QUOTE(ataka26 @ 2016 05 08, 18:48)
Ačiū
Laikas ok. Juolab, kad po to neplanuoto pašalimo tiek abejonių išgyvenau
Planavau, maždaug, "kaip bus taip". Ir beje, ačiū užpalaikymus ir konsultacijas (ir tau,
bamba )
Jo... Ir žiauru tas. Supratau, kad bėgant "masėj" reikia išmokt atsiribot. Tas jausmas, kai tave lenkia lenkia... Paveikia. Užtat pirmi 10 buvo sunkiausi
. Po to jau faina buvo - prasiskirstė visi. Ramiau.
Bet nu ką, ką. Gerai jaučiuos: vakar smigau anksti, nusilaksčius, tai šnd va nuo 5 ryto knygas ir forumus skaitau .
QUOTE(bamba @ 2016 05 08, 18:59)
aš trakuose nebėgau, bet bandos jausmas man labai koją kiša prastaruoju metu. Blogiausia kai yra 2 ratai, po 10km, tai nu aš nuo 8km kažkur, vis padarau su kiekvienu arti esančiu 10km finišuotoju po paspartėjimą, dar palenktyniaut su jais sugalvoju, aplenkiu keletą būtinai (visiškai neaišku kokiu tikslu) O poto jie ramiai nuvaro medalio ir vandens, o aš kaip durnė be jėgų antrą ratą pradedu
anksčiau neturėjau tokios durnos problemos, po gimdymo kažkas pramušė
Po gimdymo viskas keičias
Aš tapau, pvz., irgi tokia - tvirtesnė? Kažkoks vidinis karys užgimė
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 05 08, 19:55)
As begau tik 5 km bet buvo karsta, vandens nedave visoj trasoj, negavau net po begimo! Begti buvo sunku bet as nebuvau isbegusi si sezona, 2 savaites sirgau, vakar biski pasedejom lauke su aleliu ir saslykais ir dar lb blogai miegojau. Zodziu ne kazka
Beto masina toli palikom, numerius segemes paskutinem sekundem.
be begimo sian suvaiksciojau dar 15 km tai man prireikes vezimelio rytoj
O taip, karšta nerealiai... O kur dar tiek vaikščiojot? Geras
Suvaikščiojot daugiau nei nubėgot. Tai sumoj jau 20 km
Ir kaip šiandien jaučiatės?
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 05 08, 20:57)
*Abi kurias turiu yra 'interval training'. Viena vadinasi C25K, kita Running. Running dar nebandziau. Reikes ateinancia savaitele kaip nors ikomponuoti tarp visu kitu treniruociu. Bandysiu ryt, jei pavyks anksti is lovos islipti, pries body combat treniruote.
** as tikiu, kad imanoma. Visada su baltu pavydu ziuriu i zmones begiojancius, nes jie tai tiesiog myli
Tikiuosi ir man isaus tokia diena
Ps sveikinimai begikems
Ačiū. Sėkmės bėgime ir tau!