Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos, merginos,

Norėjau paklausti, jeigu jau užsiregistravau windeln.de puslapyje, ar dar įmanoma pasiprašyti kieno nors, kad mano el. paštą įvestų dėl tų 10 eurų antram apsipirkimui? Ar čia tik prieš registraciją tai daroma? Pirkti dar ten nieko nepirkau..
Papildyta:
Ir gal kartais kokių kodukų turit windeln? ax.gif
Atsakyti
Gal yra koks nuolaidos kodas clothingattesco? g.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau čia kaip į vertbaudet džinsus vaikų neikisat, uzsakiau saviskei - gavom... Nu skęsta mano dziusena... Šortus ėmiau dydžių mažesnius nei reiktų, tai dar nešiojami, bet džinsų negalėjau imt mažesnių, Gi trumpi bus...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 04 12, 18:18)
Pasiskaičiau čia kaip į vertbaudet džinsus vaikų neikisat, uzsakiau saviskei - gavom...  Nu skęsta mano dziusena... Šortus ėmiau dydžių mažesnius nei reiktų, tai dar nešiojami, bet džinsų negalėjau imt mažesnių, Gi trumpi bus...

O kokius užsakinėjai? Narrow Fit?
Nes aš saviškei, kuri irgi šakaliukas, pernai vasarą nupirkau vienas kelnes, tai puikiai tiko. Labai džiaugiaus. Dabar irgi dairausi į džinsus, nes visus išaugo arba suplėšė - reikia kokų nors naujų rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas Vilniuje Cocooncenter renka? Noreciau prisijungti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 04 12, 18:22)
O kokius užsakinėjai? Narrow Fit?
Nes aš saviškei, kuri irgi šakaliukas, pernai vasarą nupirkau vienas kelnes, tai puikiai tiko. Labai džiaugiaus. Dabar irgi dairausi į džinsus, nes visus išaugo arba suplėšė - reikia kokų nors naujų rolleyes.gif

Joo, narrow..
Geriau nei hm, bet vistiek... Laukiu kol suaugusių dydžiai tiks, gal tada mergina galės kelnes ar džinsus prisitaikyti... Dabar telieka treninginem taikstytis, nes jos lengvai siaurinas...
Atsakyti
Gal kas zinot pigu.lt galiojanti nuolaidos koda ax.gif 4u.gif
Papildyta:
Jungciausi prie unserekleineapotheke.de

Mamai reikia Maria Treben koncentrato
http://www.unserekle...F.html?anzahl=1
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 04 12, 14:47)
Mamytes, is kur jus perkate apatines trumpikes-sortuku tipo, patiems maziausiems g.gif

mano abu berniukai nesioja lindex, labai patinka ir kokybiski smile.gif
Atsakyti
Merginos, kokia avalyne, be biomecanics, turi supinatorius g.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2016 04 12, 18:36)
Gal kas zinot pigu.lt galiojanti nuolaidos koda  ax.gif  4u.gif
Papildyta:
Jungciausi prie unserekleineapotheke.de

Mamai reikia Maria Treben koncentrato
http://www.unserekle...F.html?anzahl=1

kas renka unsere? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 12, 15:21)
tikrai taip, savo paskyroje galėsite jungti siuntinius ir t.t. Jau išbandyta, principas toks pat, kaip Pirk Anglijoje.

aš niekad nebuvau pirkusi per nuomojamą adresą, dabar bus aiškiau ir per kitus perkant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 04 12, 18:18)
Pasiskaičiau čia kaip į vertbaudet džinsus vaikų neikisat, uzsakiau saviskei - gavom...  Nu skęsta mano dziusena... Šortus ėmiau dydžių mažesnius nei reiktų, tai dar nešiojami, bet džinsų negalėjau imt mažesnių, Gi trumpi bus...

Mano irgi dziusna, bet is ten yra kur vos isispraude, ir kur krenta- to paties dydzio smile.gif
Atsakyti