Pavasario pirkinukai
Papildyta:
Ir aš pasitaškiau šiek tiek.... Lyg būtų reikėję
foto mano
Spalva Thats Glow
Spalva Coral Candy
foto mano
Spalva Thats Glow
Spalva Coral Candy
LolitCafe, kur įsigijote stalčiukus kosmetikai?
QUOTE(NORIKA @ 2016 04 16, 18:42)
Spalva Thats Glow
Spalva Coral Candy
Spalva Coral Candy
Grooožis
QUOTE(Victorious @ 2016 04 16, 22:46)
LolitCafe, kur įsigijote stalčiukus kosmetikai?
Aliexpress, dar negavau. Laukiu.
Eurovaistinėje antrai burnos higienos priemonei dabar 50 % nuolaida
QUOTE(bu_bu @ 2016 04 17, 08:31)
Grooožis
Sie ABH matiniai skysti lupu dazai yra baisus.kokybė tokia kad uzz dyka nenorėciau.turiu daintly spalva ir bandau optimizuoti nors vietoj skaistallu.uzdziusta ant lupu jausmas kaip cementu isitepus net nieko negeriant nevalgant trupa veliasi gabalais vaizdas pigus ir baisus.tolygiai padengti reikia buti profu.fu fu fu...naudojant kaip skaistalus irgi vargelis bet dar nezinau kodėl neismetu ,gavau pries savaite ir kaip vista kokia darbe pasidaziau kol nutryniau ta baisuma kolėgės zvengė susirietusios...
NORIKA jusu matinis?kaip patinka ar tik uzskytas?
QUOTE(rentabili @ 2016 04 17, 22:36)
Sie ABH matiniai skysti lupu dazai yra baisus.kokybė tokia kad uzz dyka nenorėciau.turiu daintly spalva ir bandau optimizuoti nors vietoj skaistallu.uzdziusta ant lupu jausmas kaip cementu isitepus net nieko negeriant nevalgant trupa veliasi gabalais vaizdas pigus ir baisus.tolygiai padengti reikia buti profu.fu fu fu...naudojant kaip skaistalus irgi vargelis bet dar nezinau kodėl neismetu ,gavau pries savaite ir kaip vista kokia darbe pasidaziau kol nutryniau ta baisuma kolėgės zvengė susirietusios...
Kiek matau iš pakuotės ir foto ant lūpų, tai čia ne skysti lūpų dažai, o lūpų blizgis
Asmeniškai skysti lūplų dažai visų firmų mane nepatina, nes "nejaukiai" jaučias ant lūpų
Mano metu atradimas:
Paulas Chioce Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant
Turejau meginuka o tokios grazios odos neturejau turbut n metu. Per kelias savaites (naudojau mazdaug kas antra diena) odo palygejo (visada buvau smulkiai paberta), paskaistejo, tapo spindinti, spalva palygejo, insktiru sumazejo:
Kadango oda grazi reikia naujo blusho is swatchu issirinkau sita, tikiuosi nenuvils:
Paulas Chioce Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant
Turejau meginuka o tokios grazios odos neturejau turbut n metu. Per kelias savaites (naudojau mazdaug kas antra diena) odo palygejo (visada buvau smulkiai paberta), paskaistejo, tapo spindinti, spalva palygejo, insktiru sumazejo:
Kadango oda grazi reikia naujo blusho is swatchu issirinkau sita, tikiuosi nenuvils:
QUOTE(NORIKA @ 2016 04 16, 17:42)
Ir aš pasitaškiau šiek tiek.... Lyg būtų reikėję
ai, man irgi visad ta pati situacija "lyg būtų reikėję".. deficito laikais augau
papasakokit apie Mixa CC.
QUOTE(bu_bu @ 2016 04 18, 04:40)
Kiek matau iš pakuotės ir foto ant lūpų, tai čia ne skysti lūpų dažai, o lūpų blizgis
Asmeniškai skysti lūplų dažai visų firmų mane nepatina, nes "nejaukiai" jaučias ant lūpų
Pakuotė tokia pati.pirkau kaip blizgi bet jie yra matiniai.tai ir nezinojau kaip parasyti matinis blizgis😩 tai parasiau skysti lupu dazai☺
QUOTE(...Dune... @ 2016 04 12, 04:52)
man ji patinka, bet nesuprantu ko visos svaigsta del jos taip. Gerai laikos ant odos jei primer'is pries tai detas (nors pati pudra pilna silikonu), su riebia/normalia oda jau pradedi blizget greit, neduok die sausu odos lopineliu turi.. siai pudrai reikia tobulai sudrekintos odos, gero primer'io ir sausos pudros T zonai. tik tada ji atrodo tobulai ir verta savo kainos. bent man
QUOTE(Vitulka @ 2016 04 13, 21:38)
YSL Baby doll turėjau juodą, labai greitai nebedažė, mėnesiui max
nors turejau jo Miniuka, tai daze nezinau kiek menesiu tobulai. atrodo kad visai kitokia formule jo, kai mini variantas.
Sese palepino + flowerbomb meginukas
lupdazis ' letitia's pure red' (kairiausias)
ir po pirmo karto Sephoroj nusipirkau tik kauke