Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(agnulia @ 2016 04 15, 19:38)
Jau surinkta.

O Šiauliuose niekas nenori ax.gif ...
Atsakyti
Kažkam berods yra taip buvę, pasidalinkit patirtimi. Niekaip nepavyksta prisijungti prie vertbaudet.com. pamiršau slaptažodį, į el. paštą gavau nuorodą naujo slaptažodžio suvedimui ir niekaip, kankinu kompą, bet veltui, pastoviai užrašas: "Error : your password hasn't been modified".
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 15, 20:23)
Kažkam berods yra taip buvę, pasidalinkit patirtimi. Niekaip nepavyksta prisijungti prie vertbaudet.com. pamiršau slaptažodį, į el. paštą gavau nuorodą naujo slaptažodžio suvedimui ir niekaip, kankinu kompą, bet veltui, pastoviai užrašas: "Error : your password hasn't been modified".

as niekaip ir neprisijungiau...
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 15, 21:23)

Man buvo, pakeisti nepavyko. Bet pasikuičiau po senus emailus, pasirodo vertbaudet buvo siuntęs emailą, kur slaptažodis įrašytas, tai taip "prisiminiau" seną smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 04 15, 20:59)
Man buvo, pakeisti nepavyko. Bet pasikuičiau po senus emailus, pasirodo vertbaudet buvo siuntęs emailą, kur slaptažodis įrašytas, tai taip "prisiminiau" seną   smile.gif .

Jums gerai, pas mane jau buvo pakeistas, tad pirminis nebegalioja... Ech, susikurčiau naują paskyrą, bet gali nepraleist, kai duomenys sutaps
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 15 balandžio 2016 - 20:03
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 15, 20:03)
Jums gerai, pas mane jau buvo pakeistas, tad pirminis nebegalioja... Ech, susikurčiau naują paskyrą, bet gali nepraleist, kai duomenys sutaps

Man irgi taip yra buve, bet as manau ju sistemoj kazkas negerai - kita diena padariau ir gavosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 15, 19:23)

Ir man buvo...pasikeist nepavyko... bet galiausiai senaji atgaminau.. kazkas su slaptazodzio pakeitimu pas juos neveikia
Atsakyti
Laba 4u.gif Gal kas norėtų prisijungti prie užsakymo iš TopShop? Siuntimas 6 svarai, pasidalintume. Arba jei surinktume užsakymą už 100 svarų - siuntimas būtų nemokamas (aš turiu surinkus krepšelį už 48 svarus) smile.gif Vilnius/Marijampolė (arba siunčiu).
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus dėl Vertbaudet
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2016 04 15, 21:47)
Ir man buvo...pasikeist nepavyko... bet galiausiai senaji atgaminau.. kazkas su slaptazodzio pakeitimu pas juos neveikia

man irgi nepavyko su vienu emailu prisijungt, kai pamirsau slaptazodi....
Atsakyti
Grizau is assorti smile.gif pasiziurejau weledos dantu pasta , ta kur cocone mokejau 2,25 uz viena , pas mus kainuoja 5,70 ar 5, 79 sad.gif analogiskai hummer cocone 3,73 be 5 proc nuolaidos, o assorti 9 su kazkiek. Elmex , sensodyne vos ne per puse skirtumas . Zodziu darau antireklama assorti . Reikia pirkti cocone smile.gif
Papildyta:
http://www.windeln.d...n=4015400695783 pampers http://www.assorti.l...o-pack-72-vnt-1 ir va pampers kainos, windeln ir assorti . Isivaizduoju panasi kaina gaunasi , nes ten 30 proc gali apmoketi , ir kartais buna plius 30 , o windelne 20 procentu taiko nuolaida pampersams kaip as suprantu . Kas gali pakometuoti ka perka ? ar geresne kokybe is DE ? nei perkant pa mus ?
Atsakyti
kiek siuntimas vokietijos adresu is sios parduotuves unserekleineapotheke.de-pora dalyku pamirsau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 16 balandžio 2016 - 09:37