QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 05 20, 13:38)
mhm. Bet as save stengiuosi valdyti bet jei galeciau tai cipsais gyvenciau
aš matyt vemčiau po kurio laiko tai valgau rečiau nei kasdien Bet kad ir karštas mano mėgiamas maistas nėra labai sveikas, bulvinius patiekalus mėgstu, keptą maistą, tirštas sriubas, visokios salotos man geriausiu atveju tik garnyras
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 20, 13:43)
mano pazistamas begioja i darba, o kartais dviraciu vaziuoja. as tik su dviraciu kartais, bet begt irgi nebloga mintis, tik kad pacioj pabaigoj i kalna reikia kiek tau km iseina?
prisidedu prie šūdmaiscio megeju burelio kasdien nevalgau, bet jeigu jau uzsimanau, kad nors mirk, tai be sazines grauzimo ciaumoju cipsus, ledus,
prisidedu prie šūdmaiscio megeju burelio kasdien nevalgau, bet jeigu jau uzsimanau, kad nors mirk, tai be sazines grauzimo ciaumoju cipsus, ledus,
man gal 5km į vieną pusę, nedaug, bet du kart per dieną jei dažniau pabėgioju, kažkaip nuovargis jaučias, atgal jau nemalonu, šliauždavau... vienu kartu 10km lengviau nusibėga.
Bet dabar persikraustėm, tai bus geri 8-10km jaučiu, tai sunkiai į abi puses, nebent jau norėsis darytis taip vadinamąjį long runą... tik iš dviejų dalių
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 20, 15:48)
bamba aš dievinu sviestinius tortus su riebiu pertepimu kiekviena sekmadieni kertu cepelinus, kugelius ar vedarus ( kazka is bulvių) , bet saika turiu jausti, nes man kg auga greitai
keista girdėt, kažkodėl galvojau, kad tu tai tikrai tik sveikai maitinies, vis dėlto trenerės įvaizdis
aš galiu sau leist gal kiek ir daugiau, bet pastebiu, kad su amžium vistiek kažkiek keičiasi tai, dabar svoris vidutiniškai laikosi porą kg didesnis nei prieš 10 metu bet kol kas neriboju saves, nes dar į storulių gretas neįžengiau manau