Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (7)

QUOTE(Anakure @ 2016 04 13, 19:16)
Pirmiau palyginkite kiek gerbėjų ir iš kokių šalių turi vienas ir kitas socialiniuose tinkluose, taip pat Youtube pažiūrėkite kiek peržiūrų surenka dainos, o nepateikinėkite savo norų ir įsivaizdavimų, kaip tikrovę smile.gif

Tai gal palyginkite kokio dydzio yra rusu tauta, nesvarbu kur jie gyventu ir kokio dydzio lietuviu. Youtube perziuros nieko nepasako, labai neobejktyvus rodiklis taip pat ir socialiniai tinklai.
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=lK149fR9nnQ
Lazarevas Tel Avive

Ne tik Donis griebiasi už klyno (rusas 13 sekundėje tongue.gif )
Jei nacionalinėje atrankoje buvo priekaištų, kad pas Donatą viskas atidirbta iki smulkmenų, tai tą patį galima pasakyti apie rusą. Mūsiškis nors šoko, rusai vaikšto kaip šachmatų pieškos. Dar atsivežė šokėjus, bet jaučiu Švedijoje bus visai kitas pasirodymas. Nebus jie tokie neprotingi, kad rodys iš karto visas kortas. Matau, ir kiti atlikėjai per pristatymus improvizuoja, laisvai pakruta, nerodo viso potencialo, nes šou laiko tikrajai Eurovizijai.
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 04 13, 19:05)
O serbė tokia užstalės šeimininkė. Matyti iš karto kas jaudinasi, kas mėgaujasi dėmėsiu smile.gif

Ji aplamai labai daug reiškiasi visur, man ji pradėjo labai nebepatikt. Vien tas perdėtas tąsymasis, lindimas, maivymasis erzina jau schmoll.gif

QUOTE(Selga @ 2016 04 13, 19:10)
Aš visgi pritarčiau šiam komentarui: "His movements are such awful - he's jumping like a monkey." Tie pavieniai mūsų žvaigždės tąsimaisi po sceną man irgi labai nepatinka. Labai norėtųsi tikėti, kad pusfinalyje tų padrikų improvizacijų nebus, bet, įtariu, bergždžios viltys...

Dėl judesių pritariu visu 100proc atrodo, kad į kelnes įlindo koks tarakonas lotuliukas.gif

Ruso daina man irgi labai nepatinka tokia be ryšio unsure.gif ir iki eurovizijos aš net nežinojau, kad jis toks egzistuoja g.gif tik vieną dalyką gerą turi, kad gerai gyvai dainuoja
https://www.instagra...n-by=wiwibloggs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiv*: 13 balandžio 2016 - 19:46
QUOTE(ramyra @ 2016 04 13, 20:31)
Matau, ir kiti atlikėjai per pristatymus improvizuoja, laisvai pakruta, nerodo viso potencialo, nes šou laiko tikrajai Eurovizijai.

Duok Dieve, kad mūsiškis ką nors originalesnio būtų sugalvojęs apart tų pasitampymų .
Aš iš jo tiek daug tikėjausi nacionalinės atrankos finale, tad apmaudu būtų stebėti EV pusfinalyje tą pačią vėl kitaip lenkiamą pasirodymo "vinį"- 2012 m. suktuko virsmą 2016 m. saltuku.
Na ir nenoooriu ekrane daugiau matyti tos baisios mergos, nenoriu!.. schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 13 balandžio 2016 - 19:50
QUOTE(Selga @ 2016 04 13, 19:46)
Duok Dieve, kad mūsiškis ką nors organizuotai koordinuoto būtų sugalvojęs apart tų pasitampymų . Aš iš jo taip daug tikėjausi nacionalinės atrankos finale, tad apmaudu būtų stebėti pusfinalyje tą pačią kitaip lenkiamą "vinį"- 2012 m. suktuko virsmą  2016 m. saltuku. Na ir nenoooriu ekrane daugiau matyti tos baisios mergos, nenoriu...  schmoll.gif  biggrin.gif

Pritariu ta merga ten visiškai netinka ir tikiuosi, kad jis tiesiog neatskleidžia pasirodymo kortų... schmoll.gif man asmeniškai jam ŽIAURIAI šokėjų trūksta... Su šokėjais superinis vaizdas būtų pvz:
https://www.instagra...ed=donnymontell
Atsakyti
QUOTE(Vaiv* @ 2016 04 13, 20:50)
Pritariu ta merga ten visiškai netinka ir tikiuosi, kad jis tiesiog neatskleidžia pasirodymo kortų...  schmoll.gif  man asmeniškai jam ŽIAURIAI šokėjų trūksta... Su šokėjais superinis vaizdas būtų pvz:
https://www.instagra...ed=donnymontell

Taip, gaila, kad šokėjų nebus, nes kol kas scenoje, bent jau mano akimis žiūrint - betvarkė. Taip norėjosi rimto koordinuoto pasirodymo, o ne kažkokių impulsyvių pasitąsymų. Jei bus užsiciklinta tik ant akrobatikos demonstravimo, to momentinio saltuko alų gurkšnojantis tūlas europietis gali net nepastebėti... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 13, 19:24)
Tai gal palyginkite kokio dydzio yra rusu tauta,

Todėl ir pridėjau, kad „kitų šalių“, nes Lazarevas gerbėjų turi ir kitose šalyse. Tai kad mes Lietuvoje apie jį nežinome, nes, pavyzdžiui, aš jau seniai nesidomėjau Rusijos muzika, -o apie jį tik praėjusiais metais sužinojau, domėdamasi Gagarina, nes jie yra geri draugai, taip pat ir apie kitus artistus-, tai nieko nereiškia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ramyra @ 2016 04 13, 19:31)
Ne tik Donis griebiasi už klyno (rusas 13 sekundėje  tongue.gif )

Griebia už blizgančio klyno lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 04 13, 21:07)
Todėl ir pridėjau, kad „kitų šalių“, nes Lazarevas gerbėjų turi ir kitose šalyse. Tai kad mes Lietuvoje apie jį nežinome, nes, pavyzdžiui, aš jau seniai nesidomėjau Rusijos muzika, -o apie jį tik praėjusiais metais sužinojau, domėdamasi Gagarina, nes jie yra geri draugai, taip pat ir apie kitus artistus-, tai nieko nereiškia smile.gif

Zinokit rusai netik Rusijoj gyvena , ju labai daug visose salyse. Galeciau detaliai parasyt ka turejau omenyje, bet tingiu ir beto jus vis tiek nesuprasit. Rusu muzika as apskritai nesidomiu. Ir tokiuu zmoniu kaip as ne vienas ir ne du. Taip , kad jo populiarumas tarp europieciu labai salyginis dalykas. Bet jus ir tokiau galit isivaizduot , kad jis ne tik Rusijoj, bet ir europoj didele zvaigzde. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 04 13, 19:31)
Mūsiškis nors šoko, rusai vaikšto kaip šachmatų pieškos. Dar atsivežė šokėjus, bet jaučiu Švedijoje bus visai kitas pasirodymas.

Bet ruso šokėjai yra geri irnesakyk.gif O šiaip tai ten kol kas jie visi tik dainas pristato, rusas galėjo būti ir be šokėjų, bet, matyt, jam ne lygis visiškai paprastai pasirodyti. Todėl nereikia pergyventi dėl Donato, štai kai Eurovizijoje nieko gero neparodys, tada bus jau kitas reikalas.
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 13, 20:18)
Zinokit rusai netik Rusijoj gyvena , ju labai daug visose salyse. Galeciau detaliai parasyt ka turejau omenyje, bet tingiu ir beto jus vis tiek nesuprasit.  Rusu muzika as apskritai nesidomiu. Ir tokiuu zmoniu kaip as ne vienas ir ne du. Taip , kad jo populiarumas tarp europieciu labai salyginis dalykas. Bet jus ir tokiau galit isivaizduot , kad jis ne tik Rusijoj, bet ir europoj didele zvaigzde. biggrin.gif

Jam nuo to tik geriau, kad rusų kitose šalyse gyvena, kaip ir Lietuvos atlikėjams, kad daug lietuvių emigracijoje smile.gif Europoje nėra jis didelė žvaigždė, bet yra žmonių, kurie jį žino.
Atsakyti
Žurnalistas ekstazėje smile.gif
https://www.instagra...n-by=wiwibloggs
Atsakyti
na paklausiau dar karta ruso
nevertas jis pirmos vietos nei per kur
bet ka as suprantu su savo iskrypusiu skoniu
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 04 13, 16:05)
Statymuose: prancūzas toli nuo pirmos vietos, bet gana sparčiai ir toliau kyla. Vis tik nesuprantu prancūzo fenomeno, jo daina tokia paprasta ir neįdomi, kad tikriausiai, jeigu sudainuotų kitas atlikėjas, tai būtų kokioje 17 vietoje,

Bet cia tik tamstos nuomone irnesakyk.gif As esu baisiai objektyvi, nes esu is tu, kam prancuzu kalba yra laaabai negrazi, o dainu is viso neklausau ta kalba. Pamatytumet mano be keliu minuciu dvimete dukra, kokia jai euforija nuo sios dainos, o vaikai jaucia hitus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 13 balandžio 2016 - 22:32