Renku mytoys.de uzsakyma su 20proc nuolaida rubams, batams ir kaip suprantu kai kurioms sporto prekems Vilnius, galiu persiusti i kitus miestus. Laukiu nors keliu mamyciu siuntimui pasidalinti. Krepsiukus siuskite emeilu: zibute33sm@gmail.com
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 04 17, 17:09)
aciu visoms , kas del kelniu parase, o ziurekite , vilniuje gal yra gap parduotuve ? nueiciau ir pasimatuociau
Anei LT anei LV GAP'o nėra. O PL uždarė man rodos gapas savo pardas.
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 04 17, 15:14)
as labai myliu GAP, tik dydziai ju visko yra loterija. Turiu vienas kelnes, 3 spalvas, ta pati dydi, o realiai visos skirtingos
Dzinsai taip pat. Jei sakote, kad atitinka, tai ne tiesa. Turiu vienus, is kuriu iskritau tikraja to zodzio prasme, o dydis mano.
Vaikiski tas pat. Yra kas tinka, o kas didinta. Mazintu nepasitaike.
Bet kokybe visko man
Dzinsai taip pat. Jei sakote, kad atitinka, tai ne tiesa. Turiu vienus, is kuriu iskritau tikraja to zodzio prasme, o dydis mano.
Vaikiski tas pat. Yra kas tinka, o kas didinta. Mazintu nepasitaike.
Bet kokybe visko man
Man vienos kelnės buvo per didelės, o vyrui megztinis per mažas, bet visumoj man, bent kiek pirkau, atitinka dydžiai. Mes irgi labai mylim GAP .
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 17, 14:02)
Džinsai gal, bet kiti rūbai, tiek vyriški, tiek moteriški ar vaikiški, kuriuos pirkau, atitinka dydį
Moteriški, kiek pirkau (o pirkau daug), VISI didinti, vyriški taip pat O vaikiški plius minus atitiko.
Yoox-e yra gražiai nukainuotų batukų bet reikia 3 porų free siuntimui...
Jei pirktų kas, jungčiausi su vienais
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 04 17, 17:48)
Moteriški, kiek pirkau (o pirkau daug), VISI didinti, vyriški taip pat O vaikiški plius minus atitiko.
Na va, kaip įdomiai - visų skirtinga patirtis . Aš irgi turiu nemažai Gap rūbų, nes esu aukšta, o jie turi tall dydžius, kas man labai prie dūšios. LT nešioju M dydį ir kokie 85 % Gapo rūbų yra M dydžio. Likusieji 15 % S dydžio. Taip kad tikrai negaliu sakyti, jog padidinti .
QUOTE(gri36 @ 2016 04 17, 18:58)
Yoox-e yra gražiai nukainuotų batukų bet reikia 3 porų free siuntimui...
As su vienu daikciuku irgi jungciausi,tik as ne is Vilniaus
QUOTE(Zibute33 @ 2016 04 17, 18:06)
Renku mytoys.de uzsakyma su 20proc nuolaida rubams, batams ir kaip suprantu kai kurioms sporto prekems Vilnius, galiu persiusti i kitus miestus. Laukiu nors keliu mamyciu siuntimui pasidalinti. Krepsiukus siuskite emeilu: zibute33sm@gmail.com
Ar balansiniam dviratukui taikytu?
http://m.mytoys.de/h...oy-4283409.html ar vertas dėmesio šis?
ar toks?
http://www2.mytoys.d...ll-2535206.html
Reikia kazkokio prietaiso iseinant i lauka su vaiku
Sveikos mamytes. Norejau paklausti ar is ASOS galima tiketis kokio nuolaidos kodo pirma karta prisiregistravus? Ar is vis jie duoda nuolaidos kodukus?
Aciu del siurbliu!
Kaune jungciaus prie yoox su vienais batais
Kaune jungciaus prie yoox su vienais batais
QUOTE(Zibute33 @ 2016 04 17, 16:06)
Taiko balansiniams dviratukams, paspirtukams