nu jo ataka, pavarei čia, sveikinu
man irgi toks laikas neįkandamas. Kaip suprantu, savo malonumui nebėgai?
rastafarinas, man rodos lengviausia ir saugiausia pagerint pusmaratonio laiką ne pagreitėjimais kažkuriose dalyse, o visą atstumą bėgt truputį greičiau. Pvz jei pusmaratonį nubėgti per 2:12 tai vadinas vieną kilometrą nubėgi per 6min 15s. Tai jei kiekvieną km nubėgtum per 6:10 (na nuimtum po 5 sekundes), tai jau pusmaratonis gautųsi per 2:10. Nežinau ar suprasi ką norėjau pasakyt, bet manau šitaip su mažiausiai pastangų pagerini laiką. Jeigu bandysi lėkti pirmus 10km sau neįprastu tempu, tai likusius 10 gali tekt per daug sulėtint, ir rezultate tik nuovargio daugiau, o laikas nebūtinai geresnis.
Lėkti gali bandyt į pabaigą, jei yra jėgų pagreitėk ant paskutinių 2km, ir dar nueimsi bent pusę minutės nuo viso laiko
Man nyku antra pusmaratonio pusė būna. pirma visai linksmai
Papildyta:ir dar aišku labai priklauso trasos pasirinkimas. Lygioj trasoj tikrai daug greičiau bėgi su daug geresniu laiku. Nežinau kaip kauno maratone atrodo viskas, vilniuj tai man visai greit gaunas lėkt. Bet pvz elektrėnų pusmaratonis mane užmuša, ten prisidėjo iki 10min man ir jaučiuos blogiau nei įprastai.