Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

QUOTE(ataka26 @ 2016 05 04, 18:22)
O tai koks to maratono pavadinimas ? Kokioje čia šalyje ?

Ir man labai įdomu smile.gif

QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 04, 18:30)
Labas vakaras,
Esu begiojanti ax.gif
[...]

Jus pamenu drinks_cheers.gif - Kur artimiausiu metu planuojat bėgti?
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 04, 17:30)
Labas vakaras,
Esu begiojanti ax.gif
Ataka26, ka turit galvoje sakydama papildai gali suteikti naudos, kai juos geri laiku? Kaip jus ta laika pajauciate?

Na kai jau ne tarska ir barska viskas, tada ne papildai o vaistai reikalingi. Pvz žuvies taukai yra naudingesni pradeti gerti nuo kokio spalio, vasara nelabai verta, žiemai įpusėjus reiktu visada pavartoti gelezies preparatu. As zinau kad mano keliukai silpnoji vieta, tai visada profilaktiškai du kart i metus vartoju spec papildus. Vasara daugiau pavartoju magnio ir kalio, nes daugiau prakaituoju kai bėgu.kai rošiuosi dalyvauti kazkokiose varzybose visada geriu amino rugštis ir elektrolitu gerimus, kad organizme balansa išlaikyti
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 04, 19:02)
Na kai jau ne tarska ir barska viskas, tada ne papildai o vaistai reikalingi. Pvz žuvies taukai yra naudingesni pradeti gerti nuo kokio spalio, vasara nelabai verta, žiemai įpusėjus reiktu visada pavartoti gelezies preparatu. As zinau kad mano keliukai silpnoji vieta, tai visada profilaktiškai du kart i metus vartoju spec papildus. Vasara daugiau pavartoju magnio ir kalio, nes daugiau prakaituoju kai bėgu.kai rošiuosi dalyvauti kazkokiose varzybose visada geriu amino rugštis ir elektrolitu gerimus, kad organizme balansa išlaikyti

Ataka - ne man patarei, bet kaip ačiū 4u.gif
Geležo biggrin.gif gėriau
O ką duoda vasarą elektrolitai? Paprastas mineralinis ne tas pats?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 04 gegužės 2016 - 20:02
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 04, 19:01)
Ataka - ne man patarei, bet kaip ačiū  4u.gif
Geležo  biggrin.gif gėriau
O ką duoda vasarą elektrolitai? Paprastas mineralinis ne tas pats?

Mineralinio reikia labai daug išgerti norint išlaikyt tvarkingą balansą smile.gif bet šiaip kas palaiko natūralumą tai spirulina ir CHIA sėklos yra labai suoer prie ištvermės sporto šakų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 04, 19:40)
Ir man labai įdomu  smile.gif
Jus pamenu  drinks_cheers.gif - Kur artimiausiu metu planuojat bėgti?
4u.gif

Trakai sekmadieni.

Ataka, aciu. Dar netreska, bet jusu rekonenduotus papildus sanariams tikrai isbandysiu.
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 04, 20:11)
Mineralinio reikia labai daug išgerti norint išlaikyt tvarkingą balansą smile.gif bet šiaip kas palaiko natūralumą tai spirulina ir CHIA sėklos yra labai suoer prie ištvermės sporto šakų smile.gif

Aišku.
Beje, o įmanoma kažkaip pajaust, kada jau yra "disbalansas"?

Papildyta:
QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 04, 20:17)
Trakai sekmadieni.

Ataka, aciu. Dar netreska, bet jusu rekonenduotus papildus sanariams tikrai isbandysiu.

drinks_cheers.gif
-
Man vos vos. Jaunystėj labiau treškėjo. Bet aš želatinos bandysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 04 gegužės 2016 - 20:57
Ryta laba ax.gif

Siandiena pradejau begimo treniruotes. Siuo metu sporto saleje blush2.gif

Esu parsisiuntusi dvi programeles i telefona. Siandien viena is ju isbandziau. Kita bandysiu ateinancia savaite ir ziuresiu pagal kuria smagiau treniruotis rolleyes.gif

Gal esate kuri isbandziusi g.gif Ko gero, kad ne, nes supratau, kad jus visos patyrusios begikes 4u.gif

Ar tiesa, kad tarp begimu reikia daryti dienos pertrauka?
Ar per nebegimo diena galima uzsiimti kita kardio veikla(pvz. Body combat) ar geriau vengti g.gif

Tikiuosi neatsibosiu su savo klausimais blush2.gif

Gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 05 06, 10:12)
Ryta laba  ax.gif

Siandiena pradejau begimo treniruotes. Siuo metu sporto saleje  blush2.gif

Esu parsisiuntusi dvi programeles i telefona. Siandien viena is ju isbandziau. Kita bandysiu ateinancia savaite ir ziuresiu pagal kuria smagiau treniruotis  rolleyes.gif

Gal esate kuri isbandziusi  g.gif Ko gero, kad ne, nes supratau, kad jus visos patyrusios begikes  4u.gif

Ar tiesa, kad tarp begimu reikia daryti dienos pertrauka?
Ar per nebegimo diena galima uzsiimti kita kardio veikla(pvz. Body combat) ar geriau vengti  g.gif

Tikiuosi neatsibosiu su savo klausimais  blush2.gif

Gero savaitgalio  4u.gif

Aš naudoju Endomondo programą. Naujokams patarčiau bėgti 3-4k per sav, dienos pertrauka tobulai, bet jai darai kardio tada apsistok ties 3k bėgimo ir varyk i body combat , super esu išbandžiusi
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 06, 18:04)
Aš naudoju Endomondo programą. Naujokams patarčiau bėgti 3-4k per sav, dienos pertrauka tobulai, bet jai darai kardio tada apsistok ties 3k bėgimo ir varyk i body combat , super esu išbandžiusi

Dekui 4u.gif

As siaip su sportu nesusipykusi, tik su begimu mirksiukas.gif

Body combat yra viena is mano mylimiausiu klasiu. O siemet kai pradejau eiti du kartus per savaite vietoje vieno- pastebejau, kad ir begioti pasidare lengviau ax.gif

Tik idomu ar imanoma, kad begimas pataptu malonumu, ar tai tik drambliuko svajone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 05 06, 10:12)
Esu parsisiuntusi dvi programeles i telefona. Siandien viena is ju isbandziau. Kita bandysiu ateinancia savaite ir ziuresiu pagal kuria smagiau treniruotis  rolleyes.gif

tos programos gal treniruočių planą siulo? ta prasme sako tau, kada kiek bėgt? ar čia paprastos programos, kur kilometrus skaičiuoja, kaip endomondo? kaip vadinasi? idomu smile.gif

QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 05 07, 23:53)
Tik idomu ar imanoma, kad begimas pataptu malonumu, ar tai tik drambliuko svajone  blush2.gif

tikrai įmanoma, manau dauguma ilgalaikių bėgikų būtent dėl malonumo bėga.
Tik ant bėgimo takelio, tai manau neįmanoma, lengviau pradėt nekest bėgimo po kurio laiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 08 gegužės 2016 - 12:52
Rastafarinas sveikinu įveikus pirmą oficialų pusmaratonį smile.gif laikas gražus, šaunuolė esi 4u.gif matosi pirmus km bandos jausmui buvai pasidavusi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 08 gegužės 2016 - 18:53
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 08, 17:48)
Rastafarinas sveikinu įveikus pirmą oficialų pusmaratonį smile.gif laikas gražus, šaunuolė esi  4u.gif matosi pirmus km bandos jausmui buvai pasidavusi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

aš trakuose nebėgau, bet bandos jausmas man labai koją kiša prastaruoju metu. Blogiausia kai yra 2 ratai, po 10km, tai nu aš nuo 8km kažkur, vis padarau su kiekvienu arti esančiu 10km finišuotoju po paspartėjimą, dar palenktyniaut su jais sugalvoju, aplenkiu keletą būtinai (visiškai neaišku kokiu tikslu) O poto jie ramiai nuvaro medalio ir vandens, o aš kaip durnė be jėgų antrą ratą pradedu biggrin.gif
anksčiau neturėjau tokios durnos problemos, po gimdymo kažkas pramušė unsure.gif
Atsakyti