Merginos, jei kas pamenat, daugmaž prieš mėnesį minėjau, kad pirkau Vokietijoje per EshopWedrop ir pervežėjui gabenant siuntą į LT visos prekės buvo pavogtos. Nors iš pradžių buvom sunerimę, pirmas užsakymas per tarpininkus ir še tau... bet Eshopwedrop atstovas maloniai bendravo, nuolat informuodavo apie eigą. O viskas baigėsi tuo - kad mums gražino pinigus
QUOTE(Otra @ 2016 04 12, 08:36)
Taip mano Viza ir vis tiek nepriima meta kazkoki error koda, kuri tureciau pranest skambindama i banka. Eina sikt jeigu cia taip viskas sudetinga
kortele saugiuose pirkimuose registruota?
QUOTE(linceka @ 2016 04 11, 22:36)
O kaip dėl amazon.com, ar iš čia perkančių būna? Jungčiausi. Užmačiau geromis kainomis Columbia Bugababy Interchange, europoje amazone kosminės kainos, o kitose tokių nematau..
man rodos mytoys as jų tikrai mačius dabar nėra, bet buvo ir su papildoma 30% kai duoda rūbam tai tikrai pigiau nei usa
reikia ir europoj ieškoti tuose paciuose amazonuose
Gal kas iš SD užsakinėsit Vilniuje? Prisijungčiau su 2 porom basučių
Gal galite man paaiškinti dėl dydžių.. Noriu siųstis iš Aliexpress palaidinukę. Išmatavimai pateikti to modelio ar mano ? Nu kažkaip pasimečiau, kai krūtinės ir liemens pateikti beveik vienodi skaičiai.. tai ir pagalvojau, kad čia gal pateikiami drabužių matmenys...Šiaip tai visada žmogaus matmenys nurodomi... Ar aš klystu?
QUOTE(deltadu @ 2016 04 12, 09:19)
Gal galite man paaiškinti dėl dydžių.. Noriu siųstis iš Aliexpress palaidinukę. Išmatavimai pateikti to modelio ar mano ? Nu kažkaip pasimečiau, kai krūtinės ir liemens pateikti beveik vienodi skaičiai.. tai ir pagalvojau, kad čia gal pateikiami drabužių matmenys...Šiaip tai visada žmogaus matmenys nurodomi... Ar aš klystu?
Prašot paaiškinti kiniečius?
Logiškai turėtų rašyti matmenus jūsų-kokiam dydziui tinkama. Bet čia kiniečiai juk bandziau as disputa kelti kad neatitiko matmenys,bet nieko nelaimėjau
QUOTE(JMD @ 2016 04 12, 07:44)
kortele saugiuose pirkimuose registruota?
Nežinau, kas tai yra jau išsiaiškinau, kad kortelė turi būti būtinai kreditinė.
QUOTE(deltadu @ 2016 04 12, 08:19)
ir jei parasyti ismatavimai, keisti , bet parasyti, tai nereiskia, kad atitiks )))))))))) pas juos dydziu ir centimetru suvokimas kitoks )) pas kiekviena savas )))))))))) bet esu grazinusi jiems preke, el ismatavimu, man grazino pinigus, bet teko I kiniecis susimoketi uz siuntima, kas buvo gal 17 euru, ar 15, tai jei daiktas brangus , nerizikuociau
Mergaitės, gal kas turi parsisiuntusi ir atliekamą
Nusipirkau Maximoje, jokio poveikio
Nusipirkau Maximoje, jokio poveikio