Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (7)

QUOTE(Anakure @ 2016 04 13, 18:16)
1.Rusija, 2. Prancūzija, 3. Švedija, 4. Australija, 5. Ukraina.

baisoka, kažkokia minorinė Europa šiemet ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 13, 19:05)
O Montvyda tai nors dalis europos zino.

Čia rimtai? Nieko nežinau apie tai
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 13, 20:24)
Tai gal palyginkite kokio dydzio yra rusu tauta, nesvarbu kur jie gyventu ir kokio dydzio lietuviu. Youtube perziuros nieko nepasako, labai neobejktyvus rodiklis taip pat ir socialiniai tinklai.

kodėl taip sakote? jei žmonės domisi, žiūri, tai ir patį renginį tikriausiai žiūrės
Papildyta:
QUOTE(Vaiv* @ 2016 04 13, 20:43)
Dėl judesių pritariu visu 100proc atrodo, kad į kelnes įlindo koks tarakonas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif paspringsiu arbata
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 04 13, 22:32)
Bet cia tik tamstos nuomone irnesakyk.gif As esu baisiai objektyvi, nes esu is tu, kam prancuzu kalba yra laaabai negrazi, o dainu is viso neklausau ta kalba. Pamatytumet mano be keliu minuciu dvimete dukra, kokia jai euforija nuo sios dainos, o vaikai jaucia hitus lotuliukas.gif

Man prancūzų kalba labai graži, bet daina nekelia jokio susižavėjimo, nesakau, kad nepatinka, bet nėra įdomi, o ir jos pateikimas atsiduoda provincialumu, o ir atleiskite, bet nepatinka man tas prancūzas, veikia kažkokia nepaaiškinama atstūmimo reakcija. Nepatinka ir ruso daina. Ir apskritai iš visų dalyvių nematau dainos, kuri labai patiktų, gal kiek labiau australės daina patinka, bet prie jos reikia geros choreografijos. Dar klausyti galima Austrijos dainos, nes pozityvi ir skleidžia teigiamą energetiką. Latvių įdomi daina. Geriau įsiklausius, pradeda patikti švedo daina.
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 13, 20:18)
Zinokit rusai netik Rusijoj gyvena , ju labai daug visose salyse.

Ir Lietuvoj kiek jų, metų metais gyvena, nesugeba lietuviškai išmokti biggrin.gif

Ple, pagavo nevykusiį kadrą, o tai žurnalistas ekstazėje mat doh.gif lotuliukas.gif Reikia dar sugebėt šitaip kliedėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Apskritai šiemet man asmeniškai nėra stiprių dainų, kurios būtų kažkas WOW schmoll.gif Kaip tarkim buvo euforija arba pernai italai, kurių klausau dar iki šiol va tada tikrai buvo WOW, bet šiemet nei viena šitaip stipriai nekabina unsure.gif
Atsakyti
italės italės daina nuostabi
Atsakyti
Monteverte, mano komentaras apie youtube perziuras buvo tiesiog atsakas i Anakures argumenta, kad jei ruso daina perziureta kelis milijonus kartu tai vadinasi jis turi tuuos milijonus gerbeju visoje europoje. Uz tai ir parasiau kad palygintu rusu tautos dydi ir lietuviu. Elementaru kur keliolika milijonu rusu , o kur vos pora milijonu lietuviu. smile.gif Su eurovizijos konkurso ziurejimu mano komentaras neturi nieko bedro. Jei jau zmones domisi dainomis, tai manau tikrai ziures ir konkursa. smile.gif Nelabai man siandien mintys vyniojasi tinkama linkme, bet gal suprasit ka norejau pasakyti. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 04 13, 21:38)
Bet ruso šokėjai yra geri irnesakyk.gif  O šiaip tai ten kol kas jie visi tik dainas pristato, rusas galėjo būti ir be šokėjų, bet, matyt, jam ne lygis visiškai paprastai pasirodyti. Todėl nereikia pergyventi dėl Donato, štai kai Eurovizijoje nieko gero neparodys, tada bus jau kitas reikalas.
Papildyta:

Jam nuo to tik geriau, kad rusų kitose šalyse gyvena, kaip ir Lietuvos atlikėjams, kad daug lietuvių emigracijoje smile.gif Europoje nėra jis didelė žvaigždė, bet yra žmonių, kurie jį žino.

Kai pritruksta argumentu savo nuomonei pagristi, lengviausiai nukrypti nuo temos. smile.gif Nesistebiu. To is jusu ir tikejausi. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 04 14, 00:01)
Man prancūzų kalba labai graži, bet daina nekelia jokio susižavėjimo, nesakau, kad nepatinka, bet nėra įdomi, o ir jos pateikimas atsiduoda provincialumu, o ir atleiskite, bet nepatinka man tas prancūzas, veikia kažkokia nepaaiškinama atstūmimo reakcija. Nepatinka ir ruso daina. Ir apskritai iš visų dalyvių nematau dainos, kuri labai patiktų, gal kiek labiau australės daina patinka, bet prie jos reikia geros choreografijos. Dar klausyti galima Austrijos dainos, nes pozityvi ir skleidžia teigiamą energetiką. Latvių įdomi daina. Geriau įsiklausius, pradeda patikti švedo daina.

Va dabar jusu visai nesuprantu. g.gif Tai jums patinka tik Lazarevas ir vien del to kad jis toks fainas ir profesionalus turetu laimeti eurovizija, nors daina ir neblizga? doh.gif Bet siaip ar taip cia dainu konkursas, ne paisant visu povandeniniu sroviu turetu laimet geriausia daina.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 04 13, 23:32)
As esu baisiai objektyvi, nes esu is tu, kam prancuzu kalba yra laaabai negrazi, o dainu is viso neklausau ta kalba. Pamatytumet mano be keliu minuciu dvimete dukra, kokia jai euforija nuo sios dainos, o vaikai jaucia hitus

biggrin.gif
Tada čia special for you-u-u-u-uuu akių paganymui laugh.gif Amiras Maltos atstovei skleidžia savo prOncūziškus kerus laugh.gif

https://www.youtube....h?v=DiB2bBbg18A

(Beje, maltietė, pasirodo, jau dalyvavus Eurovizijoje prieš 14 metų)
Aš nežinau kaip gali būt keista, kad jis aukštai vertinamas. Vien jo charizma ką reiškia, bookmaker'iai juk ne akli laugh.gif O ir daina tikrai smagi ir labai pozityvi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 14 balandžio 2016 - 11:25
Pasisakysiu ir aš šia tema. Šiaip man tie visi saldūs berniukai yra šlykštukai, mano antitipas, bet prancūzas mano galva toks nėra. Jis nedaro kažko tokio kaip aš vadinu, virkdančio paaugles. Jis taip natūraliai žaviai dainuoja. Jei jis kils aukštai, aš tik džiaugsiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 14, 14:13)
Pasisakysiu ir aš šia tema. Šiaip man tie visi saldūs berniukai yra šlykštukai, mano antitipas, bet prancūzas mano galva toks nėra. Jis nedaro kažko tokio kaip aš vadinu, virkdančio paaugles. Jis taip natūraliai žaviai dainuoja. Jei jis kils aukštai, aš tik džiaugsiuos smile.gif

labai taikliai pasakyta drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif Paauglės dėl prancūzo nealps tikrai. Visai kitokio tipo jis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 14 balandžio 2016 - 13:21
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 13, 22:47)
baisoka, kažkokia minorinė Europa šiemet

O kada ji buvo kitokia?

QUOTE(Monteverte @ 2016 04 14, 13:13)

Gražiai pasakyta. Ner jis nei per saldus, nei per gražus. Toks subalansuotas vidutionio amžiaus moterims. Labai geras pozityvas nuo jo sklinda. O paauglės te į Donį žiūri. Kongerencijoje prie vieno stalo, tarp visų dalyvių, jis ir atrodė toks smulkutis, jaunutis.
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 04 14, 15:23)
O kada ji buvo kitokia?

Pernai pvz., gi Heroes energinga ganėtinai daina. Ruslana kai laimėjo su savo visais tais Wild smile.gif Lenos irgi tokia ritminga dainelė buvo smile.gif graikė Paprizuo, kai laimėjo igi daina nebuvo minorinė, bent jau per viduriuką tokia
Papildyta:
Airiams 1990- ųjų dešimtmetis buvo kultinis, o dabar visiškai nebesiseka:

1992 Ireland "Why Me" Linda Martin
1993 Ireland "In Your Eyes"
1994 Ireland "Rock 'n' Roll Kids"
1996 Ireland "The Voice"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 14 balandžio 2016 - 14:48
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 14, 10:28)
Va dabar jusu visai nesuprantu. g.gif  Tai jums patinka tik Lazarevas ir vien del to kad jis toks fainas ir profesionalus turetu laimeti eurovizija, nors daina ir neblizga?  doh.gif Bet siaip ar taip cia dainu konkursas, ne paisant visu povandeniniu sroviu turetu laimet geriausia daina.

Dėl dainos, tai vos tik išgirdusi forume rašiau, kad nepatinka, ji kažkokia sintetinė, nejaučiu natūralumo. O pats Lazarevas įdomus, talentinga asmenybė, o paėmiau jį, nes jaučiu, kad Rusija šiemet aukštai kils, bent jau pirmame trejetuke bus, nes be Lazarevo profesionalumo, kaip ne kartą sakiau, yra sąsajos su praėjusiais metais.
Atsakyti