Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(milda.25 @ 2016 05 22, 19:28)
As namuose irgi be jo vaikstau, bet kai tvarkausi tai manau irgi susideda zingsniu. Bet esu ziauriai aptingus. Ta rodo tai, jog po 10 tukst zingsniu man jauciasi nuovargis. Kaip manot koks turetu buti svoris arba svorio indeksas kad butu galima pradet begio nekenkiant sau. As tingine, bet nenoriu ir nukarus but.

Manau, kad pilnai galit pradėt tik aišku nepersistengiant ir reikia stebėti savo organizmą kaip reaguoja į tą bėgiojimą.
Atsakyti
Turbut sanariai pranestu jau kai butu per velu. Bet gal visgi ir issiruosiu kuria diena☺. Begiojimo nemegstu. Kitkam laiko nelabai turiu. Rytas prasidejo kaip visada nuo zadintuvo. Pasidariau kava. Nu neiseina man prisiverst pirma stikline vandens isgert. Svarstykles rodo kad reikia stengtis. Saule uz lango. Nuotaika nebloga. Motyvacijos yra☺
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif mano rytas sunkus, nes po atostogų ir vėl į darbą doh.gif ta proga šiandien iškrova 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Mano savaitgalis labai uzimtas biggrin.gif sestadieni lakiausi visai neblogai beveik 10000 zingsniu ir su maistu daugmaz ok. Nu bet vakar.... doh.gif proto uztemimas, namie sedejom ir kimsau... Ir mazai judejau.

Bet ryzto yra, siandien pasidariau planeli maisto savaitei, laikysiuos!

Apie darba bijau ir pagalvot unsure.gif bus baisu... Kiek jo daug yra po keliones.

Vakar ikvepimo pagauta susiplanavau vasaros atostogas. Vaziuosiu viena su vaikais, nes vyras neturi atostogu. Tai planuojam judet Baltijos pajuriu: palanga, Vetspilis, trumpam i Ryga ir Saremo sala. Pasidariau visus bookingus vakar, tai ramu dabar jau. Verspily is tikro sunku su bustu doh.gif buvom pries keleta metu tai tokioj skyleej gyvenom, o kaina tai ohoho. Ir siemet kazkaip sunkiai radau ka padoraus.... Pasiemiau buta tiesiog, bus matyt biggrin.gif

Geros dieneles visom
Papildyta:
QUOTE(milda.25 @ 2016 05 23, 06:30)
Turbut sanariai pranestu jau kai butu per velu. Bet gal visgi ir issiruosiu kuria diena☺. Begiojimo nemegstu. Kitkam laiko nelabai turiu. Rytas prasidejo kaip visada nuo zadintuvo. Pasidariau kava. Nu neiseina man prisiverst pirma stikline vandens isgert. Svarstykles rodo kad reikia stengtis. Saule uz lango. Nuotaika nebloga. Motyvacijos yra☺

Manau su tavo svoriuku jau galima bandyt thumbup.gif begt. Svarbu neforsuot, po truputi pratint organizma, jei sanariai duos zinot, daryt pertraukas...
As ir noreciau, kadanors biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif vyras namie, tai aš vis dar savaitgaliauju wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Frolka kaip smagu pilvely augint :wub:Airise ten grynaj as ta didesne bigsmile.gif Na nieko susiemam rimtai vakar buvom pajury su seimyna tai daug vaiksciojom ir mazai valgiau thumbup.gif Radom i kranta isplauta maza rykliuka iki puses nugrauzta dar dabar vaizdas pries akis stovi verysad.gif
Atsakyti
Musu mažiuke apsirgo, tai visas savaitgalis namie. O kai namie sedi tai ir judejimas minimalus ir maisto daugiau, nei reikia rolleyes.gif
Siandien reikia susiimti thumbup.gif
Bet be judejimo labai sunku man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridele21 @ 2016 05 23, 07:01)
Labas rytas 4u.gif  mano rytas sunkus, nes po atostogų ir vėl į darbą doh.gif  ta proga šiandien iškrova  4u.gif

Puikiai suprantu, nes man irgi pirma diena po atostogų. Šiaip diena praėjo neblogai, bet sunku sėdimą darbą dirbti, sprandas jau jaučiasi. Per atostogas buvau nusipirkusi vieną turkišką pirtį su ilgu masažu o paskui dar 3 masažus nusipirkau. Tai nugarytė kaip nauja, lanksti thumbup.gif Bet kiek igai tai bus.... Liepė kasdien sportuoti, taigi po truputį pradedu. vos 5min ir jau uždusau blush2.gif Bet tokia lengvesne nugara. lankstesnė labai noriu jaustis tai pasistengsiu kasdien nors po truputį ax.gif Mane tai gal ne tiek svoris, kiek sunkumas, nelankstumas padidėjęs prakaitavimas, greitas uždusimas netenkina.
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 05 23, 19:35)
Puikiai suprantu, nes man irgi pirma diena po atostogų. Šiaip diena praėjo neblogai, bet sunku sėdimą darbą dirbti, sprandas jau jaučiasi. Per atostogas buvau nusipirkusi vieną turkišką pirtį su ilgu masažu o paskui dar 3 masažus nusipirkau. Tai nugarytė kaip nauja, lanksti  thumbup.gif  Bet kiek igai tai bus.... Liepė kasdien sportuoti, taigi po truputį pradedu. vos 5min ir jau uždusau  blush2.gif  Bet tokia lengvesne nugara. lankstesnė labai noriu jaustis tai pasistengsiu kasdien nors po truputį  ax.gif Mane tai gal ne tiek svoris, kiek sunkumas, nelankstumas padidėjęs prakaitavimas, greitas uždusimas netenkina.

Man šiandien visai lengvai diena darbe praėjo ax.gif mano tai tas darbas įvairus, būna ir pasėdėt ir palakstyt tenka smile.gif tik iškrova nepavyko, nors vistiek lengviau valgiau nei įprastai smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

As ir bandau susiimt po savaitgalio, visai puse bedos siandien
1680 kcal ir 4500 zingsniu, nu nebuvo kada islyst doh.gif dariau pamokas su dickiu doh.gif ir kada jis ismoks vienas dirbt, neber nervu kiek laiko sugaistu unsure.gif

Meniu
Psr grikiai su sviestu 300 kcal
Pietus tunas al. , virtas kiausinis, alyvuoges, agurkai, alyvuoges 400 kcal
Uzkandziai kava su pienu ir cukrum, kelios arbatos su cukrum, 2 dideli obuoliai, kefyro stikline 410 kcal
Vakariene 2 vistienos kepamos desreles su trupuciu al pakeptos, pomidorai, agurkai, feta; 1 javinukas 570 kcal

O jau pikta as siandien kaip sirse; visiem kliuvo blush2.gif labiausiai vaikui aisku blush2.gif

Einu miegot....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglutyte: 23 gegužės 2016 - 21:47
Vakar vietoj to kad cia ateiciau saldainius ir traskucius slamsciau. Dabar aisku gailiuosi, bet saukstai po pietu. Siandien tikiuosi diena bus liesesne. Nes penktadienis ant nosies o as tikrai turiu ka mest.
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif pliusas truputi aptirpo po vakar, dziaugiuosi, but gerai iki penktadienio visa keliones pliusa nukratyt thumbup.gif
Nuotaika nebloga, oras fainas, apsitvarkau ir i darbus thumbup.gif
Kaip jusu nuotaikos??
Atsakyti