QUOTE(JMD @ 2016 04 12, 13:55)
o jus jeigu tiesinot, turit patirties
kai atauga plaukai is saknu jie buna juk naturaliai vel pusti ir garbanoti, koks vaizdas? As taiup noriu graziu silkiniu plauku, bet man baisu, kad ataugus galai kabes kaip siulai, o nuo saknu vel raitysis ir pusis ir bus didesne katastrofa nei iki siol.
tiesinau kokius 6 kartus
)) 5 kartus encanto priemone, ir paskutini karta COCOchoco auksiniu ( nauja priemone, skiriasi nuo paprastp cocochoco). ai dar kazkada tuo paprastu cocochoco tiesinau, bet kazkaip jo poveikis labai trumpas buvo.
o jusu plaukai garbanoti , ar tik banguojasi? nes jei garbanojasi, jums gali ir neistiesinti. O jei istiesins, ataugimo nereikia bijoti, nes palaipsniui keratinas plaunasi ir plaukas tampa toks, koks buvo iki tiesinimo. Per kiek issiplaus, priklauso nuo jusu plauko ir priemoniu kurias naudosite plaudama galva ( jei norite ilgesnio efekto, reikia naudoti priemones be druku).
Šiaip kiek jums efektyvus bus tiesinimas priklauso individualiai, suzinosite tik kai pabandysit. nes ir skirtingos priemones gali skirtingai veikti. Ir labai svarbu patyrusi tiesintoja, kad tiesinant plauko neuzlaustu ir nesudegintu.
jei noretumet tiesinti encanto ( stipriausia priemone, turinti daugiausia chemijos), tada galeciau rekomenduoti tiesintoja, dirbancia namuose ( kaina atitinkamai geresne nei salonuose). o tuo naujuoju cocochoco tiesina mano kirpeja salone, kainuoja brangiau, bet irgi be baimes galiu ja rekomenduoti
mano plaukas silpnas, plonas ir linkes pustis - mano plaukui tiesinimas isigelbejimas, jo deka turiu storesnius, stipresnius, nesipuciancius plaukus. ir net atsiauginau siek tike plaukus, kas be keratino man nelabai gaudavosi, nes nuolat stipriai plaukai triusdavo