Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

QUOTE(bamba @ 2016 05 08, 17:59)
aš trakuose nebėgau, bet bandos jausmas man labai koją kiša prastaruoju metu. Blogiausia kai yra 2 ratai, po 10km, tai nu aš nuo 8km kažkur, vis padarau su kiekvienu arti esančiu 10km finišuotoju po paspartėjimą, dar palenktyniaut su jais sugalvoju, aplenkiu keletą būtinai (visiškai neaišku kokiu tikslu) O poto jie ramiai nuvaro medalio ir vandens, o aš kaip durnė be jėgų antrą ratą pradedu biggrin.gif
anksčiau neturėjau tokios durnos problemos, po gimdymo kažkas pramušė unsure.gif

O mano problema, kad nemoku per mąsinius bėgimus bėgti tik savo malonumui, kiekvieną kart sau pažadu, kad bėgsiu tik malonumui o ne laikui, bet po 2km tai viena tai kitą aplenkt reikia, po to nu gal dar 1km pakentėsiu greičiau po to sulėtinsiu biggrin.gif ir taip pravarau trasą nieko nemačius tikžmonės priekyje kuriuos norėjau aplenkti...bet laiką pasikontroliuoju, jai matau, kad ne savo jėgom įveikinėju
Atsakyti
As begau tik 5 km bet buvo karsta, vandens nedave visoj trasoj, negavau net po begimo! Begti buvo sunku bet as nebuvau isbegusi si sezona, 2 savaites sirgau, vakar biski pasedejom lauke su aleliu ir saslykais ir dar lb blogai miegojau. Zodziu ne kazka biggrin.gif
Beto masina toli palikom, numerius segemes paskutinem sekundem. doh.gif be begimo sian suvaiksciojau dar 15 km tai man prireikes vezimelio rytoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 08 gegužės 2016 - 19:56
QUOTE(bamba @ 2016 05 08, 11:51)
*tos programos gal treniruočių planą siulo? ta prasme sako tau, kada kiek bėgt?  ar čia paprastos programos, kur kilometrus skaičiuoja, kaip endomondo? kaip vadinasi? idomu smile.gif

**tikrai įmanoma, manau dauguma ilgalaikių bėgikų būtent dėl malonumo bėga.
Tik ant bėgimo takelio, tai manau neįmanoma, lengviau pradėt nekest bėgimo po kurio laiko biggrin.gif

*Abi kurias turiu yra 'interval training'. Viena vadinasi C25K, kita Running. Running dar nebandziau. Reikes ateinancia savaitele kaip nors ikomponuoti tarp visu kitu treniruociu. Bandysiu ryt, jei pavyks anksti is lovos islipti, pries body combat treniruote.

** as tikiu, kad imanoma. Visada su baltu pavydu ziuriu i zmones begiojancius, nes jie tai tiesiog myli blush2.gif Tikiuosi ir man isaus tokia diena ax.gif

Ps sveikinimai begikems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 08, 18:48)
Rastafarinas sveikinu įveikus pirmą oficialų pusmaratonį smile.gif laikas gražus, šaunuolė esi  4u.gif matosi pirmus km bandos jausmui buvai pasidavusi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Laikas ok. Juolab, kad po to neplanuoto pašalimo tiek abejonių išgyvenau doh.gif Planavau, maždaug, "kaip bus taip". Ir beje, ačiū užpalaikymus ir konsultacijas (ir tau, bamba smile.gif)
Jo... Ir žiauru tas. Supratau, kad bėgant "masėj" reikia išmokt atsiribot. Tas jausmas, kai tave lenkia lenkia... Paveikia. Užtat pirmi 10 buvo sunkiausi biggrin.gif . Po to jau faina buvo - prasiskirstė visi. Ramiau.
Bet nu ką, ką. Gerai jaučiuos: vakar smigau anksti, nusilaksčius, tai šnd va nuo 5 ryto knygas ir forumus skaitau .
QUOTE(bamba @ 2016 05 08, 18:59)
aš trakuose nebėgau, bet bandos jausmas man labai koją kiša prastaruoju metu. Blogiausia kai yra 2 ratai, po 10km, tai nu aš nuo 8km kažkur, vis padarau su kiekvienu arti esančiu 10km finišuotoju po paspartėjimą, dar palenktyniaut su jais sugalvoju, aplenkiu keletą būtinai (visiškai neaišku kokiu tikslu) O poto jie ramiai nuvaro medalio ir vandens, o aš kaip durnė be jėgų antrą ratą pradedu
anksčiau neturėjau tokios durnos problemos, po gimdymo kažkas pramušė unsure.gif

Po gimdymo viskas keičias biggrin.gif Aš tapau, pvz., irgi tokia - tvirtesnė? Kažkoks vidinis karys užgimėsmile.gif

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 05 08, 19:55)
As begau tik 5 km bet buvo karsta, vandens nedave visoj trasoj, negavau net po begimo! Begti buvo sunku bet as nebuvau isbegusi si sezona, 2 savaites sirgau, vakar biski pasedejom lauke su aleliu ir saslykais ir dar lb blogai miegojau. Zodziu ne kazka  biggrin.gif
Beto masina toli palikom, numerius segemes paskutinem sekundem. doh.gif be begimo sian suvaiksciojau dar 15 km tai man prireikes vezimelio rytoj

O taip, karšta nerealiai... O kur dar tiek vaikščiojot? Geras thumbup.gif Suvaikščiojot daugiau nei nubėgot. Tai sumoj jau 20 km biggrin.gif Ir kaip šiandien jaučiatės?

QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 05 08, 20:57)
*Abi kurias turiu yra 'interval training'. Viena vadinasi C25K, kita Running. Running dar nebandziau. Reikes ateinancia savaitele kaip nors ikomponuoti tarp visu kitu treniruociu. Bandysiu ryt, jei pavyks anksti is lovos islipti, pries body combat treniruote.

** as tikiu, kad imanoma. Visada su baltu pavydu ziuriu i zmones begiojancius, nes jie tai tiesiog myli  blush2.gif Tikiuosi ir man isaus tokia diena 

Ps sveikinimai begikems  4u.gif

Ačiū. Sėkmės bėgime ir tau! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 09 gegužės 2016 - 05:22
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 09, 05:16)
Po gimdymo viskas keičias  biggrin.gif Aš tapau, pvz., irgi tokia - tvirtesnė? Kažkoks vidinis karys užgimėsmile.gif
O taip, karšta nerealiai... O kur dar tiek vaikščiojot? Geras  thumbup.gif Suvaikščiojot daugiau nei nubėgot. Tai sumoj jau 20 km  biggrin.gif Ir kaip šiandien jaučiatės?

Kojos medines. Bet as minejau kad esu sportininke tai nera to ko nepagydytu amino rugstys biggrin.gif
O vaiksciojom sakau, masina baisiai toli buvo. Ejom persirengt, tada kibinu, tada i miesta vaziavom deserto, dar ten pasivaiksciojom. Juokemes su drauge kad jeigu tiek nueinam, gal ir nubegsime rudeni biggrin.gif
Na o dbr laukia Nike thumbup.gif
O siaip geriausias vaistas nuo nemigos yra kruvis ir grynas oras. Vakar kritau kaip lapas ir nebeliko mano nemigos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 05 09, 08:01)
Kojos medines. Bet as minejau kad esu sportininke tai nera to ko nepagydytu amino rugstys  biggrin.gif
O vaiksciojom sakau, masina baisiai toli buvo. Ejom persirengt, tada kibinu, tada i miesta vaziavom deserto, dar ten pasivaiksciojom. Juokemes su drauge kad jeigu tiek nueinam, gal ir nubegsime rudeni  biggrin.gif
Na o dbr laukia Nike thumbup.gif
O siaip geriausias vaistas nuo nemigos yra kruvis ir grynas oras. Vakar kritau kaip lapas ir nebeliko mano nemigos. biggrin.gif

Ai, neužsekiau, kad ten jau rašėt biggrin.gif
O tai kiek (ir kokias) amino rūgštis geriat, kad atsistatytų?
Aš tai vieną paskutinę išgėriau vakar, elektrolitų premjera buvo, ir ką - šnd 5 km prasibėgau per prakaitus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 09, 18:40)
Ai, neužsekiau, kad ten jau rašėt  biggrin.gif
Aš tai vieną paskutinę išgėriau vakar, elektrolitų premjera buvo, ir ką - šnd 5 km prasibėgau per prakaitus  biggrin.gif

Ne vienus metus esu ištikima būtent šioms amino rūgštims http://maistassportu...nd-bcaa-liquid/
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 09, 20:14)
Ne vienus metus esu ištikima būtent šioms amino rūgštims http://maistassportu...nd-bcaa-liquid/

Dėkui 4u.gif
Dozavimas turbūt ant buteliuko būna, jaučiu pagal kūno masę bus.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 09, 21:30)
Dėkui  4u.gif
Dozavimas turbūt ant buteliuko būna, jaučiu pagal kūno masę bus.

ten raso, kad doze 40ml. per diena max 80ml.

ataka,
o tas aminorugstis vartoji tik pries varzybas ar ir per treniruotes?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 09, 19:47)
ten raso, kad doze 40ml. per diena max 80ml.
ataka,
o tas aminorugstis vartoji tik pries varzybas ar ir per treniruotes?

Kai turi nusimačiusi varžybas, tai iki jų vyksta 2mėn pasiruošimas , tai ir geriu tuos 2mėn +1sav po jų, po to darau bent 1mėn pertrauką smile.gif jai ten kažkokios papildomos varžybėlės ar koks bėgimas, prasisuku su elektrilitais, ai kartais iš vyro kokią amino tabletę prarynu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 09, 19:40)
Ai, neužsekiau, kad ten jau rašėt  biggrin.gif
Aš tai vieną paskutinę išgėriau vakar, elektrolitų premjera buvo, ir ką - šnd 5 km prasibėgau per prakaitus  biggrin.gif

As geriu sitas:
http://www.iherb.com...-Capsules/46379
Ir geriu praktiskai visada. Jei einu sportuoti tai viena doze pries sporta, kita po. Po va tokiu pertrauku ir paskui staigiu kruviu irgi stengiuosi gerti kelis kartus per diena. O siaip kasdien po doze geriu. Dar geriu zuvies taukus pagal treneriu rekomendacijas arba Gerimaxa. Buvau nesenai pas gydytoja darytis profilkatiniu kraujo tyrimu tai sake jau senai toki gera krauja maciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 05 10, 00:16)
As geriu sitas:
http://www.iherb.com...-Capsules/46379
Ir geriu praktiskai visada. Jei einu sportuoti tai viena doze pries sporta, kita po. Po va tokiu pertrauku ir paskui staigiu kruviu irgi stengiuosi gerti kelis kartus per diena. O siaip kasdien po doze geriu. Dar geriu zuvies taukus pagal treneriu rekomendacijas arba Gerimaxa. Buvau nesenai pas gydytoja darytis profilkatiniu kraujo tyrimu tai sake jau senai toki gera krauja maciau  biggrin.gif

cia kazkokie ypatingi?
Atsakyti