Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus "Genio"pradinė m-kla

QUOTE(lilget @ 2016 06 01, 15:34)
Mes patekome i Miglos 1a klase ar yra dar i ja patekusiu? Idomu kokiam dalykui yra stipri mokytoja Gita? Daznai girdziu stipri kalboms, matematikai, menams, o apie ja informacijos mazai radau 😊

Sveiki, ir mes patekome į 1a klasę. Ir visokių kalbų esu girdėjusi blush2.gif Pas mokytoją, pas kurią norėjome patekti, nepatekome. Bandžiau klausiti kodėl nepatekome, aiškina jog visi pas ją norėjo patekti ir visų priimti negali. Tai suprantama, bet kažkaip netikiu jog, tai jau visi ir norėjo pas ją patekti.
Atsakyti
O gal kas pateko į 1f klasę (Blindžių fil.) ir gali papasakot apie mokytoją Joaną Lukošienę?
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2016 06 02, 13:29)
O gal kas pateko į 1f klasę (Blindžių fil.) ir gali papasakot apie mokytoją Joaną Lukošienę?

Mano mažoji pateko... Apie ją girdėjau tik iš savo vyresniųjų, tą pačią mokyklą lankančių, tad neobjektyvu. Jiems ji itin nepatinka - sako rėkia. Teiravausi savo ketvirtoko mokytojos apie šią kolegę, sakė griežta, pas ją klasėj visad tylu, bet nebloga mokytoja. Šiandien pamatysim.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2016 06 07, 10:00)
Mano mažoji pateko... Apie ją girdėjau tik iš savo vyresniųjų, tą pačią mokyklą lankančių, tad neobjektyvu. Jiems ji itin nepatinka - sako rėkia. Teiravausi savo ketvirtoko mokytojos apie šią kolegę, sakė griežta, pas ją klasėj visad tylu, bet nebloga mokytoja. Šiandien pamatysim.

Na tikiuosi nebus labai rėkianti, nes maniškė pakankamai jautri. O kolegės apie koleges visada neblogai atsiliepia, tai manau irgi nelabai objektyvu.
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2016 06 07, 13:07)
Na tikiuosi nebus labai rėkianti, nes maniškė pakankamai jautri. O kolegės apie koleges visada neblogai atsiliepia, tai manau irgi nelabai objektyvu.

Nevisad, ten tarp kolegių visokių vėjų pilna... Dar ta valdžios kaita, Lukiškių prijungimas, pilna mokykla erzelio, mokytojos prie naujos direktorės persiskirsto favoritizmus, anksčiau buvo kone pozicija ir opozicija doh.gif dabartinė direktorė atrodo perkieta tokiom nesąmonėm. Tikiuosi.
Mano mažiausia irgi labai jautri, neramu kaip bus. Na jeigu ką, eisim kur ramiau privačiau. Kol kas pabandys į tą pačią mokyklą su sese, brolis jau baigė šiemet blindžius.
Atsakyti
Mes patekome pas nuostabia mokytoja Sonata Poskiene Blindziuose. Bet labiau norejome i Miglos filiala. Gal yra kas noretu atvirksciai? Galetume susikeisti wink.gif AZ
Atsakyti
Aš irgi norėčiau daugiau sužinoti apie mokytoją Gitą.
Sprendžiant iš pavardės, ji gali būti buvusios direktorės giminaitė.
Atsakyti
Gal kas i priesmokykline Genyje?
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2016 07 14, 18:18)
Gal kas i priesmokykline Genyje?

O tokia yra Genyje?
Atsakyti
Aha, man ir įdomu ar yra. Kiek skaitinėjaus, lyg ir nėra. O kur žveryniečiai eina į priešmokyklinę?
Atsakyti
QUOTE(DaiL @ 2016 07 15, 08:40)
Aha, man ir įdomu ar yra. Kiek skaitinėjaus, lyg ir nėra. O kur žveryniečiai eina į priešmokyklinę?

nėra priešmokyklinės 4u.gif nebent dabar po pertvarkos padarė, bet abejoju 4u.gif

O lanko kas kur 4u.gif Darželiuose turbūt pagrinde 4u.gif
Atsakyti
Yra, yra priesmokykline Lukiskiu filiale. Maniskis i ja pateko.
Atsakyti