Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus 3

QUOTE(kackac @ 2016 04 13, 12:11)
"Žymiojo" antivaxerių tėvo A. Wakefield'o ne mažiau "žymaus" filmo apžvalga:
http://www.hollywood...vaxxed-a-882651

"Žymiojo" antivaxerių tėvo, ex-gydytojo, iš kurio buvo atimta medicininės praktikos licenciją ir kuris drįso kreiptis finasinės paramos į neįgalių vaikų šeimas, kad tęstų savo bylinėjimąsi ir kuris 2012 metais "Time" žurnalo buvo nominuotas "Didžiojo Mokslo Sukčiumi" už savo aferą ir melagingą tyrimą apie MMR vakcinos ryšį su autizmu, prabangus namas įspūdingo dydžio žemės plote su šešiais vonios kambariais bei sporto sale: 4u.gif
http://briandeer.com...ntroduction.htm

user posted image

Pavydu? cool.gif
Tik farmacininkai ir chirurgai vilas gali turėt ir kyšius imtis? cool.gif
O kodėl jam neprašyti paramos, kai dėl jų reikalų taip pat bylinėjasi? g.gif
Tai kokia ten ta jo "afera", kai jis ne kalėjime, o prabangiame name sėdi? lotuliukas.gif Gal dar gavo už moralinę žalą? g.gif
Atsakyti
Kad būtų objektyvu, reikėtų įkelti informaciją ir apie kitų didžiųjų farmacininkų ir gydytojų turimą turtą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 13 balandžio 2016 - 11:49
QUOTE(bevardė @ 2016 04 13, 11:45)
Kad būtų objektyvu, reikėtų įkelti informaciją ir  apie kitų didžiųjų farmacininkų ir gydytojų turimą turtą.

Tai, kad farmacininkai yra didelio verslo ir gamybos atstovai bei gali sau leisti prabangias vilas, manau, nieko šokiruojančio. Tačiau, licenciją seniai praradęs terapinio lygio medikas, kaži ar gebėtų įsigytii ir išlaikyti tokį "namuką". Kiek anksčiau jau buvau įdėjusi antivakcininio judėjimo ir "suinteresuotų" asmenų pinigų vaikščiojimo schemas. Suprantu, tai smūgis antivaxeriams, kad jų idėjinis vadas, galimai, nešvariai pelnosi iš antivakcininės propagandos, "mokslinių tyrimų apie vakcinas" bei propagandinių filmukų kūrybos. Kita vertus, akis atverti niekada nevėlu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 13 balandžio 2016 - 12:40
Niekada šio asmens nelaikiau idėjiniu vadu. Ir galų gale gal gana vieną kartą jį šioje temoje prikišinėt, kiek pamenu nei viena narė šioje temoje nesirėmė jo tyrimais.
O kad ir eiliniai terapiautai pasauliniu mąstu turi vilas, vargu ar naujiena.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2016 04 13, 12:47)
Niekada šio asmens nelaikiau idėjiniu vadu. Ir galų gale gal gana vieną kartą jį šioje temoje prikišinėt, kiek pamenu nei viena narė šioje temoje nesirėmė jo tyrimais.
O kad ir eiliniai terapiautai pasauliniu mąstu turi vilas, vargu ar naujiena.

Įdomu, kuo remiasi nekurie asmenys iš vienos tokios objektyvios asociacijos?
Asociacijos pranešimas spaudai:
„<...>Tuo labiau, nežinoma ir netiriama, kaip didžiulis kiekis vakcinų (Lietuvoje vaiką iki 18 mėn. amžiaus rekomenduojama paskiepyti iš viso 20-čia vakcinų dozių, dauguma iš jų yra trivalentės ar net penkiavalentės) veikia žmogaus sveikatą, kokį poveikį turės žmogaus sveikatai jam suaugus ateityje. Be to, Staigios kūdikių mirties sindromo ir tokių ligų, kaip autizmas, įvairios alergijos, atopinis dermatitas, aibės autoimuninių ligų, tokių kaip astma, išsėtinė sklerozė, raudonoji vilkligė, taip pat daugelio vėžinių susirgimų ir daugelio kitų, priežastys medicinoje yra nenurodomos, tačiau yra tyrimų, kad įtakos turi perdėtas imuninės sistemos stimuliavimas, jos išbalansavimas bei organizmo apsinuodijimas metalais (kurie dažnai įeina į vakcinų sudėtį).<...>“.

Eilinis UK terapeutas, vargu ar leistų sau įspūdingo dydžio žemės sklypą, vilą su šešiais vonios kambariais bei sporto sale. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 13 balandžio 2016 - 13:11
QUOTE(kackac @ 2016 04 13, 13:39)
Tai, kad farmacininkai yra didelio verslo ir gamybos atstovai bei gali sau leisti prabangias vilas, manau, nieko šokiruojančio. Tačiau, licenciją seniai praradęs terapinio lygio medikas, kaži ar gebėtų įsigytii ir išlaikyti tokį "namuką". Kiek anksčiau jau buvau įdėjusi antivakcininio judėjimo ir "suinteresuotų" asmenų pinigų vaikščiojimo schemas. Suprantu, tai smūgis antivaxeriams, kad jų idėjinis vadas, galimai, nešvariai pelnosi iš antivakcininės propagandos, "mokslinių tyrimų apie vakcinas" bei propagandinių filmukų kūrybos. Kita vertus, akis atverti niekada nevėlu. 4u.gif

Kas čia nešvaraus? Jei geba, tai pelnosi. Nešvariau už farmaciją, kuri pelnosi iš žmonių ligų, būti jau nieko šioje žemėje negali schmoll.gif
Atsakyti
http://www.huffingto...4b0836057a252d5

Feisbuke seku šio gydytojo straipsnius apie skiepus.
Daug mamų, kurios buvo prieš skiepus, po jo straipsnių persigalvojo ir skiepys savo vaikus.
Atsakyti
Joks gydytojas, net ir tas kuriuo pasitikėčiau aklai, negalėtų pakeisti mano apsisprendimo neskiepyti. Širdimi jaučiu, kad mano vaikų vakcinuoti negalima.
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2016 04 13, 13:46)
http://www.huffingto...4b0836057a252d5

Feisbuke seku šio gydytojo straipsnius apie skiepus.
Daug mamų, kurios buvo prieš skiepus, po jo straipsnių persigalvojo ir skiepys savo vaikus.

Lenkiu galvą prieš tokius medikus, kurie nepaisydami nei purvo bei neapykantos pylimo, tai daro savo laisvalaikio ir poilsio sąskaita.
Papildyta:
QUOTE(bevardė @ 2016 04 13, 14:03)
Joks gydytojas, net ir tas kuriuo pasitikėčiau aklai, negalėtų pakeisti mano apsisprendimo neskiepyti. Širdimi jaučiu, kad mano vaikų vakcinuoti negalima.

O širdis nejaučia, kokiam nuolatiniam pavojui yra pasmerkti neskiepyti vaikai, vėliau, jaunuoliai ir suaugę žmonės? Tuo labiau, kad antivakcininių judėjimų darbas jau atliktas - protrūkiai kartojasi, tad rizikų susirgti bus labai nemažai. Jei auginate dukrą/as - pagalvokite apie jų nėštumus ir pavojus jų metu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 13 balandžio 2016 - 14:48
Širdis bijo ir ligų. Bet mano vaikų konkrečiu atveju didesnį pavoju jaučiu iš vakcinų pusės, bent jau kol kas.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2016 04 13, 14:22)
Širdis bijo ir ligų. Bet mano vaikų konkrečiu atveju didesnį pavoju jaučiu iš vakcinų pusės, bent jau kol kas.

Priešskiepinės propagandos aukų yra nemažai - vieni nukentėjo mažiau, kiti labiau. Todėl ir eina žmonės, praradę savo vaikus, į viešumą bei garsiai kalba apie tą klaidą, kurią kažkada padarė, nepaskiepiję savo vaiko. Pasėtos baimės, deja, bet daugeliu atveju yra visai nepagrįstos. O už tą baimės sėjimą kai kas sau grandiozines vilas pasistatė. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 13 balandžio 2016 - 14:30
Mano klaida buvo ta, kad aš vis tik paskiepijau. Ir dar kartą tokios klaidos nedarysiu.
Atsakyti