Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Merginos, jei kas pamenat, daugmaž prieš mėnesį minėjau, kad pirkau Vokietijoje per EshopWedrop ir pervežėjui gabenant siuntą į LT visos prekės buvo pavogtos. Nors iš pradžių buvom sunerimę, pirmas užsakymas per tarpininkus ir še tau... bet Eshopwedrop atstovas maloniai bendravo, nuolat informuodavo apie eigą. O viskas baigėsi tuo - kad mums gražino pinigus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2016 04 12, 08:36)
Taip mano Viza ir vis tiek nepriima  unsure.gif  meta kazkoki error koda, kuri tureciau pranest skambindama i banka. Eina sikt jeigu cia taip viskas sudetinga  doh.gif

kortele saugiuose pirkimuose registruota?
Atsakyti
QUOTE(linceka @ 2016 04 11, 22:36)
O kaip dėl amazon.com, ar iš čia perkančių būna? Jungčiausi. Užmačiau geromis kainomis Columbia Bugababy Interchange, europoje amazone kosminės kainos, o kitose tokių nematau..

man rodos mytoys as jų tikrai mačius rolleyes.gif dabar nėra, bet buvo ir su papildoma 30% kai duoda rūbam tai tikrai pigiau nei usa smile.gif
reikia ir europoj ieškoti smile.gif tuose paciuose amazonuose smile.gif
Atsakyti
Gal kas iš SD užsakinėsit Vilniuje? Prisijungčiau su 2 porom basučių ax.gif
Atsakyti
nebeturiu jau eye q, panos o ga kas gali del kaukes juodos patarti, kur tokiu storesniu sluoksiu pasidengia, ir poras valo smile.gif bet jei kas zino tai is cocoon butu gerai , kad ji butu smile.gif
Atsakyti
Gal galite man paaiškinti dėl dydžių.. ax.gif Noriu siųstis iš Aliexpress palaidinukę. Išmatavimai pateikti to modelio ar mano ? blush2.gif Nu kažkaip pasimečiau, kai krūtinės ir liemens pateikti beveik vienodi skaičiai.. tai ir pagalvojau, kad čia gal pateikiami drabužių matmenys...Šiaip tai visada žmogaus matmenys nurodomi... Ar aš klystu?
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2016 04 12, 09:19)
Gal galite man paaiškinti dėl dydžių.. ax.gif Noriu siųstis iš Aliexpress palaidinukę. Išmatavimai pateikti to modelio ar mano ?  blush2.gif Nu kažkaip pasimečiau, kai krūtinės ir liemens pateikti beveik vienodi skaičiai.. tai ir pagalvojau, kad čia gal pateikiami drabužių matmenys...Šiaip tai visada žmogaus matmenys nurodomi... Ar aš klystu?

Prašot paaiškinti kiniečius? blush2.gif
Logiškai turėtų rašyti matmenus jūsų-kokiam dydziui tinkama. Bet čia kiniečiai juk rolleyes.gif bandziau as disputa kelti kad neatitiko matmenys,bet nieko nelaimėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 04 12, 07:44)
kortele saugiuose pirkimuose registruota?

Nežinau, kas tai yra smile.gif jau išsiaiškinau, kad kortelė turi būti būtinai kreditinė.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2016 04 12, 08:19)
Gal galite man paaiškinti dėl dydžių.. ax.gif Noriu siųstis iš Aliexpress palaidinukę. Išmatavimai pateikti to modelio ar mano ?  blush2.gif Nu kažkaip pasimečiau, kai krūtinės ir liemens pateikti beveik vienodi skaičiai.. tai ir pagalvojau, kad čia gal pateikiami drabužių matmenys...Šiaip tai visada žmogaus matmenys nurodomi... Ar aš klystu?

smile.gif ir jei parasyti ismatavimai, keisti , bet parasyti, tai nereiskia, kad atitiks smile.gif)))))))))) pas juos dydziu ir centimetru suvokimas kitoks smile.gif)) pas kiekviena savas smile.gif)))))))))) bet esu grazinusi jiems preke, el ismatavimu, man grazino pinigus, bet teko I kiniecis susimoketi uz siuntima, kas buvo gal 17 euru, ar 15, tai jei daiktas brangus , nerizikuociau
Atsakyti
Labuka, merginos, gal kuri is marks and spencer renkat? 4u.gif
Atsakyti
Sterimaru neturiu , liko tik tusas
Atsakyti
Mergaitės, gal kas turi parsisiuntusi ir atliekamą blush2.gif

Nusipirkau Maximoje, jokio poveikio doh.gif

user posted image
Atsakyti