Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (7)

QUOTE(Selga @ 2016 05 04, 18:29)
Neturiu nieko prieš nei prieš rusą nei prieš prancūzą, bet norėčiau, kad laimėtų armėnė, (jei jau, žinoma, Doncei neišeitų  smile.gif ), o pusfinalyje palaikysiu Justelį- bais gražios tos nekaltos kaimynėlio akys... blush2.gif

Man atrodo, Justelis bus aukščiau nei armėnė rolleyes.gif

O Donatui teks dar dalyvaut atrankoje, nes šiais metais nugalėti jam šansų tikrai mažai. Aišku, palaikysiu kaip visada, bet reik būt realistais. Šiais metais kaip niekad didelė konkurencija mastau.gif Man atrodo, labai geras pasiekimas būtų, jei į dešimtuką patektų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 04, 18:39)
Man atrodo, Justelis bus aukščiau nei armėnė rolleyes.gif

O Donatui teks dar dalyvaut atrankoje, nes šiais metais nugalėti jam šansų tikrai mažai. Aišku, palaikysiu kaip visada, bet reik būt realistais. Šiais metais kaip niekad didelė konkurencija mastau.gif Man atrodo, labai geras pasiekimas būtų, jei į dešimtuką patektų smile.gif

Na, muzikos sudėtingumo atžvilgiu ir originalumu bei profesionalumu armėnė Justelį lenkia keliolika kartų, bet Justelio pusėj Jaunystė ir merginų dėmesys. Išties pasidarė įdomu, kuris iš jų kurį finale aplenks, bet viskas visai jau greit- nedaug liko laukti.

Kas dėl Donato, tai mane siutina tie jo garsūs pasisakymai apie laimėjimą. Dešimtuko palinkėti geriausiu atveju galima, ne daugiau ...
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 05 04, 18:46)
Kas dėl Donato, tai mane siutina tie jo garsūs pasisakymai apie laimėjimą. Dešimtuko palinkėti geriausiu atveju galima, ne daugiau ...

Aha, man šitas irgi truputį kliūna. Jau net komentatoriai pradėjo juokelius laidyt iš jo tų kalbų doh.gif Visi žino, kad konkurencija šiais metais milžiniška, reiktų kukliau su pareiškimais. Net ir tie, kurie laikomi favoritais yra gerokai kuklesni ir nutyli apie pergalę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 04 gegužės 2016 - 17:51
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 04, 18:35)
gal kokius erzintojus mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 04, 18:35)
gal kokius erzintojus mirksiukas.gif

Tuos tai tikrai smile.gif Bet dar kažką slapto irgi. Norčiau ir aš tokių biggrin.gif Gal Gagariną, Lazarevą ir dar visokius Vanias pamilčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 05 04, 18:46)
Na, muzikos sudėtingumo atžvilgiu ir originalumu bei profesionalumu armėnė Justelį lenkia keliolika kartų, bet Justelio pusėj Jaunystė ir merginų dėmesys. Išties pasidarė įdomu, kuris iš jų kurį finale aplenks, bet viskas visai jau greit- nedaug liko laukti.

O manes kazkaip ne. smile.gif Na nuvaziavo zmogus laimeti. nelaimes tai nelaimes. tongue.gif Juk kai perki loterijos bilieta, tikiesi laimet, o ne siaip pazaisti. ax.gif Eurovizija ir yra savotiska loterija. Svarbu su kokiomis salimis i pusfinali pakliusi. kelintas dainuosi ir t.t. Del manes tai tegul sneka. smile.gif jei prisisnekes,pats bus kaltas. smile.gif
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=GyMQ2pfWorg

Kas čia tokie? Nerandu dar Donato repeticijos įrašo...
Atsakyti
Tik tiek radau kol kas https://www.youtube....h?v=UXQBCeX0VAE
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2016 05 04, 19:00)
https://www.youtube....h?v=GyMQ2pfWorg

Kas čia tokie? Nerandu dar Donato repeticijos įrašo...

Kiek zinau blogeriai kurie komentuoja eurovizijos dalyviu ir viska kas su ja susije. Kiek jie itakingi nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 05 04, 17:46)

Taip, jeigu pateks į pusfinalio dešimtuką, tai bus didelis pasiekimas.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 04, 18:09)
Kitą savaitę: I- 10 d, II- 12 d., pabaiga - 14 d.

aaaaaaaa, nepavyks 12 d. pamatyt, kai mūsiškis dalyvaus sad.gif
Atsakyti
Donato pasirodymo nuotrauku galerija http://www.eurovisio...y_of_rehearsalsRiek paspausti lithuania ir tada bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 04 gegužės 2016 - 18:10
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 04, 18:06)

Šiame vaizdo įraše visai gerai atrodo, jaučiasi energetika, dabar galvoju gal ir per anksti jį nurašiau g.gif
Atsakyti