Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(frolka25 @ 2016 04 18, 12:34)
lotuliukas.gif nu isivaizduoju kokia reakcija butu jei butu ll lotuliukas.gif 
labas rytas,mes su maze vel persalom tai sirguliuojam abi blush2.gif

Negasdinkit zmogaus smile.gif ka apsisaugojimui naudojat?man tai pasiseke pastoti ir su isidedamomis tabletemis +dar maitinau. O treciasis tai su spirale. Ir dienos pirma men buvo ir spirale ir nestumas
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 04 18, 09:11)
1. Turiu tokias dvi bigsmile.gif  bet nesidalunsiu kaip virusu tongue.gif 
2. Vyrui panika, sakė varyk testą pirkt  lotuliukas.gif

1. taip nesazininga schmoll.gif lotuliukas.gif kaip virusa tai prasom, kaip mergaite, tai turiu, bet neduosiu lotuliukas.gif biggrin.gif
2. va va, kaip tik dar 2 bigsmile.gif viena man, viena eglutytei bigsmile.gif juokauju, zinoma... ax.gif

QUOTE(frolka25 @ 2016 04 18, 09:34)
labas rytas,mes su maze vel persalom tai sirguliuojam abi blush2.gif

sveikatos 4u.gif tau isvis dabar negalima sirgt schmoll.gif 4u.gif

ruosiuos darban cool.gif laukia sauleta, bet salta blink.gif nenooooooooooriu ne tas zodis verysad.gif
Atsakyti
Uzpuole mane sloga. Laukiu silumos greiciau.
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2016 04 18, 14:02)
Uzpuole mane sloga. Laukiu silumos greiciau.

ir tu sveik 4u.gif o silumos tai manau visi laukia rolleyes.gif unsure.gif man tai be birzelio 4d. jos tikrai nenusimato cool.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos.
Liko dvi cool.gif jau penkias atidirbau cool.gif ir dar po 12 valandų..

QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 04 17, 21:20)
aciuks 4u.gif kazkaip jokio noro schmoll.gif skambino savininkas pasiklaust, a ramiai gali i tenerife skrist, ar as ryt dirbti nepamirsau lotuliukas.gif  doh.gif

Gerulis šefas biggrin.gif noriu ir aš į Tenerife verysad.gif

Sveikatos negaluojančioms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piroška: 18 balandžio 2016 - 19:14
atidirbau cool.gif visai nesunkiai siandien kazkaip unsure.gif ir susitvarkiau greitai thumbup.gif sunaus tetis namo parveze, visai liuks drinks_cheers.gif

QUOTE(Piroška @ 2016 04 18, 17:14)

<Liko dvi cool.gif jau penkias atidirbau cool.gif ir dar po 12 valandų..
<<Gerulis šefas biggrin.gif noriu ir aš į Tenerife verysad.gif

< aina sau blink.gif ieskok kito darbo, kol galo negavai cool.gif
<< jis turbut pamirsta, kad as ne islande biggrin.gif bo jie ir kasdien dirbdami jauciu pamirsta kartais ateit doh.gif ir as noriu i tenerife verysad.gif verysad.gif uvom suplanave sausio gale, bet vaikui su mokykla 2 savaitem nelabai, o per sunaus atostogas nieko man suprantamom kainom neradau doh.gif verysad.gif
Atsakyti
labas vakaras, kaip laikotes?

As tai siandien kaip dauzta, blogai miegojau doh.gif

Siandien mazai pajudejau 4800 zingsniu.
Ir 1570 kcal
Psr juoda duona , tepamas suris, slapdesre cool.gif , saldinta arbata
Pietus grikiai virti, cukinija apkepta griezineliais, zalios alyvuoges
Uzkandziai vynuoges, jogurtas su vanile ir linu semenim
Vakariene virti kiausiniai, tunas, agurkas, majonezo saukstelis

Po vakarienes aplanke alkio jausmas... Nu kaip as jo nepasiilgau. Toks kur ragina prisislamst. Vos nugalejau... Isejau pasivaiksciot apie namus. Ir ka parejus jau nebesinorejo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 04 18, 21:47)
noriu i tenerife verysad.gif  verysad.gif uvom suplanave sausio gale, bet vaikui su mokykla 2 savaitem nelabai, o per sunaus atostogas nieko man suprantamom kainom neradau doh.gif  verysad.gif

Bet tai kaip uzkyla kainos per vaiku atostogas doh.gif ziauru...
As dabar dairaus kur vasara palekt, MB dirbs, tai galiu tik as su vaikiais... Ziuriu i Kroatija dabar...
Atsakyti
Oij visoms dirbančioms po 4u.gif kad lengvai eitųsi rolleyes.gif

Man vis bloga šiandien, pilvas išpūstas, nesuprantu kas darosi unsure.gif aš šiaip su spirale mirena, tai kaip ir tikimybės II nėra, net nesvarstau tos priežasties, vyrui tik paranoja doh.gif lyg į vakarą jau lengviau darėsi, gal ryt visai gerai jausiuos. Apetito 0.

Šiandien pasivaikščiojau nemažai, žingsnių neskaučiuoju, bet suvaiksščiojau 8 km. Sportuot nebuvo ūpo, bet vaikščiojimas irgi sportas, ane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutyte @ 2016 04 18, 19:15)

<Po vakarienes aplanke alkio jausmas... Nu kaip as jo nepasiilgau. Toks kur ragina prisislamst. Vos nugalejau...

<<Bet tai kaip uzkyla kainos per vaiku atostogas doh.gif ziauru...

<<<As dabar dairaus kur vasara palekt, MB dirbs, tai galiu tik as su vaikiais... Ziuriu i Kroatija dabar...

<pas mane irgi saltibarsciai prisauke apetita cool.gif bet laikaus cool.gif siandien niekaip nesuprantu su darbu kaip maista susideliot, laikas i mano rezima nei vienas, nei dvylika blink.gif
<< siaubas, kaip visi gudrus isnaudot blink.gif
<<< ir ten noreciau wub.gif bet gaunas, kad visalaik lt vasara blush2.gif

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 04 18, 19:59)
aš šiaip su spirale mirena, tai kaip ir tikimybės II nėra, net nesvarstau tos priežasties, vyrui tik paranoja

negasdinu schmoll.gif bet mano pazistama su mirena pati pirma menesi pastojo blink.gif nors gine garantavo, kad to 100% neivyks schmoll.gif doh.gif dabar begioja jau mazas stebuklas wub.gif as jauciu kaip panikierka, tai testa pasidaryciau blush2.gif
Atsakyti
meniu

pirmadienis

pusryciai 440kcal

kava su pienu 30kcal, duona 140kcal, majonezas 100kcal (darbe tik pats riebiausias doh.gif savaji is namu pasiimti pamirsau cool.gif ), 2 kiausiniai 160, agurkas 10kcal

pietus 650kcal daug kaloriju, uztai kaip skaaaaanu wub.gif rolleyes.gif

kiaulienos karbonadas 440 kcal, morku salotos 180kcal (morkos, majonezas, cesnakas), kava su pienu 30kcal

vakariene 160kcal

kefyras 100kcal, obuolys 60kcal

viso 1250kcal

skysciai
0,9l vandens su obuoliu, 0,5l gryno vandens (darbe), 1l zalios arbatos su jazminais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktine Fėja: 18 balandžio 2016 - 23:58
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 04 18, 21:59)
Oij visoms dirbančioms po 4u.gif  kad lengvai eitųsi rolleyes.gif

Man vis bloga šiandien, pilvas išpūstas, nesuprantu kas darosi unsure.gif  aš šiaip su spirale mirena, tai kaip ir tikimybės II nėra, net nesvarstau tos priežasties, vyrui tik paranoja  doh.gif  lyg į vakarą jau lengviau darėsi, gal ryt visai gerai jausiuos. Apetito 0.

Šiandien pasivaikščiojau nemažai, žingsnių neskaučiuoju, bet suvaiksščiojau 8 km. Sportuot nebuvo ūpo, bet vaikščiojimas irgi sportas, ane  blush2.gif

Kad tikimybe visad yra,100 % apsaugo tik visiskas susilaikymas...tai gal tau menesines jau kaip ir turetu prasidet?ar jau sirgai po gimdimo?
Labas rytas,nu ir naktis bemiege,ta pilnatis nepatinka man doh.gif isgeriu kava ir eisiu ruostis vizitui pas giniu,krauja priduot reiks ax.gif
Atsakyti
Frolka, gero apsilnkymo, gal matysi savo turteli? wub.gif
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 04 18, 22:59)

Šiandien pasivaikščiojau nemažai, žingsnių neskaučiuoju, bet suvaiksščiojau 8 km. Sportuot nebuvo ūpo, bet vaikščiojimas irgi sportas, ane  blush2.gif

drinks_cheers.gif as skaiciuoju kaip sporta lotuliukas.gif vieninteli kuri sugebu siuo metu sportuot....

QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 04 18, 23:45)
<pas mane irgi saltibarsciai prisauke apetita cool.gif bet laikaus cool.gif siandien niekaip nesuprantu su darbu kaip maista susideliot, laikas i mano rezima nei vienas, nei dvylika blink.gif

saunuole thumbup.gif kad laikais....

Nu jau vakariene tamstos.... Badu badas cool.gif aisku pietus rimtesni

Nu ka puryciam kose suvartota reik judet darban
Atsakyti