Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2016 04 12, 21:12)
Ėmėt tuos džinsus Slim ar standart?

narrow emiau - kadangi mums aptemptu ner buve - emiau stright cut - ne taip baisiai atrodo, kai kadaruoja lotuliukas.gif Bet kito tokio vaiko nesu macius... Mergaite rudeni buvo 140 ugio ir 26 kg svorio... dabar nepasakyciau kad pastorejo, bet ugis jau 145 (nes rubus imam 146 ir nebuna dideli)... blush2.gif
Atsakyti
Tai niekas iš kauniečių 5 poundų nenorit? Kraunu krepšį.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2016 04 12, 20:49)
nematau jau tokiu g.gif

QUOTE(Kriiste @ 2016 04 12, 20:58)
as tai situs emiau:

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 04 12, 19:44)
Kas pirkot difuzerius  ax.gif  kokie atsiliepima  4u.gif
Noriu kad namai kvepetu  biggrin.gif

gal kas issisaugojot nuoroda kur diskusijos  blush2.gif

man is aromo-zone jau kaip antra savaite atejo smile.gif gerai patinka smagus smile.gif jis jonizuoja, drekina ir aisku skleidzia kvapa- amoratizuoja, mokejau apie 50 euru, siuntimas nuo 69 ar 79 nemokamas,
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 04 12, 21:38)
narrow emiau - kadangi mums aptemptu ner buve - emiau stright cut - ne taip baisiai atrodo, kai kadaruoja lotuliukas.gif Bet kito tokio vaiko nesu macius... Mergaite rudeni buvo 140 ugio ir 26 kg svorio... dabar nepasakyciau kad pastorejo, bet ugis jau 145 (nes rubus imam 146 ir nebuna dideli)... blush2.gif

Narrow yra modelio pavadinimas. Kokį plotį ėmėt? Ten jų 3 : Slim, Standard ar Husky. Aš savo dvasnos neįgrūdau net į standard g.gif apsidžiaugiau kad dar ne visiškas distrofikas reiškia. Bet juk husky nepirksiu g.gif kita mama patarė imt dydžiu didesnes ir nukirpt klešnes nes per ilgos bet ten yra keliai pasiuvinėti jie tada bus ne vietoj. Nesugalvoju ką daryt. Ir ar visos kelnės tokios g.gif
Atsakyti
Iki 12val renku http://www.everythin.../c/new-arrivals
sportiniairubai12@gmail.com
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 04 12, 13:47)
Mamytes, is kur jus perkate apatines trumpikes-sortuku tipo, patiems maziausiems g.gif

Lindex ir carters.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 04 13, 08:25)
Narrow yra modelio pavadinimas. Kokį plotį ėmėt? Ten jų 3 : Slim, Standard ar Husky. Aš savo dvasnos neįgrūdau net į standard  g.gif apsidžiaugiau kad dar ne visiškas distrofikas reiškia. Bet juk husky nepirksiu  g.gif kita mama patarė imt dydžiu didesnes ir nukirpt klešnes nes per ilgos bet ten yra keliai pasiuvinėti jie tada bus ne vietoj. Nesugalvoju ką daryt. Ir ar visos kelnės tokios  g.gif

Slim ėmiau, apie standartą net pagalvojus nebuciau
Atsakyti
rinksiu cocooncenter, priimsiu kelias merginas, Vinius. Galiu issiusti pastu, jei nedidelis kiekis 4u.gif

merginos, kur perkate pedkelnes? geros kokybes ir ne uz kosmine kaina? reikia juodu, aptempianciu graziai:geda2:
Atsakyti
Merginos gal galite parekomenduoti kokybiska sketi kur nusipirkt? siandien apsizejom,kad tik viena beturim ir tas paluzes doh.gif
Atsakyti
Sveikos, na o aš ieškau ulong arbatos. Gal kas tokia geriate ir pasakysite, kur perkate?
Atsakyti
Sveikos, gal galit pagelbėti ir patarti, per kur reikia daryti GAP grąžinimą? Per paštą ar per DHL? 4u.gif
Atsakyti