Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 10, 07:18)
cia kazkokie ypatingi?

Ne bet esu nusipirkus kazkokiu geru kur zuvies taukai su vitaminais is moler. Patinka man.
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 08, 18:05)
O  mano problema, kad nemoku per mąsinius bėgimus bėgti tik savo malonumui, kiekvieną kart sau pažadu, kad bėgsiu tik malonumui o ne laikui, bet po 2km tai viena tai kitą aplenkt reikia, po to nu gal dar 1km pakentėsiu greičiau po to sulėtinsiu biggrin.gif  ir taip pravarau trasą nieko nemačius tikžmonės priekyje kuriuos norėjau aplenkti...bet laiką pasikontroliuoju, jai matau, kad ne savo jėgom įveikinėju

nu va, visi turim panašių bėdų. Palenktyniaut noris. Man mėgautis ir bėgt savo malonumui buvo lengviausia kai galvojau, kad esu tikrai silpas bėgikas. Kai tikslas būdavo tik pasiekt finišą, kad ir per maximalų duotą laiką. Bet kai pamačiau, kad netai kad sutelpu į laiką, bet stebėtinai gerai nubėgu (na lygininat ne su sportininkais, bet su einančia galiorka biggrin.gif ), tai vat ir prasidėjo lenktyniavimai smile.gif

bėgsiu matyt we run pusmaratonį, darbas registraciją perka, tai kaip nemokamai, tai pasišokinėdama ir paplodama lėksiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 10 gegužės 2016 - 15:43
QUOTE(bamba @ 2016 05 10, 15:43)
nu va, visi turim panašių bėdų. Palenktyniaut noris. Man mėgautis ir bėgt savo malonumui buvo lengviausia kai galvojau, kad esu tikrai silpas bėgikas. Kai tikslas būdavo tik pasiekt finišą, kad ir per maximalų duotą laiką. Bet kai pamačiau, kad netai kad sutelpu į laiką, bet stebėtinai gerai nubėgu (na lygininat ne su sportininkais, bet su einančia galiorka biggrin.gif ), tai vat ir prasidėjo lenktyniavimai smile.gif

bėgsiu matyt we run pusmaratonį, darbas registraciją perka, tai kaip nemokamai, tai pasišokinėdama ir paplodama lėksiu  biggrin.gif

Wow, gerai tau biggrin.gif Parašyk, kaip sekėsi. O tu bėgi už darbą ten kaip nors, ar "nesimato"? smile.gif
Aš tai šnd supratau, kad jau užsikrėčiau. doh.gif biggrin.gif Jau tik planuoju tuos bėgimus lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 10 gegužės 2016 - 17:28
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 10, 16:24)
Wow, gerai tau  biggrin.gif Parašyk, kaip sekėsi. O tu bėgi už darbą ten kaip nors, ar "nesimato"? smile.gif
Aš tai šnd supratau, kad jau užsikrėčiau.  doh.gif  biggrin.gif Jau tik planuoju tuos bėgimus  lotuliukas.gif

na jie registruoja kaip komandą, tai tiesiog jei yra tas laukelis papildomas tai ten parašytas prie pavardės įmonės pavadinimas. Turim ir maikių su įmonės logotipais bėgimui, bet nevisada jas maunuos, pagal nuotaiką smile.gif O jei be spec maikės ir specialiai nežiūrint kas ten prie dalyvio parašyta, tai tikrai nesimato už ką bėgu biggrin.gif

o kur planuoji? man praeiti metai tokie baisiai užkrečiami buvo, per metus man rodos virš 30 varžybų sudalyvavau doh.gif šiemet jau aprimus, kaip gaunas smile.gif
Atsakyti
Sveiki ax.gif

QUOTE(bamba @ 2016 05 10, 16:44)
man praeiti metai tokie baisiai užkrečiami buvo, per metus man rodos virš 30 varžybų sudalyvavau doh.gif šiemet jau aprimus, kaip gaunas smile.gif

Oho, ir kaip jus spejate g.gif 4u.gif

Mano vakarykstis planas nuejo suniui ant uodegos doh.gif Ne tik, kad nebegau, bet ir klase teko praleisti schmoll.gif Savaitgali buvo grazus oras, tad nusprendziau i darba keliauti pestute(tuo labiau, kad mano dviratis apgadintas, ir man truksta judejimo). Sekmadieni issitraukiau vasarines basutes. Kurios ilgam vaiksciojimui(3km i darba i viena puse) pasirodo nelabai tinkamos. Pradejo skaudeti kaire peda ir visus blauzdos raumenis. Siandien jau lyg ir geriau, tad tikiuosi ryt grizti i vezias unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 05 10, 17:44)
na jie registruoja kaip komandą, tai tiesiog jei yra tas laukelis papildomas tai ten parašytas prie pavardės įmonės pavadinimas. Turim ir maikių su įmonės logotipais bėgimui, bet nevisada jas maunuos, pagal nuotaiką smile.gif O jei be spec maikės ir specialiai nežiūrint kas ten prie dalyvio parašyta, tai tikrai nesimato už ką bėgu biggrin.gif

o kur planuoji? man praeiti metai tokie baisiai užkrečiami buvo, per metus man rodos virš 30 varžybų sudalyvavau doh.gif šiemet jau aprimus, kaip gaunas smile.gif

Aaa. Tai fainai, kad darbas bėgiojantis, chebros yra smile.gif
Oooo... Na iki 30 tai man dar kaip iki to Marso. Kauno maratone 10 bėgsiu. O paskui žiūrėsiu. Kol kas daugiau niekur nesiregistravau dar.

QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 05 10, 18:00)
Sveiki  ax.gif
Oho, ir kaip jus spejate  g.gif  4u.gif

Mano vakarykstis planas nuejo suniui ant uodegos  doh.gif (...)

Sveikatos!
Atsakyti
me-boho
persiaukit ejimui kedukus, o darbe basutes smile.gif
Atsakyti
kaip jums begimo bateliai bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 05 10, 17:00)
Sveiki  ax.gif
Oho, ir kaip jus spejate  g.gif  4u.gif

Mano vakarykstis planas nuejo suniui ant uodegos  doh.gif Ne tik, kad nebegau, bet ir klase teko praleisti  schmoll.gif  Savaitgali buvo grazus oras, tad nusprendziau i darba keliauti pestute(tuo labiau, kad mano dviratis apgadintas, ir man truksta judejimo). Sekmadieni issitraukiau vasarines basutes. Kurios ilgam vaiksciojimui(3km i darba i viena puse) pasirodo nelabai tinkamos. Pradejo skaudeti kaire peda ir visus blauzdos raumenis. Siandien jau lyg ir geriau, tad tikiuosi ryt grizti i vezias  unsure.gif

taip ir spėjau, kas savaitgalį bėgimas, kartais abi dienas, šeštadienį ir sekmadienį, betgi čia ne per vasarą, o per visus metus, nuo sausio pradėjau smile.gif

patogių batų reik smile.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 10, 17:07)
Aaa. Tai fainai, kad darbas bėgiojantis, chebros yra smile.gif
Oooo... Na iki 30 tai man dar kaip iki to Marso. Kauno maratone 10 bėgsiu. O paskui žiūrėsiu. Kol kas daugiau niekur nesiregistravau dar.
Sveikatos!

aj toks ten ir bėgiojantis, atsiranda iš 150 žmonių kokių 10, kur dauguma po 5km, keli 10 ir aš viena dažniausiai arba aš ir dar koks vienas beprotis pusmaratonį biggrin.gif
bet irgi, net neklausė kuriai distancijai mane registruot, sako užrašiau 21km, nes daugiau nebuvo galima rinktis thumbup.gif geros nuomonės jie apie mane lotuliukas.gif

ne iki marso, paskaičiuosi už metų kokių ir pašnekėsim biggrin.gif
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 10, 18:31)

doh.gif užsimuščiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 10, 17:07)
Sveikatos!

Aciu 4u.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 10, 17:09)
persiaukit ejimui kedukus, o darbe basutes smile.gif

Taip ir darydavau. Bet atsilo, issitraukiau vasarines basutes ir net minties nebuvo, kad vaiksciojimui netinka blush2.gif Pasimokiau unsure.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 10, 18:31)

nea schmoll.gif

QUOTE(bamba @ 2016 05 10, 18:38)
taip ir spėjau, kas savaitgalį bėgimas, kartais abi dienas, šeštadienį ir sekmadienį, betgi čia ne per vasarą, o per visus metus, nuo sausio pradėjau smile.gif

geros fizines formos esate. Baltai pavydziu blush2.gif As apie tai net nesvajoju. Noreciau tik maratona kada isbegti ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 05 10, 22:32)
geros fizines formos esate. Baltai pavydziu  blush2.gif As apie tai net nesvajoju. Noreciau tik maratona kada isbegti  ax.gif  rolleyes.gif

aš irgi labai norėjau maratoną nubėgt, man neįveikiama atrodė. Ir pusmaratonis atrodė panašiai. Pirmą pusmaratonį bėgau su baime, kad tik finišuot, net ne laikui ir po finišo jaučiaus euforijoj. Atrodė nu toks wow. Netikėjau tada, kad kadanors maratoną bandysiu.
Bet dabar galiu pasakyt, nė vienas nė kitas nėra sunku tol, kol nesieki gero laiko. Sunkumai prasideda, kai reikia bėgt greit, o lėtai, visiems įveikiama 4u.gif
Atsakyti
savaitgali bėgsiu Rygoje pusmaratonį, 45 euriukus teko paploti už vėlyvą registracija doh.gif
Atsakyti