Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai, diskusijos

Ar galima dar susirasti darbo Vilniuje moteriškei (47m) ne prekybos centruose? (drąsiai parašiau, manau ir ten jau nepriims tokių metų biggrin.gif )
CV - beviltiška, niekas nereaguoja. Gal todėl kad iš biudžetinės įstaigos? ax.gif
Išsilavinimą turiu, patirtis su dokumentų rengimu, apskaita, viešais pirkimais....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GUTE69: 25 vasario 2017 - 22:42
QUOTE(GUTE69 @ 2017 02 25, 22:41)
Ar galima dar susirasti darbo Vilniuje moteriškei (47m) ne prekybos centruose? (drąsiai parašiau, manau ir ten jau nepriims tokių metų biggrin.gif )
CV - beviltiška, niekas nereaguoja. Gal todėl kad iš biudžetinės įstaigos? ax.gif
Išsilavinimą turiu, patirtis su dokumentų rengimu, apskaita, viešais pirkimais....

Jau pradėjau abejoti, ar Vilniuje apskritai galima surasti darbo, kuris būtų kiek įdomesnis ir geriau apmokamas bigsmile.gif Visur tik per pažįstamus...
Esu kiek jaunesnė, išsilavinusi, bet paieškose taip pat nesiseka unsure.gif
Atsakyti
Aš ir apie tą patį: Vilnius didelis, darbų daug - tik niekam netinkam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Koks dabar bedarbystės procentas Lietuvoje?Gal yra statistika kokia bedarbystė moterų tarpe?
Atsakyti
http://osp.stat.gov....6d-9e74188d1295
Atsakyti
QUOTE(GUTE69 @ 2017 02 26, 19:38)

Kažkodėl man neatsidaro puslapis. unsure.gif
Atsakyti
Gyventojai ir soc.statistika - gyventoju uzimtumas ir nedarbas.

Raso kad laikinai analize nepasiekiama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GUTE69 @ 2017 02 27, 19:31)
Gyventojai ir soc.statistika - gyventoju uzimtumas ir nedarbas.

Raso kad laikinai analize nepasiekiama unsure.gif

Ačiū, šiandien atsidarė ši statistinė lentelė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*jolantab* @ 2017 02 26, 14:16)
Jau pradėjau abejoti, ar Vilniuje apskritai galima surasti darbo, kuris būtų kiek įdomesnis ir geriau apmokamas  bigsmile.gif Visur tik per pažįstamus...
Esu kiek jaunesnė, išsilavinusi, bet paieškose taip pat nesiseka  unsure.gif

Ir as jau abejoju. Esu jauna, turiu issilavinima, patirties darbo. bet kiek issiunciau cv vis tiek niekas nereguoja. Tik matau kaip is naujo kelia tos pacios imones tuos pacius darbo skelbimus. Kazkoks absurdas. Uzsieni nemokant valstybines kalbos labiau atsizvelgia turbut i darbuotojus, nei pas mus. Esu tikrai labai nusivylusi...
Atsakyti
QUOTE(Shantalė @ 2017 03 03, 15:25)
Ir as jau abejoju. Esu jauna, turiu issilavinima, patirties darbo. bet kiek issiunciau  cv vis tiek niekas nereguoja. Tik matau kaip is naujo kelia tos pacios imones tuos pacius darbo skelbimus. Kazkoks absurdas. Uzsieni nemokant valstybines kalbos labiau atsizvelgia turbut i darbuotojus, nei pas mus. Esu tikrai labai nusivylusi...

kuriam mieste?
Atsakyti
Siand buvau nuejusi pokalbiui del darbo, konvejeris......eina ir eina kandidatai.
Lauksiu skambucio, bet manau nebus jo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GUTE69: 09 kovo 2017 - 12:15
QUOTE(GUTE69 @ 2017 03 09, 13:14)
Siand buvau nuejusi pokalbiui del darbo, konvejeris......eina ir eina kandidatai.
Lauksiu skambucio, bet manau nebus jo  unsure.gif

o kokio darbo ieskotes ?
Konvejeris daugumoje darbu, kai skelbiamas konkursas.
Atsakyti