Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2016 04 17, 09:59)
Aš pernai vasarą atsisiunčiau gal per 10 kelnių. Visų ilgis kvailas. Visas gražinau. Juk čia EU.
Papildyta:

Žinoma. Bet aš tik parodyt norėjau, jog logika yra.

Aš pvz kelnes perku Tall o viršutinius rūbus iš gap regular man pilnai užtenka.

taip iseitis atsisiusti ir grazinti smile.gif bet kiek laiko sad.gif as ne karto nedariau to smile.gif o jei rasote , kad 10 poru , ir visu kvailas ilgis smile.gif))) tai jau viskas tikrai nerizikuosiu , aciu , kad atrasete .
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 04 17, 11:02)
taip iseitis atsisiusti ir grazinti smile.gif bet kiek laiko sad.gif as ne karto nedariau to smile.gif o jei rasote , kad 10 poru , ir visu kvailas ilgis smile.gif))) tai jau viskas tikrai nerizikuosiu , aciu , kad atrasete .

nesuprantu, kodėl Jūs už tos JMG minties užsikabinot, paklausykit manęs, sakau-kad tiks, jei pirksit eilinius džinsus, o ne kokius cropped tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2016 04 17, 10:36)
tikrai didinti, ir smarkiai, sakyciau...
As toki lietpalti pirkau, S dydzio. Tai tikrai ne S, o mazu maziausiai M.....
Laiku negrazinau, tai dabar pardavineju. Gal kas nori ?  PArduosiu truputi pigiau, nei pati pirkau  uz 50 euru (per sale su 25 % nuolaida mokejau 57 eurus, pradinė kaina - 104 eur)

user posted image

user posted image
user posted image

O koki dydi Jus imate gap?..as taip pat nesioju S paprastai..arba 8 Uk..va nexto megstini emiau 6 ir dar galetu buti jis mazesnis..o gap yra Xs ir dar net Xxs..kuris arciau to normalaus s dydzio?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 04 17, 11:02)

Grąžinimas yra nemokamas, o kol pinigai grįžta 2-max3 savaitės. Aš ir šiemet bandysiu. Liepos rodos mėnesį kelnės po 7-11 €, maikutės po 4€, nerealūs išpardavimai buvo. Nėr ko bijot.
Atsakyti
Jei kam reiktu sios melynos striukes 12-18 men, galiu perleist. Netycia per daug uzsisakiau. Kita sav tureciau gauti
http://m.gap.eu/prod...mp;outlet=false
Atsakyti
Nebesiųskit, surinkau GAP. Vakar tai niekam nereikėjo, dabar kad pasipylė... Būčiau vien iš šiauliečių surinkus ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2016 04 17, 11:07)
O koki dydi Jus imate gap?..as taip pat nesioju S paprastai..arba 8 Uk..va nexto megstini emiau 6 ir dar galetu buti jis mazesnis..o gap yra Xs ir dar net Xxs..kuris arciau to normalaus s dydzio?smile.gif

XS, manau. Va kaip tik laukiu siuntinio. Paemiau suknele tokia pacia dvieju dydziu - 34 ir 36 pgl juos. Tai paziuresiu, kuri tiks... 4u.gif
Atsakyti
O is Vilniaus gal kas atsirado pasirengęs užsakinėti iš Gap? Oj kaip laukiu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snoop: 17 balandžio 2016 - 10:43
QUOTE(Snoop @ 2016 04 17, 11:42)
O is Vilniaus gal kas atsirado pasirengęs užsakinėti iš Gap? Oj kaip laukiu.....

is Kauno irgi labai laukiu biggrin.gif
Atsakyti
parekomenduokit kas nors paspirtuka berniukui 10 metu ax.gif is mytoys.de pirkote visos masiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 04 17, 09:48)
Aš pvz norėjau pirkt šiuos džinsus, bet tall rašo 31"

http://m.gap.eu/prod...mp;outlet=false

Turint omeny kad jie pasitrauks lankstant kojas, man jie atrodys išaugtiniai. Suprantu kad trumpi bais madoj. O aš nemėgstu. Man netinka toks ilgis.

O Jūs nepirkite "ankle" modelių, t.y. patrumpintų (iki kauliuko) ir neteks nusivilti :-).
Aš 180 cm ir esu pirkus tikrai daug kelnių ir džinsų iš Gap - visi puikiai tiko. Tik, aišku, jie ne ankle ilgio, betgi tai iš karto aišku perskaičius aprašymą mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2016 04 17, 11:07)
is Kauno irgi labai laukiu  biggrin.gif

Man irgi vieno dar daikto prireike is Gap. Prisijungsiu jei kas rinktu
Atsakyti