Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

Ilgi nuotolii begikai,

Ar pribegiojat pusliu ant pedu per maratona?
Ar.pleistrais is anksto apsiklijuojat, ar tik po to gydotes? Gal yra kokios stebukligos kojines - begiojat su paprastom ar spec begimui turit, ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 15, 11:37)
Išvis, čia toks klausimas - tas kas jau " kiečiau" - kuo greičiau ar kuo ilgesnį atstumą? Nes abu mėgėjui pasiekt tai nežinau - čia jau ne hobis tada  biggrin.gif

Mat mano aplinkoj tai kai kas kalba, kad jau kai lb geru laiku 10 km pvz nubėgi, tai jau lyg tik tada į 21 gali pretenduot. Na, aš taip nemanau.  biggrin.gif Bet kur čia " teisybė" tai matyt retorinis klausimas su daugybe atsakymų, kurie priklauso nuo subjektyvių aplinkybių ( kas bėga, kodėl, ir pan.).

manau kiečiai bėgti greičiau smile.gif bet gal man taip atrodo, nes pati to nesugebu.

Su mintim, kad kol greitai nebėgi 10, nebėgti 21, visai nesutinku, nes gali tada niekad to 21 nebėgti. Ne visi gali greitai bėgt. O ir išvis čia priklauso ko nori. Jei tikslas šbėgt 10km per konktretų laiką, tai tam ir treniruojies ir sieki. Jei tikslas nubėgt maratoną per bet kokį laiką, tai atitinkamai irgi tai ir darai. Prie ko čia tas pretendavimas ir kokie čia dar apribojimai gali būt išvis nesuprantu. Tai pagal tą logiką pratesiant, jei pvz nemoki kilometro per greičiau nei per 4min bėgt, tai ir 5km neverta bandyt kol neišmokai? pirmą kart tokį dalyką girdžiu išvis, keistai biški lotuliukas.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 15, 12:22)
Ilgi nuotolii begikai,

Ar pribegiojat pusliu ant pedu per maratona?
Ar.pleistrais is anksto apsiklijuojat, ar tik po to gydotes? Gal yra kokios stebukligos kojines - begiojat su paprastom ar spec begimui turit, ? smile.gif

aš nenutrinu pėdų niekad. Naudoju sportines kojines, svarbu ne medvilninės kad būtų, ir kai užsidedu batą, įsitikinu kad nėr jokių susigrūdimų, užsilankstymų, klosčių, na kad kojinė lygi po batu.

mano dažniausios nutrynimų vietos yra liemenuko linija, kur pulso juosta eina ir kartais pažastys. Pažastys įpatingai blogai, jei maikė be rankovių, tai tokių nebenaudoju ilgom distancijom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 15 gegužės 2016 - 15:32
QUOTE(bamba @ 2016 05 15, 15:20)

Nu ir ačiū Dievui. Aš irgi taip manau. drinks_cheers.gif
Taip ir tebūnie biggrin.gif

O aš tai su paprastom kojnem. Viso maratono nebėgus, bet pūslių nebūna. O va be kojnių sugalvojau, tai ojej... Ir dabar dar su pleistrais. Yra lb geri Compeed. Po 5 eur ten keli, bet liuks.

O su pažastim jo. Ne kas. Graužia. Bet vis tiek norisi be rankovių vasarą. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 15, 17:37)
O aš tai su paprastom kojnem. Viso maratono nebėgus, bet pūslių nebūna. O va be kojnių sugalvojau, tai ojej... Ir dabar dar su pleistrais. Yra lb geri Compeed. Po 5 eur ten keli, bet liuks.

tokie gal kaip silikonas atrodo? teko juos vakar isbandyti ilgame zygyje, tai skausma nueme kaip ranka. gaila, kad is pat pradziu jais neapsiklijavau ir turejau tik porą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 15, 17:06)
tokie gal kaip silikonas atrodo? teko juos vakar isbandyti ilgame zygyje, tai skausma nueme kaip ranka. gaila, kad is pat pradziu jais neapsiklijavau ir turejau tik porą smile.gif

Taip drinks_cheers.gif. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 15, 15:37)
Nu ir ačiū Dievui. Aš irgi taip manau.  drinks_cheers.gif
Taip ir tebūnie  biggrin.gif

O su pažastim jo. Ne kas. Graužia. Bet vis tiek norisi be rankovių vasarą.  unsure.gif

aš kartais bėgu be kojinių, bet trumpus atstumus. O šiaip norint be, tai reik žiūrėt, kad batai būtų tam tinkami. Mano teoriškai yra skirti bėgt be kojinių. Bet tikrai nedrisčiau ir pusmaratonio kokio bandyt, man rodos didelė rizika paršlubuot namo biggrin.gif

Man tai nėr didelio skirtumo ar su trumpom rankovėm ar visai be. Tai maunuos trumpas tiesiog. Bet pvz asvejoj tai man pritrynė ir su trumpom rankovytėm. Bet ten atskiras atvejis buvo, nes visą dieną gi 'bėgau', per paprastus maratonus nepritrina trumpom rankovėm.
Graužia tikrai baisiai, reik gal vazelinais kokiais tept. Fui tas jausmas pažastyse...

Dėl kojinių aš ir paprastas kartais naudoju, ką randu tą deduos. Paprastai nieks netrina, nu bet prieš ilgesnius bėgimus nerizikuoju, imu sportines tas, kur patikrintos smile.gif
Atsakyti
rastafarinas iki 15km kojos buvo lengvas, iki 19km kentėt pradėjau, o likusi laika kalbėjau mantrą ,, Kad dėl vaiko viską padaryt galiu " biggrin.gif bet šiaip gerokai lenviau viska s ėjos nei tikėjausi smile.gif Bėgau šian smile.gif

bamba žinok pusiau savo malonumui, kaip ir rašiau iki 15km buvo dar malonu biggrin.gif po to farbas darbas darbas biggrin.gif

Bėgu visada su spec koinėmis kurios skirtos ilgom distancijom, o jai bėgu su paprastomis tai žiūriu kad nesusigaranksciuotu. Niekada nenutrina, man tik nutrina jai koki menesi nebegioju ar pedikiura pasidarau smile.gif Vasara jai renkuose maikute be rankoviu tai ziuriu kad butu ties pazastimis dideli iskirpimai
Atsakyti
Oi tos mamos... thumbup.gif
Aš dar šiandien negaliu atsistebėt, kaip tu ten praskriejai ! Įkvepi smile.gif.

O aš irgi ką - šiandienos pasišnekėjimų įkvėpta prasinešiau 10 km 5:43 pace, bet fainiausia tai, kad pagaliau gale ne vėžlys, o zuikutis biggrin.gif Na, oras irgi dėkingas.

Tiesa, man tai nutrina tik skliautą jei be kojnių - gal čia ką nors reiškia? g.gif O gal ir ne, jei su kojne viskas ok biggrin.gif

O aš beje pažįstu 'bekojnę' - bėga i nieko ! wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 15, 10:02)
Na va prabėgau puse maratono per 1.42:55 smile.gif džiaugiuosi

Sveikinu 4u.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 15, 20:22)
O aš beje pažįstu 'bekojnę' - bėga i nieko !  wacko.gif

O koks tikslas begimo be kojiniu g.gif

Man tai isvis batai be kojiniu yra kazkoks nesusipratimas unsure.gif

As jau issirinkau programele pagal kuria treniruosiuos ax.gif Siandiena sugebejau atsikelti anksciau ir pries rytine klase 'isbegti' dienos norma. Be to kiekviena begima sugebejau vis pagreitinti. Tad mano treniruote pasidare panasi i begima, o ne i 'eijima begant' blush2.gif Plius dar vakare po darbo i namus keliavau pesciomis. Zodziu turininga diena. Svarbu taip ir toliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 05 16, 23:26)
Sveikinu  4u.gif
O koks tikslas begimo be kojiniu  g.gif

Man tai isvis batai be kojiniu yra kazkoks nesusipratimas  unsure.gif
As jau issirinkau programele pagal kuria treniruosiuos  ax.gif  Siandiena sugebejau atsikelti anksciau ir pries rytine klase 'isbegti' dienos norma. Be to kiekviena begima sugebejau vis pagreitinti. Tad mano treniruote pasidare panasi i begima, o ne i 'eijima begant'  blush2.gif  Plius dar vakare po darbo i namus keliavau pesciomis. Zodziu turininga diena. Svarbu taip ir toliau  rolleyes.gif

Na, kad nekaršta gal?

Sveikinu! Šaunuolė!
Atsakyti
Šį rudenį ketinu pirmą kartą bėgti 10 km varžybose ir pasidarė įdomu kaip pasirodyčiau su savo laiku smile.gif Tai tam nustatyti susiradau praeitų metų bėgimo rezultatus ir sumečiau paparastą grafiką, kurį rasite čia:

Koks 10 km įveikimo laikas yra geras rezultatas?

Tai sakau gal dar kam bus įdomu pasilyginti savo laiką wink.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirasZalias @ 2016 05 19, 10:10)
Šį rudenį ketinu pirmą kartą bėgti 10 km varžybose ir pasidarė įdomu kaip pasirodyčiau su savo laiku smile.gif Tai tam nustatyti susiradau praeitų metų bėgimo rezultatus ir sumečiau paparastą grafiką, kurį rasite čia:

Koks 10 km įveikimo laikas yra geras rezultatas?

Tai sakau gal dar kam bus įdomu pasilyginti savo laiką wink.gif

man labiausiai patiko vaizdine medziaga, kaip begimas veikia isvaizda (cia is kito straipsnio) thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 19 gegužės 2016 - 09:17