Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(jovita2014 @ 2016 04 12, 14:16)
http://m.aliexpress....2532632824.html

Merginos, kaip manot ar patikima si zaisla pirkti is sio pardavejo?
Mano akimis viskas ok, bet niekad is aliexpress nepirkus... prisireike olafo...
ir kaip siprantu galesiu atsiskaityt seb mylimiausia?

Aciu jei kas atsakys...  4u.gif

Atsiliepimai neblogi, manau galit pirkti, tik cia palaukti pora menesiu gali tekti, kol atkeliaus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 04 14, 07:00)
Taigi nuo 10 sv nemokamas siuntimas, niekas nesikooperuos.

Ar čia UK adresu perkant nemokamas? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 14 balandžio 2016 - 06:49
Mergaites, o is www.clothingattesco.com imanoma kazkokiu budu i LT uzsisakyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 04 14, 06:00)

Niekas iš mūsų nebuvot vakar mamų mugėj? Man visai šita patiko, labiau nei vasarį, didesniem vaikam ir rūbų daugiau buvo, net sau sugebėjau 1 suknelę rasti biggrin.gif

Buvau. Reikejo nesykles,nes mazius tuoj baigs miegoti visa diena biggrin.gif puzliu kruva paemiau-visa vakara deliojom. Dar knyguciu, maudymuku po 3eur. Bus ant pakeitimo gerai,kai sushlaps turimi smile.gif
Iki rubeliu nedaejau,nes maziukas masinoj su mociute buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2016 04 14, 07:48)
Ar čia UK adresu perkant nemokamas? blush2.gif

taip
QUOTE(magucci @ 2016 04 14, 08:03)
Mergaites, o is www.clothingattesco.com imanoma kazkokiu budu i LT uzsisakyti?  ax.gif

ne, nebesiuncia jie i Lieuva
Atsakyti
niekas nerenkat worldofsweets? uzragavau nerealius saldainius, maciau pas juos padoriausia kaina
Atsakyti
O jums veikia tas nemokamo siuntimo kodas Clothingattesco? Man vis raso kad negalioja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2016 04 14, 08:50)
O jums veikia tas nemokamo siuntimo kodas Clothingattesco? Man vis raso kad negalioja  verysad.gif

Sianakt dar veike tikrai
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 04 14, 08:53)
Sianakt dar veike tikrai

O sian ryte vis bandau-bandau ir niekaip verysad.gif Gal tik iki 12 val nakties galiojo...
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2016 04 14, 09:04)
O sian ryte vis bandau-bandau ir niekaip  verysad.gif  Gal tik iki 12 val nakties galiojo...

as apie puse dvieju apsipirkau dar su kodu
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2016 04 14, 06:52)
Sekmadieni per TV *MUSU SODAI* kaip tik kalbejo apie siltnamus - į ką atkrepti dėmesį - lyg per TV3, tai siūlyčiau pakartojimą per kompą pasižiūrėti  mirksiukas.gif  Nes mano tėvai tai brangų gerą pirko - tai po metų kaip naujas stovi, o uošviai pigų akcijinį per skelbimus kažkokį,  tai  doh.gif dar tais pačiais metais bėdų turėjo  cool.gif

Kažin, gal verta važiuot į Lenkiją nusipirkt g.gif
Atsakyti
man irgi tas tesco kodas negaliojo net vakar vedant
Atsakyti