Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai, diskusijos

QUOTE(Faustina2000 @ 2017 03 09, 13:29)
o kokio darbo ieskotes ?
Konvejeris daugumoje darbu, kai skelbiamas konkursas.

As ne valstybes tarnyboje ieskau, man jau ten pakako isdirbtu metu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GUTE69 @ 2017 03 11, 10:29)

as ne valstybes tarnyboje dirbus. Zinokit visur visko yra unsure.gif , ir privaciuose sektoriuose visko pakanka. Reikalavimai siai dienai kartais tokie idiotiski ir toks nesiskaitymas su zmonemis, tarsi jie dievai, o visi kiti vergai.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 03 11, 13:14)
as ne valstybes tarnyboje dirbus. Zinokit visur visko yra  unsure.gif , ir privaciuose sektoriuose visko pakanka. Reikalavimai siai dienai kartais tokie idiotiski ir toks nesiskaitymas su zmonemis, tarsi jie dievai, o visi kiti vergai.

Liudna aisku, kad tokia padetis, bet ir pasirinkimu jau nera....reiks i fabrika koki placioj Europoj vaziuot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GUTE69 @ 2017 03 11, 15:15)
Liudna aisku, kad tokia padetis, bet ir pasirinkimu jau nera....reiks i fabrika koki placioj Europoj vaziuot schmoll.gif

hm....Manes kazkaip nevilioja tie fabrikai. Pirmiausia tai, kad tada su seima reikia vaziuot. Kitaip tai gyvenimas su kazkuo nedziugina visai. Kelios drauges isvyke ir be seimu, nu neee, tai ne man. Stumdytis su keliais lietuvaiciais svetimais....Nebe 25 meteliai. O vienam brangu imt kad ir koki maza kambari ir gyvent darbas-namai-lova...
Liudna is tiesu. Bet cia man jau paskutinis variantas.
Atsakyti
O jei cia jokio darbo nesiulo, tai ka tada daryti? Valytoja uz 350 ir palikti sveikata? Manes tai ir nevilioja blink.gif
Liudna, bet nz kur kazka susirasti...
Atsakyti
QUOTE(GUTE69 @ 2017 03 11, 19:56)
O jei cia jokio darbo nesiulo, tai ka tada daryti? Valytoja uz 350 ir palikti sveikata? Manes tai ir nevilioja blink.gif
Liudna, bet nz kur kazka susirasti...

jei zinote, kad rasite tinkama darba uzsienyje, tada viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(GUTE69 @ 2017 03 11, 14:15)

buvau tam fabrike. Anglijos. Jau geriau tada valytoja LT uz 350. Negalvokit, kad ten visi taip prasigyvena ir uzsidirbe maisus pinigu parsiveza. Realybe tiek darbo, tiek gyvenimo ten visai kitokia, nei musu tautieciai grize atostogu pasakoja.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 03 12, 09:21)
buvau tam fabrike. Anglijos. Jau geriau tada valytoja LT uz 350. Negalvokit, kad ten visi taip prasigyvena ir uzsidirbe maisus pinigu parsiveza. Realybe tiek darbo, tiek gyvenimo ten visai kitokia, nei musu tautieciai grize atostogu pasakoja.

Turiu ne viena pazystama dirbanti uzsienyje - Anglija, Norvegija, Danija, JAV. Visur visko yra. Realiai prasigyveno ir gerai gyvena tie, kas isvaziave l.senai su seimomis. Viena drauge Anglijoje super gerai gyvena. Bet pazystu ne viena, kuriems tikrai l.sunku. Ir kai matai 50mecius, kurie ten gyvena viename bute kokie 8 ar 10 ir dirba nuo 5 ryto...O po darbo i lova tik. Na nezinau blink.gif Sako, kad uzdirba gerai. Jei galima tuo tiketi.
Atsakyti
QUOTE(GUTE69 @ 2017 03 11, 08:29)

o kas blogai su valstybes tarnyba? papasakokit truputi... verta ten klimpti ar ne?
Atsakyti
Labas vakaras,

Gal yra ieškančių mokytojos darbo. Privačiai mokyklai reikalingos MOKYTOJOS.

Dėl papildomos informacijos į až.
Atsakyti
yra tokia kontora Emplonet.
Situacija tokia. Yra skelbimas. Pagal skelbimą CV išsiųsti nepavyksta. Paskambu. Klausiu, kaip man CV išsiųsti, sako, internetu, per puslapį. Adreso normalaus nėra, per puslapį forma yra, užpildai - nieks nejuda. Dar kartą skambinu. Sugebėjo paklausti tik vardo , metų ir telefono.
Dabar galvoju, kaip tos mergytės vykdo atrankas?
Atsakyti
jei jau paskambinus net e-mailo negali nurodyti, sakciau, kad tai jau itartinas reikalas.
Atsakyti