Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

QUOTE(guodzik @ 2016 05 20, 09:39)
Man begimas itakos svoriui neturi, siaip nei vienas sportas neturi jeigu nesusitvarkau mitybos  smile.gif ir netgi ir susitvarkius neturi, svoris man nekrenta, nebent apimtys mazeja  biggrin.gif  bet ka duoda ta fizine veikla tai tai kad gali valgyti viska ir nesukti sa galvos kad storesi  biggrin.gif  thumbup.gif

aplamai 70% mityba yra svarbiausia svorio įtakai smile.gif bet jai gilintis tai daug niuansu prasideda maisto kokybės ir kiekybės santykiai, deficitinės ir pliusinės kalorijos, sporto rūšis smile.gif
O šiaip užtenka fiziškai būti aktyviam ,valgyti saikingai ir kokybiškai smile.gif

Atsakyti
taip, jei suvalgai daugiau nei 'išbėgioji' svoris auga. Bent man tikrai, aišku netaip nevaldomai, kaip gal būtų ant sofos gulint, bet užsideda pora kg nesunkiai smile.gif

Man motinystė puikiai dera su bėgiojimu. Kai neturėjau vaikų ir dirbau pilnu etatu, bėgau per pusę mažiau. Gimus vaikams atrodo tik bėgimu ir gyvenu. Puikiai bėgosi su vežimu kai maži buvo, vėliau tiesiog vyrui palikdavau valandai ir bėgdavau, žodžiu gerai gyvenu smile.gif

Vat kaip darbą su bėgimu derint paaiškinkit kas nors man biggrin.gif Vienintelis būdas, kuris man gavos, bėgt į darbą ir atgal. Bet į abi puses bėgt, man krūvis per didelis dienoj gaudavosi. Į vieną pusę kažkaip irgi nelabai, nes mašina nesiteleportuoja į darbą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 20 gegužės 2016 - 11:38
QUOTE(bamba @ 2016 05 20, 10:30)
taip, jei suvalgai daugiau nei 'išbėgioji' svoris auga. Bent man tikrai, aišku netaip nevaldomai, kaip gal būtų ant sofos gulint, bet užsideda pora kg nesunkiai smile.gif

Man motinystė puikiai dera su bėgiojimu. Kai neturėjau vaikų ir dirbau pilnu etatu, bėgau per pusę mažiau. Gimus vaikams atrodo tik bėgimu ir gyvenu. Puikiai bėgosi su vežimu kai maži buvo, vėliau tiesiog vyrui palikdavau valandai ir bėgdavau, žodžiu gerai gyvenu smile.gif

Vat kaip darbą su bėgimu derint paaiškinkit kas nors man biggrin.gif Vienintelis būdas, kuris man gavos, bėgt į darbą ir atgal. Bet į abi puses bėgt, man krūvis per didelis dienoj gaudavosi. Į vieną pusę kažkaip irgi nelabai, nes mašina nesiteleportuoja į darbą doh.gif

gerai kad aš darbo metu galiu sau leisti bėgioti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 05 20, 11:30)

Nu bet nereikia pamirsti kad dar yra ir bazine medziagu apykaita tai pvz mano 1900, plius 200-300 jei sportuoji tai cia jau dafiga tu kaloriju biggrin.gif nors pvz kai padarau pertrauka ir pradedu intensyviai sportuoti, padideja apetitas ir is pradziu jausmas lyg svorio priaugu, bet kazkuriuo momentu viskas nukrenta dvigubai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 20, 11:39)
gerai kad aš darbo metu galiu sau leisti bėgioti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tavo darbas tobulas smile.gif
šiaip mano irgi, bet turi reikšmingą trūkumą dėl bėgimo smile.gif

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 05 20, 12:10)
Nu bet nereikia pamirsti kad dar yra ir bazine medziagu apykaita tai pvz mano 1900, plius 200-300 jei sportuoji tai cia jau dafiga tu kaloriju  biggrin.gif nors pvz kai padarau pertrauka ir pradedu intensyviai sportuoti, padideja apetitas ir is pradziu jausmas lyg svorio priaugu, bet kazkuriuo momentu viskas nukrenta dvigubai  biggrin.gif

O kaip apskaičiavai savo bazinę apykaitą?
mėgstant riebų, saldų maistą, dafiga kalorijų suvalgyt nesunku. Mane matyt gelbėja greita medžiagų apykaita, nes pagal tai ką ir kiek valgau, jau senokai turėjau į bačką pavirsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 05 20, 13:21)
tavo darbas tobulas smile.gif
šiaip mano irgi, bet turi  reikšmingą trūkumą dėl bėgimo smile.gif
O kaip apskaičiavai savo bazinę apykaitą?
mėgstant riebų, saldų maistą, dafiga kalorijų suvalgyt nesunku. Mane matyt gelbėja greita medžiagų apykaita, nes pagal tai ką ir kiek valgau, jau senokai turėjau į bačką pavirsti smile.gif

as esu pasidariusi ta riebalu/raumenu testa tai jame nurodyta smile.gif
as tai megstu sudm.aisti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 20 gegužės 2016 - 14:09
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 05 20, 13:08)
as esu pasidariusi ta riebalu/raumenu testa tai jame nurodyta  smile.gif
as tai megstu sudm.aisti biggrin.gif

oj draugė mano, kaip gera girdėt, pirmas žmogus be manes kuris prisižysta, kad šmaistį mėgsta drinks_cheers.gif
paprastai aš kokius čipsus valgau, o aplink mane visi salotas ir žiūri su pasišlykštėjimu į mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 05 20, 14:12)
oj draugė mano, kaip gera girdėt, pirmas žmogus be manes kuris prisižysta, kad šmaistį mėgsta drinks_cheers.gif
paprastai aš kokius čipsus valgau, o aplink mane visi salotas ir žiūri su pasišlykštėjimu į mane biggrin.gif

mhm. Bet as save stengiuosi valdyti bet jei galeciau tai cipsais gyvenciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 05 20, 12:30)
mano pazistamas begioja i darba, o kartais dviraciu vaziuoja. as tik su dviraciu kartais, bet begt irgi nebloga mintis, tik kad pacioj pabaigoj i kalna reikia biggrin.gif kiek tau km iseina?
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 20, 13:39)
gerai kad aš darbo metu galiu sau leisti bėgioti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
oho, ka dirbi, jei ne paslaptis bigsmile.gif
QUOTE(bamba @ 2016 05 20, 15:12)
prisidedu prie šūdmaiscio megeju burelio drinks_cheers.gif kasdien nevalgau, bet jeigu jau uzsimanau, kad nors mirk, tai be sazines grauzimo ciaumoju cipsus, ledus, biggrin.gif

Kibire,
tu geriau matuok apimtis, matysi, kaip mazeja, svoris ne viska pasako, juk raumenys sveria dar daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 20, 14:43)
tu geriau matuok apimtis, matysi, kaip mazeja, svoris ne viska pasako, juk raumenys sveria dar daugiau smile.gif

begimas neaugina raumenu smile.gif cia yra kardio treniruote smile.gif nebent nuo kruvio ant koju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 20 gegužės 2016 - 14:56
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 05 20, 15:56)
begimas neaugina raumenu  smile.gif cia yra kardio treniruote  smile.gif nebent nuo kruvio ant koju  biggrin.gif
zinau gi, kad kardio. bet sveriasi tai visas, o ne be koju biggrin.gif
Atsakyti
mylimuke! trenere smile.gif

bamba aš dievinu sviestinius tortus su riebiu pertepimu biggrin.gif kiekviena sekmadieni kertu cepelinus, kugelius ar vedarus ( kazka is bulvių) , bet saika turiu jausti, nes man kg auga greitai doh.gif
Atsakyti