QUOTE(bamba @ 2016 05 02, 17:20)
Kernavę tai ne turbūt, bet gal asveją, arba tiesiog maratoną vilniaus, aš taip be didelio tikslo, dėl saves labiau prasibėgu čia. Pajuntu ilgesnėse distancijose kaip organizmas jaučias, galvą išsivalau. Nebūtina gi rimtų tikslų turėt
nu blin galvoju, gal ir perpūtimas. Bet užėjo taip staiga, grižau, pasilenkiau ir vienu momentu lyg užsikirto kažkuri vieta ir jau skauda nuo tada be perstojo nenustojant
net nežinau kas geriau, išsisukt ar perpūst. Na dzin, gal praeis, išsimiegosiu, ryte mastysiu
tau irgi kažkada buvo, ar painioju? ilgai skaudėjo?
manes irgi nežavi gatvės, bet dažniausiai tenka prasibėgt. Būna kad iki kito parko/miško bėgu gatvėm, nors rezultate gaunas daugiau nei pusė atstumo palei mašinas, kol atbėgi, tai parke tik dėl vaizdo pasisukioju
Bet vistiek paįvairinimui patinka man. Kartais į senamiestį bėgu, kartais į miškus, patinka bėgt kur akys mato, o poto kažkuriam taške aiškintis pagal žemėlapį kur aš ir kaip grižt
Aha. Galva išsivalo. Tik štai, pastebiu, su laiku tam išsivalymui reikalingas fizinis krūvis vis ima didėt
Aš tai matai nežinau, kas tas išsinarinimas. Man regis čia kai, na, bėgi ir koją "niksteli" - tada išinarinimas. O jei tas užsikirtimas tai išvis nežinau, net ką ir sakyt, bet man su ta nugara tas būna (ir būten jei per daug ir per staigiai atvėsta kūnas). - O va kaklą kai perpučia (ypač auto, kai langą prasidarau) - tada tai bjauriai
visą laik maudžia. Tada žinau, kad čia supūtė. Praeina su laiku tiesiog.
O aš matai be žemėlapio lakstau - žinok, nemoku aš jais naudotis. Net ir miestuose - jei žiūriu į tą lapą - nueinu į priešingą pusę [rimtai čia]. - Na, išties, pastaruoju metu jau jau jau įkirtau, bet man daug pastangų reikia
. Mat man yra daug lengviau tiesiog eiti pagal nuojautą - tai kiek galiu, tuo ir naudojuosi
. Per miškus tas pats - įsimenu kelią, medžius, pan.
-
Che, ką tik kalkuliavausi
body fat . - "Acceptible"