meniu
penktadienis
pusryciai 270kcal
kava su pienu 30kcal, braskinis jogurtas 240kcal
pietus 440kcal
dziuveseliai 300kcal, suris 110kcal, kava su pienu 30kcal
vakariene 360kcal
dziuveseliai 200kcal, suris 110kcal, ramuneliu arbata su medumi 50kcal
viso 1070kcal
skysciai
1,8l vandens su citrina, 1,5l kmynu arbatos
sestadienis
pusryciai 370kcal
kava su pienu 30kcal,kiausiniai 160kcal, majonezas 80kcal, duona 100kcal
pietus 460kcal
saltibarsciai 230kcal, didele bulve su lupena, kepta orkaiteje 200 kcal, kava su pienu 30kcal
vakariene 530kcal
saltibarsciai 230kcal, didele bulve su lupena, kepta orkaiteje 200 kcal, 2 dziuveseliai 100kcal
viso 1360kcal
skysciai
0,9l vandens su apelsinu, 1l zalios arbatos, 1l ramuneliu arbatos
Laba ryta
Feja saltibarsciai valdo ane
Man tk klausimas iskilo de tos tavo bulves
200 kcal, kazkaip susimeciau ar gerai skaiciuoju kazkur radau kad virtos 100g 90 kcal, nes mano bulve gavos 100 kcal...
Verduos grikius pusryciam. Gal vel kur islysim.. Oras atrodo neblogas. Jau dabar 16 laipsniu
Feja saltibarsciai valdo ane

Man tk klausimas iskilo de tos tavo bulves

Verduos grikius pusryciam. Gal vel kur islysim.. Oras atrodo neblogas. Jau dabar 16 laipsniu

Labos
labai smagu vakar buvo, gaila tik oras ne ką, nė 10 šilumos nebuvo, tai lauke šalta, pusiau kambary pusiau lauke marširavom, skaniai prisivalgėm, be jokio sąžinės graužimo, vaikai prisižaidė, grįžom namo apie 11 vakaro
tai su tokio amžiaus vaikais žiauriai vėlai, su verksmais
šiandien kaip maišu trenkta vaikštau, vyras išvarė mašiną service'int, tai namie tvarkysiuos, kažkaip porą dienų nieko neskalbiau, tai kalnai, net skalbinių dėžė neužsidaro
Aij, komplimentų sulaukiau kaip super atrodau, smagu, kad kažkas pastebi pastangas

Aij, komplimentų sulaukiau kaip super atrodau, smagu, kad kažkas pastebi pastangas

Beveik apie mane
Labai panašu tik laikas ilgesnis
Žiūriu į veidrodį ir grožiuosi, žandukai sumažėjo, skruostikaulius jau gali pradėti įtarti kur jie yra
Oi kada gi tas matymas žemiau juosmens pradės matytis
Kai mažiau svėriau tai buvau kriaušės figuros, o dabar tai kažkoks hibridas gavausi obulkriaušė vadinasi

Labai panašu tik laikas ilgesnis

Žiūriu į veidrodį ir grožiuosi, žandukai sumažėjo, skruostikaulius jau gali pradėti įtarti kur jie yra

Oi kada gi tas matymas žemiau juosmens pradės matytis

QUOTE(eglutyte @ 2016 04 17, 07:09)
1. Feja saltibarsciai valdo ane
2. Man tk klausimas iskilo de tos tavo bulves. 200 kcal, kazkaip susimeciau ar gerai skaiciuoju kazkur radau kad virtos 100g 90 kcal, nes mano bulve gavos 100 kcal...

2. Man tk klausimas iskilo de tos tavo bulves. 200 kcal, kazkaip susimeciau ar gerai skaiciuoju kazkur radau kad virtos 100g 90 kcal, nes mano bulve gavos 100 kcal...
1. ir nesakyk

2. mano bulve zalia svere 256g ir 242g

QUOTE(Jerda @ 2016 04 17, 09:07)
- Aha. Akys tokios alkanos, alkanos...

caramelia tu nusipelnai komplimentu, esi labai grazi, liekna, jauna moteris

QUOTE(Tedi @ 2016 04 17, 17:10)
sveika

svoris

QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 04 17, 20:25)
179 ir 96

Esu buvusi cia pries kokius 3 metus

Isejau su +-80 (numetusi ~22kg) ir va griztu visu grazumu

Po nestumo liko keletas kilogramu ir dar sugebejau keleta nauju uzsikrauti(!!!), nes kazkoks amzinas pms ir besaikis rijimas velkasi is paskos

QUOTE(Tedi @ 2016 04 17, 17:38)
amzinas karas su tais kg

Labas vakaras. Eteryje tiesiogiai iš lovos rašo-Piroska
Tiek pavargus jau esu,kad sugebėjau plaukus su dušo žele išsiplauti.. Dar trys dienos liko
Ne,karve čia tik aš
Apsileidau per daug.. Nu bet kaip nors suimsiu save rankas. Privalau!
Sėkmės darbely tau
Naujokei sėkmės siekiant tikslo

Tiek pavargus jau esu,kad sugebėjau plaukus su dušo žele išsiplauti.. Dar trys dienos liko

QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 04 16, 18:52)
reiskias ir as karve
nes prisiatostogavau iki 119.6kg
na bet svarbiausia susiimti ir pradeti kelia link stirnos
ilsekis, vargsiuk, blogis tas darbas, man irgi nuo pirmadienio reiks traukti 2 savaitem
o jei lis...

ilsekis, vargsiuk, blogis tas darbas, man irgi nuo pirmadienio reiks traukti 2 savaitem

Ne,karve čia tik aš

Apsileidau per daug.. Nu bet kaip nors suimsiu save rankas. Privalau!

Sėkmės darbely tau

Naujokei sėkmės siekiant tikslo

Šaltibarščiai yra ir gėris ir blogis du viename. Saikingai kaip ir gerai, bet nagi nevisada taip išeina. Va ir aš sėdžiu tokia kliuksinti