Ar galima dar susirasti darbo Vilniuje moteriškei (47m) ne prekybos centruose? (drąsiai parašiau, manau ir ten jau nepriims tokių metų )
CV - beviltiška, niekas nereaguoja. Gal todėl kad iš biudžetinės įstaigos?
Išsilavinimą turiu, patirtis su dokumentų rengimu, apskaita, viešais pirkimais....
QUOTE(GUTE69 @ 2017 02 25, 22:41)
Ar galima dar susirasti darbo Vilniuje moteriškei (47m) ne prekybos centruose? (drąsiai parašiau, manau ir ten jau nepriims tokių metų )
Išsilavinimą turiu, patirtis su dokumentų rengimu, apskaita, viešais pirkimais....
Jau pradėjau abejoti, ar Vilniuje apskritai galima surasti darbo, kuris būtų kiek įdomesnis ir geriau apmokamas Visur tik per pažįstamus...
Esu kiek jaunesnė, išsilavinusi, bet paieškose taip pat nesiseka
Aš ir apie tą patį: Vilnius didelis, darbų daug - tik niekam netinkam
QUOTE(GUTE69 @ 2017 02 26, 19:38)
Kažkodėl man neatsidaro puslapis.
Gyventojai ir soc.statistika - gyventoju uzimtumas ir nedarbas.
Raso kad laikinai analize nepasiekiama
QUOTE(GUTE69 @ 2017 02 27, 19:31)
Gyventojai ir soc.statistika - gyventoju uzimtumas ir nedarbas.
Ačiū, šiandien atsidarė ši statistinė lentelė.
QUOTE(*jolantab* @ 2017 02 26, 14:16)
Jau pradėjau abejoti, ar Vilniuje apskritai galima surasti darbo, kuris būtų kiek įdomesnis ir geriau apmokamas Visur tik per pažįstamus...
Ir as jau abejoju. Esu jauna, turiu issilavinima, patirties darbo. bet kiek issiunciau cv vis tiek niekas nereguoja. Tik matau kaip is naujo kelia tos pacios imones tuos pacius darbo skelbimus. Kazkoks absurdas. Uzsieni nemokant valstybines kalbos labiau atsizvelgia turbut i darbuotojus, nei pas mus. Esu tikrai labai nusivylusi...
QUOTE(Shantalė @ 2017 03 03, 15:25)
Ir as jau abejoju. Esu jauna, turiu issilavinima, patirties darbo. bet kiek issiunciau cv vis tiek niekas nereguoja. Tik matau kaip is naujo kelia tos pacios imones tuos pacius darbo skelbimus. Kazkoks absurdas. Uzsieni nemokant valstybines kalbos labiau atsizvelgia turbut i darbuotojus, nei pas mus. Esu tikrai labai nusivylusi...
kuriam mieste?
Siand buvau nuejusi pokalbiui del darbo, konvejeris......eina ir eina kandidatai.
Lauksiu skambucio, bet manau nebus jo
QUOTE(GUTE69 @ 2017 03 09, 13:14)
Siand buvau nuejusi pokalbiui del darbo, konvejeris......eina ir eina kandidatai.
o kokio darbo ieskotes ?
Konvejeris daugumoje darbu, kai skelbiamas konkursas.