Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Renku mytoys.de uzsakyma su 20proc nuolaida rubams, batams ir kaip suprantu kai kurioms sporto prekems ax.gif Vilnius, galiu persiusti i kitus miestus. Laukiu nors keliu mamyciu siuntimui pasidalinti. Krepsiukus siuskite emeilu: zibute33sm@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
aciu visoms , kas del kelniu parase, o ziurekite , vilniuje gal yra gap parduotuve ? nueiciau ir pasimatuociau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 04 17, 17:09)
aciu visoms , kas del kelniu parase, o ziurekite , vilniuje gal yra gap parduotuve ? nueiciau ir pasimatuociau smile.gif

Anei LT anei LV GAP'o nėra. O PL uždarė man rodos gapas savo pardas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 17 balandžio 2016 - 16:21
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 04 17, 15:14)
as labai myliu GAP, tik dydziai ju visko yra loterija. Turiu vienas kelnes, 3 spalvas, ta pati dydi, o realiai visos skirtingos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Dzinsai taip pat. Jei sakote, kad atitinka, tai ne tiesa. Turiu vienus, is kuriu iskritau tikraja to zodzio prasme, o dydis mano.
Vaikiski tas pat. Yra kas tinka, o kas didinta. Mazintu nepasitaike.
Bet kokybe visko man  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Man vienos kelnės buvo per didelės, o vyrui megztinis per mažas, bet visumoj man, bent kiek pirkau, atitinka dydžiai. Mes irgi labai mylim GAP wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 17, 14:02)
Džinsai gal, bet kiti rūbai, tiek vyriški, tiek moteriški ar vaikiški, kuriuos pirkau, atitinka dydį ax.gif

Moteriški, kiek pirkau (o pirkau daug), VISI didinti, vyriški taip pat biggrin.gif O vaikiški plius minus atitiko.
Atsakyti
Yoox-e yra gražiai nukainuotų batukų smile.gif bet reikia 3 porų free siuntimui...
Jei pirktų kas, jungčiausi su vienais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 04 17, 17:48)
Moteriški, kiek pirkau (o pirkau daug), VISI didinti, vyriški taip pat biggrin.gif O vaikiški plius minus atitiko.

Na va, kaip įdomiai - visų skirtinga patirtis biggrin.gif. Aš irgi turiu nemažai Gap rūbų, nes esu aukšta, o jie turi tall dydžius, kas man labai prie dūšios. LT nešioju M dydį ir kokie 85 % Gapo rūbų yra M dydžio. Likusieji 15 % S dydžio. Taip kad tikrai negaliu sakyti, jog padidinti g.gif.
Atsakyti
QUOTE(gri36 @ 2016 04 17, 18:58)
Yoox-e yra gražiai nukainuotų batukų  smile.gif bet reikia 3 porų free siuntimui...
Jei pirktų kas, jungčiausi su vienais  4u.gif

As su vienu daikciuku irgi jungciausi,tik as ne is Vilniaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2016 04 17, 18:06)
Renku mytoys.de uzsakyma su 20proc nuolaida rubams, batams ir kaip suprantu kai kurioms sporto prekems ax.gif  Vilnius, galiu persiusti i kitus miestus. Laukiu nors keliu mamyciu siuntimui pasidalinti. Krepsiukus siuskite emeilu: zibute33sm@gmail.com 4u.gif

Ar balansiniam dviratukui taikytu?
http://m.mytoys.de/h...oy-4283409.html ar vertas dėmesio šis?
ar toks?
http://www2.mytoys.d...ll-2535206.html

Reikia kazkokio prietaiso iseinant i lauka su vaiku biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 17 balandžio 2016 - 18:49
Sveikos mamytes. Norejau paklausti ar is ASOS galima tiketis kokio nuolaidos kodo pirma karta prisiregistravus? Ar is vis jie duoda nuolaidos kodukus?
Atsakyti
Aciu del siurbliu!

Kaune jungciaus prie yoox su vienais batais thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2016 04 17, 16:06)
Renku mytoys.de uzsakyma su 20proc nuolaida rubams, batams ir kaip suprantu kai kurioms sporto prekems ax.gif  Vilnius, galiu persiusti i kitus miestus. Laukiu nors keliu mamyciu siuntimui pasidalinti. Krepsiukus siuskite emeilu: zibute33sm@gmail.com 4u.gif

Taiko balansiniams dviratukams, paspirtukams thumbup.gif
Atsakyti