Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 05 20, 13:38)
mhm. Bet as save stengiuosi valdyti bet jei galeciau tai cipsais gyvenciau  biggrin.gif

aš matyt vemčiau po kurio laiko biggrin.gif tai valgau rečiau nei kasdien biggrin.gif Bet kad ir karštas mano mėgiamas maistas nėra labai sveikas, bulvinius patiekalus mėgstu, keptą maistą, tirštas sriubas, visokios salotos man geriausiu atveju tik garnyras smile.gif
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 20, 13:43)
mano pazistamas begioja i darba, o kartais dviraciu vaziuoja. as tik su dviraciu kartais, bet begt irgi nebloga mintis, tik kad pacioj pabaigoj i kalna reikia  biggrin.gif  kiek tau km iseina?

prisidedu prie šūdmaiscio megeju burelio  drinks_cheers.gif  kasdien nevalgau, bet jeigu jau uzsimanau, kad nors mirk, tai be sazines grauzimo ciaumoju cipsus, ledus, biggrin.gif

man gal 5km į vieną pusę, nedaug, bet du kart per dieną jei dažniau pabėgioju, kažkaip nuovargis jaučias, atgal jau nemalonu, šliauždavau... vienu kartu 10km lengviau nusibėga.

Bet dabar persikraustėm, tai bus geri 8-10km jaučiu, tai sunkiai į abi puses, nebent jau norėsis darytis taip vadinamąjį long runą... tik iš dviejų dalių biggrin.gif

QUOTE(ataka26 @ 2016 05 20, 15:48)

bamba aš dievinu sviestinius tortus su riebiu pertepimu biggrin.gif kiekviena sekmadieni kertu cepelinus, kugelius ar vedarus ( kazka is bulvių) , bet saika turiu jausti, nes man kg auga greitai  doh.gif

keista girdėt, kažkodėl galvojau, kad tu tai tikrai tik sveikai maitinies, vis dėlto trenerės įvaizdis biggrin.gif
aš galiu sau leist gal kiek ir daugiau, bet pastebiu, kad su amžium vistiek kažkiek keičiasi tai, dabar svoris vidutiniškai laikosi porą kg didesnis nei prieš 10 metu smile.gif bet kol kas neriboju saves, nes dar į storulių gretas neįžengiau manau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 20, 16:48)
mylimuke! trenere  smile.gif

bamba aš dievinu sviestinius tortus su riebiu pertepimu biggrin.gif kiekviena sekmadieni kertu cepelinus, kugelius ar vedarus ( kazka is bulvių) , bet saika turiu jausti, nes man kg auga greitai  doh.gif

zinokit ir man. Biski atsipalaiduoju ir jau rinke ant pilvo doh.gif siuo metu vadzios atleistos konkreciai.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 05 20, 17:47)
aš matyt vemčiau po kurio laiko biggrin.gif tai valgau rečiau nei kasdien biggrin.gif Bet kad ir karštas mano mėgiamas maistas nėra labai sveikas, bulvinius patiekalus mėgstu, keptą maistą, tirštas sriubas, visokios salotos man geriausiu atveju tik garnyras smile.gif

man gal 5km į vieną pusę, nedaug, bet du kart per dieną jei dažniau pabėgioju, kažkaip nuovargis jaučias, atgal jau nemalonu, šliauždavau... vienu kartu 10km lengviau nusibėga.

Bet dabar persikraustėm, tai bus geri 8-10km jaučiu, tai sunkiai į abi puses, nebent jau norėsis darytis taip vadinamąjį long runą... tik iš dviejų dalių  biggrin.gif
keista girdėt, kažkodėl galvojau, kad tu tai tikrai tik sveikai maitinies, vis dėlto trenerės įvaizdis biggrin.gif
aš galiu sau leist  gal kiek ir daugiau, bet pastebiu, kad su amžium vistiek kažkiek keičiasi tai, dabar svoris vidutiniškai laikosi porą kg didesnis nei prieš 10 metu  smile.gif bet kol kas neriboju saves, nes dar į storulių gretas neįžengiau manau biggrin.gif

man 3.5 bet perspektyva begti su kompu ant kupros ir drabuziais persirengimui, dazais ir pan. nevilioja biggrin.gif as vis planuoju peskom pradeti vaikscioti bet reikia iseiti anksciau ir nu niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 05 20, 18:01)
man 3.5 bet perspektyva begti su kompu ant kupros ir drabuziais persirengimui, dazais ir pan. nevilioja  biggrin.gif as vis planuoju peskom pradeti vaikscioti bet reikia iseiti anksciau ir nu niekaip  doh.gif

o kompo darbe negalima palikt? aš buvau įsigudrinus daug ką palikt, ir šampūnus, rankšluosčius ir batų atsargas. Ko tik neprisigalvoji dėl patogumo doh.gif

o šiaip 3.5km yra tas atstumas, kur neturėtų reikėt labai anksčiau išeit norint pesčiom. Na nebent visiškai kamščių nėr, kai važiuoji. Tiek tikrai bandyčiau eit, gal nekasdien, bet bent kelis kart savaitej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 05 20, 19:14)
o kompo darbe negalima palikt? aš buvau įsigudrinus daug ką palikt, ir šampūnus, rankšluosčius ir batų atsargas. Ko tik neprisigalvoji dėl patogumo doh.gif

o šiaip 3.5km yra tas atstumas, kur neturėtų reikėt labai anksčiau išeit norint pesčiom. Na nebent visiškai kamščių nėr, kai važiuoji. Tiek tikrai bandyčiau eit, gal nekasdien, bet bent kelis kart savaitej smile.gif

nu reikia uzsimesti bent 20-30 minuciu nes isvaizuoti uztenka pries 10-15 minuciu smile.gif tikrai kad ner kamsciu. bet as nesip.arinu, nes fizinio aktyvumo turiu per akis smile.gif
nelabai nes kartais jei isvis tingiu vilktis i ofisa, dirbu is namu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 05 20, 18:26)
nu reikia uzsimesti bent 20-30 minuciu nes isvaizuoti uztenka pries 10-15 minuciu  smile.gif tikrai kad ner kamsciu. bet as nesip.arinu, nes fizinio aktyvumo turiu per akis  smile.gif
nelabai nes kartais jei isvis tingiu vilktis i ofisa, dirbu is namu  smile.gif

tu gal IT dirbi? nes darbo grafikas skamba panašiai kaip mano lotuliukas.gif tik kad aš dažniau tingiu iš namų dirbt, man ofise atrakcijų daugiau.

gal kas iš čia esančių semadienį bėgs vilniuj?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 05 20, 19:34)
tu gal IT dirbi? nes darbo grafikas skamba panašiai kaip mano lotuliukas.gif tik kad aš dažniau tingiu iš namų dirbt, man ofise atrakcijų daugiau.

gal kas iš čia esančių semadienį bėgs vilniuj?

IT biggrin.gif bet cia tik nesenai pakeite kontraktus ir dave leidimus dirbti is namu biggrin.gif tai naudojuosi kol vel nepasirase kokiu nauju kontraktu ir vel nebeleis biggrin.gif o ypac gerai kai pvz savaites pradzioj po plaukimo su wake lenta ranku negalejau pakelti, apsirengdavau per sukastus dantis tai nesugebejau net galvos issiplauti lotuliukas.gif tada ilendi i treningus is ryto, isijungi kompa ir dirbi biggrin.gif
o del atrakciju, mano IT imone gana rimciausia pasaulyje bet savo darbuotoju nelepina biggrin.gif tai nebent kolegu pasiilgstu smile.gif
as begsiu, 5kis smile.gif kaip maikes? pamacius is pradziu pagalvojau kad bus didele kaip naktinio begimo bet siaip grazus modeliukas visgi wub.gif
Papildyta:
o beje merginos kai ziurite begimo isklotine, ar jusu begimas tolygus? nes mano tai kaip sirdies kardiograma atrodo doh.gif beje siandien jau lengviau begosi, matyt pailsejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 05 20, 18:57)
as begsiu, 5kis  smile.gif kaip maikes? pamacius is pradziu pagalvojau kad bus didele kaip naktinio begimo bet siaip grazus modeliukas visgi  wub.gif
Papildyta:
o beje merginos kai ziurite begimo isklotine, ar jusu begimas tolygus? nes mano tai kaip sirdies kardiograma atrodo  doh.gif beje siandien jau lengviau begosi, matyt pailsejau  smile.gif

aš nemačiau tų maikių dar, rytoj arba net poryt numerį atsiimsiu tik. bučiau anksčiau, bet darbovietė tik šiendien užregistravo , tai tik po piet save dalyvių saraše radau. Gal jau ir negausiu maikės, ten berods pirmiem užsiregistravusiems?

na mano daug maž tolygus būna, na jei pagreitėjimų dariau, ar kalniukų buvo, tai kyla tose vietose, bet labai stebulingo nieko nematau. Gal tu netolygiu greičiu bėgi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 20 gegužės 2016 - 21:00
QUOTE(bamba @ 2016 05 20, 20:59)
aš nemačiau tų maikių dar, rytoj arba net poryt numerį atsiimsiu tik. bučiau anksčiau, bet darbovietė tik šiendien užregistravo , tai tik po piet save dalyvių saraše radau. Gal jau ir negausiu maikės, ten berods pirmiem užsiregistravusiems?

na mano daug maž tolygus būna, na jei pagreitėjimų dariau, ar kalniukų buvo, tai kyla tose vietose, bet labai stebulingo nieko nematau. Gal tu netolygiu greičiu bėgi?

sokineja. Bet as pagalvoju kad jis gal sokineja kai prasilenkineju g.gif su dvirkom, kitas begikais, tai vis apsidairau ar kazka.
Atsakyti
neimanoma begti ant tiek tolygiai, kad linija tiesi butu. juk ir ikalnes nuokalnes, ir uzsisvajojam kartais tikrai, ir gps'as ne visai tolygiai piesia marsruta. manyciau visai normalu isipaisyti i puses minutes intervala (lyginant kiekvieno nubegto km laika).
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 20, 21:43)
neimanoma begti ant tiek tolygiai, kad linija tiesi butu. juk ir ikalnes nuokalnes, ir uzsisvajojam kartais tikrai, ir gps'as ne visai tolygiai piesia marsruta. manyciau visai normalu isipaisyti i puses minutes intervala (lyginant kiekvieno nubegto km laika).

supratau. tada viskas ok nes jei ziurint pagal tai skirtumas yra iki 15 sekundziu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 05 20, 20:57)
supratau. tada viskas ok nes jei ziurint pagal tai skirtumas yra iki 15 sekundziu. smile.gif

tai čia skaitosi tolygiai man atrodo biggrin.gif ypač jei kely dviratininkai, kalniukai smile.gif

atsiemiau paketą dalyvio, maikė bent man visai faina, balta su juodais užrašais. Tokios panašios neturiu (prieš tai kažkokiais dviem metais beveik identiškas juodas gavau), tai džiaugiuos smile.gif

Dar juokinga, kad lipdukas prie numerio (kur nurodo starto zonas) pas mane žalias, su užrašu, kad turėčiau nubėgti greičiau nei per 1:30 biggrin.gif Man atrodo bendradarbiai iš manes tyčiojasi lotuliukas.gif
Atsakyti