Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Wika 111 @ 2016 04 12, 11:21)
Kaip patikrinti amazon.co.uk ar sprekei duoda nuolaida. Kur koduka vesti?

PAY žinqsnyje
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 04 12, 11:40)
PAY žinqsnyje

notworthy.gif
Atsakyti
Sveikos. koks yra Camelijos nuolaidu kodas? gal kas zino?
Atsakyti
Užsakymas Balandžio 13d. trečiadienį iki 12val. Kaina 8.20 perkant 5vnt ir daugiau 8e.
http://www.everythin.../c/new-arrivals
mirksiukas.gif
Atsakyti
Su Assorti kortele
Pasiūlymas galioja tik pirmenybiniu laiku 04.14 d. 10-12 val.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(elituke @ 2016 04 12, 10:21)
Sveikos merginos. Kas gali rekomenduot kur pirkti gera kraujospudi, kad butu pigiau nei LT?  domina omron arba microlife.  aciu!

http://www.cocooncen...categories.html
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2016 04 12, 10:44)
Sveikos,

Gal kas iš vente privee bershka vyrams ims ? smile.gif

Aš irgi prisijungčiau su 2 prekėm, dabar įsimečiau, tai siuntimą paskaičiavo brangiau nei viena prekė, kažkaip neapsimoka, tik kad aš iš Kauno ax.gif
Atsakyti
Gal galetumet rekomenduoti sampuna be parabenu, tinkama po plauku tiesinimo keratinu?ir kur perkate tokius rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2016 04 12, 12:41)
Gal galetumet rekomenduoti sampuna be parabenu, tinkama po plauku tiesinimo keratinu?ir kur perkate tokius rolleyes.gif  4u.gif

aš naudoju bet kokį, tik kad būtų be parabenų 4u.gif yra specialūs kerastase specialiai po keratino, bet tikrai įspūdžio nepaliko
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2016 04 12, 12:41)
Gal galetumet rekomenduoti sampuna be parabenu, tinkama po plauku tiesinimo keratinu?ir kur perkate tokius rolleyes.gif  4u.gif

labai rekomenduoju sita linija - man labai patiko ir iki tiesinimo, bet jie be drusku, tad labai tinkami po tiesinimo

http://kaaral.lt/mar...ja-plaukams-239
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 04 12, 13:46)
labai rekomenduoju sita  linija  -  man  labai  patiko  ir  iki tiesinimo,  bet  jie  be  drusku,  tad  labai tinkami    po tiesinimo
http://kaaral.lt/mar...ja-plaukams-239

o jus jeigu tiesinot, turit patirties biggrin.gif kai atauga plaukai is saknu jie buna juk naturaliai vel pusti ir garbanoti, koks vaizdas? As taiup noriu graziu silkiniu plauku, bet man baisu, kad ataugus galai kabes kaip siulai, o nuo saknu vel raitysis ir pusis ir bus didesne katastrofa nei iki siol.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 04 12, 13:55)
o jus jeigu tiesinot, turit patirties biggrin.gif kai atauga plaukai is saknu jie buna juk naturaliai vel pusti ir garbanoti, koks vaizdas? As taiup noriu graziu silkiniu plauku, bet man baisu, kad ataugus galai kabes kaip siulai, o nuo saknu vel raitysis ir pusis ir bus didesne katastrofa nei iki siol.

tiesinau kokius 6 kartus smile.gif)) 5 kartus encanto priemone, ir paskutini karta COCOchoco auksiniu ( nauja priemone, skiriasi nuo paprastp cocochoco). ai dar kazkada tuo paprastu cocochoco tiesinau, bet kazkaip jo poveikis labai trumpas buvo.

o jusu plaukai garbanoti , ar tik banguojasi? nes jei garbanojasi, jums gali ir neistiesinti. O jei istiesins, ataugimo nereikia bijoti, nes palaipsniui keratinas plaunasi ir plaukas tampa toks, koks buvo iki tiesinimo. Per kiek issiplaus, priklauso nuo jusu plauko ir priemoniu kurias naudosite plaudama galva ( jei norite ilgesnio efekto, reikia naudoti priemones be druku).

Šiaip kiek jums efektyvus bus tiesinimas priklauso individualiai, suzinosite tik kai pabandysit. nes ir skirtingos priemones gali skirtingai veikti. Ir labai svarbu patyrusi tiesintoja, kad tiesinant plauko neuzlaustu ir nesudegintu.

jei noretumet tiesinti encanto ( stipriausia priemone, turinti daugiausia chemijos), tada galeciau rekomenduoti tiesintoja, dirbancia namuose ( kaina atitinkamai geresne nei salonuose). o tuo naujuoju cocochoco tiesina mano kirpeja salone, kainuoja brangiau, bet irgi be baimes galiu ja rekomenduoti

mano plaukas silpnas, plonas ir linkes pustis - mano plaukui tiesinimas isigelbejimas, jo deka turiu storesnius, stipresnius, nesipuciancius plaukus. ir net atsiauginau siek tike plaukus, kas be keratino man nelabai gaudavosi, nes nuolat stipriai plaukai triusdavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 12 balandžio 2016 - 13:05
gal kas žinot kaip ten mokesčiai už siuntas eshopwedrop, žodžiu pirkau amazon.de du daiktus, juos į eshopwedrop pristatė kaip du skirtingus siuntinius, vienas 300 gr, kitas 160 gr. galvojau matyt mokėsiu kaip už siuntą iki 0,5 kg, bet dabar pagalvojau, kad jie turbūt skaičiuos kaip už 2 siuntas iki 0,5 kg? g.gif
Atsakyti