Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIX

QUOTE(ataka26 @ 2016 05 04, 10:28)
Šitų papildų ir Eurovaistinėse būna smile.gif papildai gali suteikti naudos kai juos geri laiku, kokybiškus, tinkamus ir nepadaugini smile.gif

aš iš efarmos užsisakiau , prie at namu ten ju punktas smile.gif
Atsakyti
Aš tai supratau, kad Me-Boho turbūt užsiregistravo į maratoną kažkur užsienyje, ten gi loterijos principu vietos dalinamos, didesniuose renginiuose smile.gif

Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 05 04, 10:09)
Aš tai supratau, kad Me-Boho turbūt užsiregistravo į maratoną kažkur užsienyje, ten gi loterijos principu vietos dalinamos, didesniuose renginiuose smile.gif

Ohoho, nežinojau, kad būna ir loterijos principas.
Na bet čia dar iki užsieninių maratonų reikia dagyvent, bent jau apie save kalbant:)))
Atsakyti
Ryta laba 4u.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 04, 04:29)
*Jei naujokas su rimtu požiūriu - priimam  biggrin.gif !
**Į lauką nebijokit. Eikit drąsiai.
***Tik aš jųsų vietoj nesirinkčiau iškart maratono. Imčiau 5 km, paskui 10 km, ir t.t. - pagal savijautą.

*Jau visi metai ir noras 'susidraugauti' dar nepraejo, tad turbut rimtas tas mano paziuris blush2.gif
*Bijau, kad lauke is vis nepabegsiu. Nors vienas draugas, beges maratona, yra sakes, kad lauke yra zymiai lengviau ir ne taip nuobodu. O nuobodumas sporto klube yra mano didziausias priesas unsure.gif
***matote, kuo iskeliu sau didesni issuki- tuo tikimybe didesne, kad ji pasieksiu.

QUOTE(bamba @ 2016 05 04, 09:09)

4u.gif thumbup.gif Butent. As gyvenu ne Lietuvoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 04, 09:09)
Čia kur vietos negavot ?  Nesu girdėjusi

Bėja MARATONAS tai 42km 195m distancija smile.gif tad visi kiti kilometražai nėra maratonas

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 05 04, 10:25)

Tai teks eit į lauką ir bėgt. Kitaip tikslas liks tik teorijoje. O kad požiūris rimtas tai net neabejoju, pajuokavau ten ;-).
Parašykit, kaip sekės pirmas bėgimas lauke, kiek km ar kiek min bėgote, ir t.t. drinks_cheers.gif

Atsakyti
lauke nepalyginamai idomiau, todel ir lengviau begti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 04, 09:32)
Parašykit, kaip sekės pirmas bėgimas lauke, kiek km ar kiek min bėgote, ir t.t.  drinks_cheers.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 04, 09:35)
lauke nepalyginamai idomiau, todel ir lengviau begti  4u.gif

Dekui uz palaikyma 4u.gif

Galvoju dar koki menesi pabegioti sporto saleje ir tik tad bandyti i lauka. Nes nenoriu tik isbegusi i parka po poros simtu metru pajusti, kad daugiau nebegaliu unsure.gif

Mano 'geriausiais' pasiekimas kolkas yra 25minutes begimo(labai leto tarp kitko) be sustojimo. Ir kaip man cia visai neblogai, nes pirmus kartus ir penkios minutes budavo neiveikiamos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 05 04, 12:00)
Mano 'geriausiais' pasiekimas kolkas yra 25minutes begimo(labai leto tarp kitko) be sustojimo. Ir kaip man cia visai neblogai, nes pirmus kartus ir penkios minutes budavo neiveikiamos  blush2.gif

tai labai gerai thumbup.gif bekit i lauka, gi toks puikus oras dabar, nesmirdekit toj salej biggrin.gif tik neuzsipleskit didelio greicio pradzioj, nes lauke jo joks takelis nekontroliuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 05 04, 09:25)
Ryta laba  4u.gif
*Jau visi metai ir noras 'susidraugauti' dar nepraejo, tad turbut rimtas tas mano paziuris  blush2.gif
*Bijau, kad lauke is vis nepabegsiu. Nors vienas draugas, beges maratona, yra sakes, kad lauke yra zymiai lengviau ir ne taip nuobodu. O nuobodumas sporto klube yra mano didziausias priesas  unsure.gif
***matote, kuo iskeliu sau didesni issuki- tuo tikimybe didesne, kad ji pasieksiu.
4u.gif  thumbup.gif  Butent. As gyvenu ne Lietuvoje  ax.gif

Tai i koki maratona nepatekot ? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bamba @ 2016 05 04, 09:09)

Retai kur loterijos principu dalinama, mes daug kur į užsieni važiuojam bėgti.

Nebent į pačius prestižiškiausiu pasaulio maratonus, bet jų yra nedaug, dar būna kur vietos ribotos.
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 04, 12:12)
Tai i koki maratona nepatekot ? smile.gif
Papildyta:

Retai kur loterijos principu dalinama, mes daug kur į užsieni važiuojam bėgti.

Nebent į pačius prestižiškiausiu pasaulio maratonus, bet jų yra nedaug, dar būna kur vietos ribotos.

Cia i pati didziausia ir populiariausia pas mus. O man tokio ir reikia, kad buciau motyvuota blush2.gif

Pirma karta kai norejau registruotis- nespejau.

Pernai laukiau kol atsidarys registravimas, bet deja vietos negavau schmoll.gif

Aisku galejau begti per kokia labdaros organizacija. Bet siam maratonui jie kelia nerealius reikalavimus(t.y. turi surinkti man neisivaizduojama suma labdarai). Tuo tarpu, kai gauni vieta pats, kiek surenki pinigu tiek ir skiri savo norimai organizacijai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 05 04, 15:07)
Cia i pati didziausia ir populiariausia pas mus. O man tokio ir reikia, kad buciau motyvuota  blush2.gif

Pirma karta kai norejau registruotis- nespejau.

Pernai laukiau kol atsidarys registravimas, bet deja vietos negavau  schmoll.gif

Aisku galejau begti per kokia labdaros organizacija. Bet siam maratonui jie kelia nerealius reikalavimus(t.y. turi surinkti man neisivaizduojama suma labdarai). Tuo tarpu, kai gauni vieta pats, kiek surenki pinigu tiek ir skiri savo norimai organizacijai  unsure.gif

O tai koks to maratono pavadinimas ? Kokioje čia šalyje ?
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 04, 10:28)
Šitų papildų ir Eurovaistinėse būna smile.gif papildai gali suteikti naudos kai juos geri laiku, kokybiškus, tinkamus ir nepadaugini smile.gif

Labas vakaras,
Esu begiojanti ax.gif
Ataka26, ka turit galvoje sakydama papildai gali suteikti naudos, kai juos geri laiku? Kaip jus ta laika pajauciate?
Atsakyti