusę maratono prabėgti smile.gif bet nežinau kai bus smile.gif gal  į Vilniaus maratoną varysiu, bet taip nemėgstu bėgimo ratais smile.gif o vasar taip gal kur pastaikys ir noro bus smile.gif planuoju ramiai iki rudenio po to kibti i darbus ir pavasari maratona

vilniaus maratone paskutiniais metais tik du ratai buvo. Man jau neblogai visai. O kur būna vienas, Taline gal? aš norėčiau vieno rato. Aš vienintelį kart vieną ratą bėgau, tai bėgime aplink asvejos ežerą, bet ten toks nevisai maratonas ir nelabai rimtas gal, bet kad vienas ratas, tikrai patiko.

QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 21, 20:07)
O, tai gerai, kad tokiu laiku startas. Ne per karšta.
Batonėlį jo, gavau - greit suvartojau, dėl to, matyt, nepamenu  biggrin.gif
Arklių tai čia tas šildantis. Kada ir nuo jojį naudojat, gal kas?
O kiaušas tikiuosi išsiritusio paukščio? Jei ne tai ne, nesiginčysiu  smile.gif

Ataka - Talinas fainai. Irgi prie vėsumo  biggrin.gif
Man tai taip tos kelionės nlb. Irsmagu, be abejo, bet ir reikalų daug...

aš nesiginčiju, gal ir išsiritusio paukščio, aš asvalto vaikas nieko apie tokius dalykus nesuprantu blush2.gif bet iš vaizdo margutį primena biggrin.gif

kelionės į bėgimus man nepatinka tik dėl tos priežasties, kad daug laiko reik skirt. Viena nenoriu taip, o su šeima jau sudėtinga važiuot pasidaro smile.gif
Atsakyti
nezinau, Vilniuj begimas lyg siandien? visoms sekmes, kas dalyvauja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 22 gegužės 2016 - 08:36
bamba Talinas, Ryga, Warsava, Frankfurtas tikrai esu išbandžiusi, tai po vieną ratą wink.gif na LT kažkaip nesutikau, kad vienas būtų smile.gif Vat Nidos man atrodo vienas praitais metais buvo padarytas
Atsakyti
Prasibegau. thumbup.gif Pasidariau kuno mases testa tai lb neblogi pasikeitimai nuo anu metu rudens. Riebalu procentas nuo 27, nukrito iki 23. Nukrito 3 kg riebalu ir priaugau 2 raumenu. Nors pagal rekomendacijas tureciau dar numesti svorio 3 kg ir raumenu jau pervirsis.biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 22 gegužės 2016 - 16:05
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 05 22, 16:04)
Prasibegau.  thumbup.gif Pasidariau kuno mases testa tai lb neblogi pasikeitimai nuo anu metu rudens. Riebalu procentas nuo 27, nukrito iki 23. Nukrito 3 kg riebalu ir priaugau 2 raumenu. Nors pagal rekomendacijas tureciau dar numesti svorio 3 kg ir raumenu jau pervirsis.biggrin.gif

Super! thumbup.gif

Na,bamba, tai kaip ten viskas? biggrin.gif

Atsakyti