Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

QUOTE(ataka26 @ 2016 05 11, 18:40)
savaitgali bėgsiu Rygoje pusmaratonį, 45 euriukus teko paploti už vėlyvą registracija  doh.gif

kaip tik norėjau klausti ar bėgsi ten smile.gif
prabangūs tie bėgimai, nieko nepadarysi. Sėkmės tau 4u.gif lyg žada, kad orai atvės, būtų išvis super
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 05 11, 20:12)
kaip tik norėjau klausti ar bėgsi ten smile.gif
prabangūs tie bėgimai, nieko nepadarysi. Sėkmės tau 4u.gif lyg žada, kad orai atvės, būtų išvis super

aha rodo kad 14 bus šilumos ir šiek tiek lietučio, bus tobula, kad tik vėjo nebūtų smile.gif
Praitų metų klipukas , lietaus gavom daug https://www.youtube....h?v=sAcjVo2FYNg
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 11, 19:40)
savaitgali bėgsiu Rygoje pusmaratonį, 45 euriukus teko paploti už vėlyvą registracija  doh.gif

Jo, 'probangiai' smile.gif. Bet svarbiausia sveikata, ką jau čia.
Fainai. Būsiu palaikymo komanda, kad ir nuotolinėsmile.gif drinks_cheers.gif (aš jau irgi, vėl noriu smile.gif)

Klausykit, o kuri bėgot Alfa run? Įdomu, kaip ten?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 11 gegužės 2016 - 22:27
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 11, 21:26)

Klausykit, o kuri bėgot Alfa run?  Įdomu, kaip ten?

ne, bet ir mane labai domina. Jau gundžiausiu su tuo FB bėgimu klubu už pusę kainos registruotis, bet neišdrisau biggrin.gif kiek suprantu ten nevisai bėgimas, o šiaip toks, purve pasivolioji kažkur dar kažką
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 05 12, 08:00)
ne, bet ir mane labai domina. Jau gundžiausiu su tuo FB bėgimu klubu už pusę kainos registruotis, bet neišdrisau biggrin.gif kiek suprantu ten nevisai bėgimas, o šiaip toks, purve pasivolioji kažkur dar kažką

Jo.10 km ir 12 tų kliūčių biggrin.gif
O kokia kaina? Aš nemačiau.

Beje, čia artimiausia jau šį šeštadienį.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 05 12, 07:00)

Tai taip ten toks daigiau ne bėgimas o klūčių įveikinėjimas, pramoga kolektyvinė, Latvija jau daug metų tokius rengia
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 12, 09:05)
Tai taip ten toks daigiau ne bėgimas o klūčių įveikinėjimas, pramoga kolektyvinė, Latvija jau daug metų tokius rengia

Aš šnd miškai kad pasukau, tai gavosi su ALfa bėgimo elementais biggrin.gif Dumbylnuotą kelią kažkokį radau: purvas, sporbai lenda / grimzda į žemę, uodai tik taikosi aplink kojas kąst, žolynai, balynai lotuliukas.gif Kažkaip prasikapsčiau pro tą atkarpą biggrin.gif
Atsakyti
As sian diena prasibegau, nu bet taip sunku nes karsta, spaudimas uzkyla doh.gif
Beje uzsisakiau New balance drabuzeliu begimui is JAV, nerealus wub.gif
Atsakyti
Na va prabėgau puse maratono per 1.42:55 smile.gif džiaugiuosi
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 15, 11:02)
Na va prabėgau puse maratono per 1.42:55 smile.gif džiaugiuosi

Vajzau thumbup.gif drinks_cheers.gif !!! first.gif
Tai vakar ar šiandien bėgai?
Nes vakar tai labai apie tave galvojau, kaip tau ten einasi, kad tik sektųsi drinks_cheers.gif

Tai kurie km buvo sunkiausi?

Nes man įdomu, kaip čia gerą techniką įvaldyti - man dabar tie pirmi 10 km lab nyku doh.gif - nežinau, kaip perlipt per šį. jau tik nuo 11 toks ima adrenalinas jaudint doh.gif biggrin.gif Gal ką ne taip darau?

Bet tai kaip tu greit atbėgai, super. Wow. Man čia kosminis lygis. Tai turbūt viena pirmų tu atbėgai?

Aš jau gundausi ant Kauno maratono 21 imti. Bet kažin ar sugebėčiau pagreitint? Nežinau, kaip čia tuos pagreitinimus daryt. Nes jei greitinu pirmus 10 km - pavargstu, o jei jei negreitinu - tai kažkaip tingumas ima vėliau sunkiau prisiversti greitint. Žodžiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 15 gegužės 2016 - 11:56
nu jo ataka, pavarei čia, sveikinu 4u.gif man irgi toks laikas neįkandamas. Kaip suprantu, savo malonumui nebėgai?

rastafarinas, man rodos lengviausia ir saugiausia pagerint pusmaratonio laiką ne pagreitėjimais kažkuriose dalyse, o visą atstumą bėgt truputį greičiau. Pvz jei pusmaratonį nubėgti per 2:12 tai vadinas vieną kilometrą nubėgi per 6min 15s. Tai jei kiekvieną km nubėgtum per 6:10 (na nuimtum po 5 sekundes), tai jau pusmaratonis gautųsi per 2:10. Nežinau ar suprasi ką norėjau pasakyt, bet manau šitaip su mažiausiai pastangų pagerini laiką. Jeigu bandysi lėkti pirmus 10km sau neįprastu tempu, tai likusius 10 gali tekt per daug sulėtint, ir rezultate tik nuovargio daugiau, o laikas nebūtinai geresnis.
Lėkti gali bandyt į pabaigą, jei yra jėgų pagreitėk ant paskutinių 2km, ir dar nueimsi bent pusę minutės nuo viso laiko smile.gif

Man nyku antra pusmaratonio pusė būna. pirma visai linksmai smile.gif
Papildyta:
ir dar aišku labai priklauso trasos pasirinkimas. Lygioj trasoj tikrai daug greičiau bėgi su daug geresniu laiku. Nežinau kaip kauno maratone atrodo viskas, vilniuj tai man visai greit gaunas lėkt. Bet pvz elektrėnų pusmaratonis mane užmuša, ten prisidėjo iki 10min man ir jaučiuos blogiau nei įprastai.
Atsakyti
Bamba, supratau mintį smile.gif
Kaune gal polygė ta trasa? g.gif

Bet ai, gal dar tada neišsikelsiu sau tokių tikslų.

Išvis, čia toks klausimas - tas kas jau " kiečiau" - kuo greičiau ar kuo ilgesnį atstumą? Nes abu mėgėjui pasiekt tai nežinau - čia jau ne hobis tada biggrin.gif

Mat mano aplinkoj tai kai kas kalba, kad jau kai lb geru laiku 10 km pvz nubėgi, tai jau lyg tik tada į 21 gali pretenduot. Na, aš taip nemanau. biggrin.gif Bet kur čia " teisybė" tai matyt retorinis klausimas su daugybe atsakymų, kurie priklauso nuo subjektyvių aplinkybių ( kas bėga, kodėl, ir pan.).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 15 gegužės 2016 - 12:37