Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(ladybird4 @ 2016 04 18, 12:09)
Papildyta:
p.s. dar galbūt kas nors siunčiatės MAKE UP FOREVER kosmetiką?

įdomu būtų palyginti kainas, nes gavau dabar atseit didmenines kainas ir yra galimybė padaryti užsakymą

Mane irgi domina foreveris.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 04 18, 14:57)
a6 sekiau ta ispardavima amazon.com, tada buvo visai columbios produkcijai dideles nuolaidos, mano vaiko dydzio tie batai nors pasiusk kaip 50 baksu taip 50 baksu  biggrin.gif kai kuriu dydziu kai kuriu batu ir dabar kainos po 14 -17 dol

cia kiaules desnis, man tas pats buna: kai reikia, nerasi, o kai nusiperki, butinai kur nors pigiau ismeta
Atsakyti
Mergaites, kur gauti nebrangiai tu raistuku akiniams, kur ant kaklo pasikabinti unsure.gif galvoju ali pazesiu, bet net nzn kaip juos uzvadinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 04 18, 14:57)
a6 sekiau ta ispardavima amazon.com, tada buvo visai columbios produkcijai dideles nuolaidos, mano vaiko dydzio tie batai nors pasiusk kaip 50 baksu taip 50 baksu  biggrin.gif kai kuriu dydziu kai kuriu batu ir dabar kainos po 14 -17 dol

Pažiūrėkit dar amazon.de dabar 29 eur nuo 32- 39 dydžių yra.
http://www.amazon.de... Youth LIQUIFLY
Atsakyti
Sveiki, gal kas renka GAP Kaune, na niekaip nesureku viena uz 125 EU. Arba gal kas nori prisijungti. Kaunas, šalia Girstupio.
labai hjau nesinori prisirinkti "iš reikalo" krepšį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 18 balandžio 2016 - 14:19
QUOTE(Zibute33 @ 2016 04 18, 11:37)
Renku mytoys.de uzsakyma su 20proc nuolaida rubams, batams ir kaip suprantu kai kurioms sporto prekems ax.gif  Vilnius, galiu persiusti i kitus miestus. Laukiu nors keliu mamyciu siuntimui pasidalinti. Krepsiukus siuskite emeilu: zibute33sm@gmail.com 4u.gif

Dar laukiu bent vienos mamytes ir uzsakau biggrin.gif  Labai geros kepuryciu kainos gaunasi thumbup.gif Rieduciu thumbup.gif

Ar dar renkate? g.gif
Arba gal dar kas renkate? Geriau būtų Vilnius. Turiu ir vaikiškų rūbų, ir porą iš ambellis. Perkant nestuke.gif rūbus iš ambellis krepšelyje minusuoja 10%.
Čia ta 20% nuolaida DAR papildomai būtų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linceka @ 2016 04 18, 15:14)
Pažiūrėkit dar amazon.de dabar 29 eur nuo 32- 39 dydžių yra.
http://www.amazon.de... Youth LIQUIFLY

gal butu norinciu prisijungti siuntimui pasidalinti? Visai parinkciau... Nors mergaitei - bet tikiuos neisbrokytu blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes

Senai jau bebuvau cia smile.gif Norejau paklaust gal kartais kuri perkat ar esat uzmaciusi Nescafe Dolce Gusto kavos kapsuliu? 4u.gif

O gal kuri pirksite is www.worldofsweets.de mielai prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2016 04 18, 13:17)
Sveiki.kaip tik ieškau tokį daiktą. Sakykit kaip jis plauna grindis? Ar dar papildomai reikia su skuduru?

Jis neplauna grindu,jis siurblys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 04 18, 15:47)
gal butu norinciu prisijungti siuntimui pasidalinti? Visai parinkciau... Nors mergaitei - bet tikiuos neisbrokytu blush2.gif

bet toyse jie pigesni, o jei dar su -20 pvz tai dar geriau

http://www2.mytoys.d...ly-3944965.html
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti