Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kipitun @ 2016 04 11, 21:38)
Gal kas turit pardavimui rutulinį ar pieštukinį dezodorantą be aliuminio? Kokį vichy, la roche posay ar panašų.

Aš turiu atliekamą vichy, galiu perleist. Reiktų siūsti.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 04 11, 22:04)
o koks miestas/rajonas? qalėčiau paimt, jei pakeliui...
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 04 11, 21:11)
Geri jie, tik gal daugiau teikalingi nuo rudens, kai prasideda ligu sezonas;)

supratau smile.gif na gerai , kad geri. o jus cocona aznai renkate ? gal jus kosmetologe ? gal galite kauke gera is ten rekomenuoti , kad poras valytu, noreciau tos juoos, kur nusilupa smile.gif)))))
Papildyta:
QUOTE(Loram @ 2016 04 11, 21:20)
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 04 11, 22:04)
o koks miestas/rajonas? qalėčiau paimt, jei pakeliui...

zirmunuose as
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 04 11, 13:51)
Gal butu norinciu jungtis prie mytoys uzsakymo siuntimui pasidalinti. Naudosiu 15% nuolaida.

Taip pat uzsakinesiu sportsdirect.

Kaunas arba persiust galiu lp express terminalu nedidelius siuntinius.

Mytoys uzsakyta.

Prie SD dar laukiu besijungianciu wink.gif
Atsakyti
D'esire sumaisiau jus smile.gif kita moteris daznai labia renka, su panasia foto smile.gif
Atsakyti
O kaip dėl amazon.com, ar iš čia perkančių būna? Jungčiausi. Užmačiau geromis kainomis Columbia Bugababy Interchange, europoje amazone kosminės kainos, o kitose tokių nematau..
Atsakyti
QUOTE(linceka @ 2016 04 11, 21:36)
O kaip dėl amazon.com, ar iš čia perkančių būna? Jungčiausi. Užmačiau geromis kainomis Columbia Bugababy Interchange, europoje amazone kosminės kainos, o kitose tokių nematau..

Per tarpininkes perkam. Nes jei viršija 22 eur prekė - mokėsit muitą, be to, iš USA ne visi siunčia į Europą.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 04 11, 22:38)
Per tarpininkes perkam. Nes jei viršija 22 eur prekė - mokėsit muitą, be to, iš USA ne visi siunčia į Europą.

Ačiū labai smile.gif
Atsakyti
Noriu padėkoti narei, Kriiste berods, už rekomenduotą Britax Adventure autokėdutę 4u.gif
Šiandien atsiėmėm, dičkei dar ilgam užteks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Prasau, apsvieskit mane, ieskau ir neandu info, kiek kainuoja siustis i LT is boots.com, ar yra nemokamas siuntimas nuo kaskokios sumos?

dar kaskas cia minejote, kad windeln.de antram apsipirkimui duoda 10eu nuolaidos koduka, tik ji kaskas turi persiusti, gal galit kas man toki atsiusti? aciuu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deive999 @ 2016 04 12, 08:02)
Prasau, apsvieskit mane, ieskau ir neandu info, kiek kainuoja siustis i LT is boots.com, ar yra nemokamas siuntimas nuo kaskokios sumos?

dar kaskas cia minejote, kad windeln.de antram apsipirkimui duoda 10eu nuolaidos koduka, tik ji kaskas turi persiusti, gal galit kas man toki atsiusti? aciuu is anksto  4u.gif

Parašykit savo el paštą ir vardą su pavarde. Atsiųsiu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 04 11, 16:02)
O mokėjimo sąlygose nenurodyta kokiomis kortelėmis galima apmokėt?

The following cards are accepted at H&M: Visa and MasterCard

Taip mano Viza ir vis tiek nepriima unsure.gif meta kazkoki error koda, kuri tureciau pranest skambindama i banka. Eina sikt jeigu cia taip viskas sudetinga doh.gif
Atsakyti