Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2016 04 15, 09:17)
Blunte jie prekiauja tik jų galerijose. Jų dirbiniai tai juvelyrų dirbiniai. Mizgiris prekiauja nuostabiais dalykais. Internete jų nėra. Tik vietoj.

tai žinai cia is tingumo biggrin.gif norisi apsižiūrėt ir tada vaziuot smile.gif
dėkui, butinai sian uzsuksim ten drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaitės, kur ieškot vaikų kambariui sieninių lipdukų? Gal kuri pirkote, galite parašyt atsiliepimus. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
quote=MAMA7411,2016 04 15, 09:01]
Mergaitės, kur ieškot vaikų kambariui sieninių lipdukų? Gal kuri pirkote, galite parašyt atsiliepimus. Ačiū 4u.gif
[/quote]

Man cia grazus,bet pati nepirkau.. gal kazkada
http://www.vertbaude...ration_stickers
Atsakyti
Pirksiu gap.eu kad butu nuolaida 30 % (taiko ir sale), siuntimas i LT nemokamas. Klaipeda,bet jei reikia galiu persiusti
aaureja@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Austutesmama @ 2016 04 15, 08:08)
Pirksiu gap.eu kad butu nuolaida 30 % (taiko ir sale), siuntimas i LT nemokamas. Klaipeda,bet jei reikia galiu persiusti
aaureja@gmail.com

prisijungsiu, ? reikes i vln siusti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrute1986: 15 balandžio 2016 - 09:09
gal kas is vln renkat gap ? jungciausi
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2016 04 15, 09:01)

aš pirkau iš ali
user posted image
Atsakyti
[quote=jovita2014,2016 04 15, 10:05]
quote=MAMA7411,2016 04 15, 09:01]
[/quote]

Man cia grazus,bet pati nepirkau.. gal kazkada
http://www.vertbaude...ration_stickers
[/quote]
Gražūs, bet reiktų universalių - kambaryje gyvens dvynių porelėsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2016 04 15, 09:01)

pirko drauge is ali , sake viskas ok , pigiau negu bet kur kitur, aisku teks palaukti
Atsakyti
Aš Šiauliuose GAP galėčiau parinkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 15 balandžio 2016 - 09:24
QUOTE(Bluntė @ 2016 04 15, 09:44)
tai žinai cia is tingumo biggrin.gif norisi apsižiūrėt ir tada vaziuot smile.gif
dėkui, butinai sian uzsuksim ten  drinks_cheers.gif

Žinau. Bet matai jie ten padarę ale muziejų kasdien veda turistus. Muziejus dykai būdavo Bet galerija "laikos" daugiausia "ant" tų dirbinių pardavimų. Kaip bebūtų gražesnių nei pas Kaziuką nesu mačius. Bent jau taip anksčiau būdavo. O internetan nexeda nes kasdien vis keičias. Japonai šluote šluodavo. Draugė ten dirbo mano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 15 balandžio 2016 - 09:28
Na, reiks tuomet ten pasidairyt, nors reikia kokybės...tai vėlgi klausimas kokį gausiu g.gif
Aš kaip suprantu ten lipdukai pavieniai kuriuos kur nori klijuoji, ne fototapetas? Nes man reikia būtent lipdukų.
Atsakyti