Gaunasi taip, kad prašo rekomendacijų, tu svarstai kieno čia nr geriau duoti ar nebus pernelyg įžūlu, jei duosi ne tiesioginio vadovo, o direktoriaus numerį, o jie net neskambina. Netikiu, kad skambino dėl kurio nors kito kandidato, jei jau dėl to, kurį pasirinko neskambino.
Gaunasi, kad neturiu sansu pereit per tokia atrankos komisija.
Papildyta:
sugalvojau susitartis su kokiu pazistamu, kad jis apsimestu mano buvusiu bosu
Gaunasi, kad neturiu sansu pereit per tokia atrankos komisija.
Papildyta:
sugalvojau susitartis su kokiu pazistamu, kad jis apsimestu mano buvusiu bosu
Kad aš dabar taip pat panašiai galvoju... Tuo metu prašymas buvo netikėtas, pasimečiau ir buvau labai sąžiniga, dabar tai galėčiau vyro numerį pakišt, nes anas iškalba nesiskundžia ir tegul skambina jei jau skambinti numerį gavę nepasivargina, tai tikrai nepasivargins kokiais nors kanalais tikrint ar tikrai čia kokio Zeniaus iš UAB "Šaraškino kontora" tel. nr.
Man atrodo, kad darbdaviai ir visi atrankistai pamiršta vieną dvarbų dalyką, kad ne tik jie renkasi, bet ir žmonės renkasi darbo vietą. Dabar susidaro įspūdis, kad atėjus į pokalbį gali iš tavęs išsidirbinėti, daryti po 3 ar daugiau etapų, skambinėti visiem. Ir kažkodėl yra įsitikinę, kad žmogus bėgs pas juos dirbti. Jeigu jau kviesdami į pokalbį apie tave galvoja kaip apie potencialų melagį ir pokalbio metu vis bando pagauti meluojant, tai nieko keisto, kad ir iš tų 400 atsiuntusių savo cv neatsiranda norinčių dirbti.
Aš esu atsisakiusi ne vieno pasiūlymo, nes man netiko, visi darbdaviai labai nustebo, kad taip padariau. Vienas net apšaukė mane, kad jis pasirinko mane, gaišo laiką, o aš drįstu atsisakyti.
tai jau tikrai
as irgi esu atsisakius darbo pasiulymo po pokalbiu. Tie zmogeliai pamirsta, kad paprastai tai ieskantis darbo daugiau netenka taip slaistydamas laika ir pinigus kazkokiem etapam. Darbdavys sau jaukiai sedi savo darbo vietoj, savo darbo valandom. O zmogui, kuris gal bedarbis siuo metu, net ir tie keli eurai kelionei yra nemazai. Juolab, kad net nezino ar jis ten dirbs, o darbdavys kiek imanydamas vilkina pasakyti svarbia informacija. Paskui zmogus suzino po kazkelinto etapo, kad iformins ji "pradziai" puse etato, va taip pusei metu... Arba, kad reikes dar 2 savaites "pasimokyti" firmoj dirbti, o tada ir nuspres ar priims dirbti.
O su tais etapais tai iš viso. Ir dabar ne tik etapų daug, bet dar ir namų darbų duoda rimtesnėm pozicijom, gaišti laiką, o kaip nepakviečia dirbt, taip nepakviečia.
Man irgi kilo klausimas, kaip tai daroma???
Taip pat, atkreipia dėmesį žmogus, kuris kažko ir nemokėdamas, ar neturėdamas, kas skelbime nurodyta, tačiau aiškiai pateikia savo planą kaip to įgys, kaip pakeis kažkokio įgūdžio neturėjimą kitu, kuriuo turi ir pan.
Galvoju gal pabandyt, lyg ir jokių reikalavimų nėra, kas yra puiku, nes pati jokios darbo patirties neturiu ir studijų esu nebaigus ( Mečiau ekonomiką antram kurse). Tai vienintelė darbo patirties tai namų ruoša, bet jau nebegaliu tai pir noris po biški kažkokią karjerą pasidaryt ir dasidurti pinigėlių. Aišku pašte ten alga juokinga.. Bet nžn kur dar galima bandyt darbintis kai CV tuščias. Kaip ten pvz su telefoniniais konsultantais? Ar labai sunku būna?
Jei patinka skambineti zmonems ir siulyti vienokia ar kitokia preke, tai patiks, bet jei toks darbas nepatinka- tai ir neverta.
Jei patinka skambineti zmonems ir siulyti vienokia ar kitokia preke, tai patiks, bet jei toks darbas nepatinka- tai ir neverta.
Mane vis sokiruoja, kai pamatau skelbimus darbo paste, kiek mazai ten moka. Klientu gi daug, ir tie siulymai brangiu niekam nereikalingu prekiu.
O jus pati ten dirbote, taip?
nedirbau, bet yra ten dirbančių, tai atsiliepimai apie paštą tikrai ne kokie. Ne pats geriausias variantas dirbti pašte. Rinktis Jums.
Aš taip ir galvojau, kad ten darbo per akis ir atlyginimas ne koks. Svarsčiau gal šis darbas būtų nebent gerai kad gaučiau patirties su klientais bendraut, tada bandyti į kokį klientų aptarnavimo centrą eiti...
kas yra mazai ? Minimuma moka ?