Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (7)

Australei suknelė svarbiausia
https://www.youtube....h?v=91n8CeaZOPU
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 04, 18:02)
Mano nuojauta man kuzda, kad vistik laimes prancuzas. nezinau kodel, bet nesupykciau jei tai ivyktu smile.gif
Man tai jis potencialus laimėtojas smile.gif
Laukiu nesulaukiu kito savaitgalio.
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 04, 18:10)
Dar vieną į French Team'ą įrašom assa.gif biggrin.gif
lotuliukas.gif
Ok, pasirašau biggrin.gif
Atsakyti
Airio repeticija
https://www.youtube....h?v=ki6LN4qD6rE
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 04, 18:11)
Buna pasitaiko biggrin.gif O man Austre pradejo patikt su visom savo gelytem ir grybukais ar kas ten pas ja buvo. bigsmile.gif Tai irgi tikriausiai pieniu jura po langu paveike. smile.gif

Žinot, čia kai lauki, tai labai baisu, kad o gal vaidenasi, gal dar ne tuoj biggrin.gif
Nu va, psichotropiniai grybukai bigsmile.gif Šiaip ji man tokia irgi miela, bezabydnaja tokia ir balsą turi. Nėr kaip ir prikibt prie žmogaus cool.gif
Atsakyti
Bet pagalvojus, tai tas didysis EV šalių penketas turi vieną minusą - jie savo dainas dainuos tik po vieną kartą ir žiūrovams bus sunkiau juos įsiminti. Man labai neramu dėl Prancūzijos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 04, 18:17)
repeticija

aš tik vieno nesuprantu, kokie ten padarai tiek daug dislaikų duoda visiems? tai jei nepatinka, lai nežiūri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 04, 18:17)

Oo, mano exas laugh.gif Kam jis ten dabar priklauso? (bet ir dabar ne iš meilės kažkieno paimtas, o tik iš reikalo). Nesuprantu kodėl jo nieks nemyli unsure.gif Man jis biškį į Bekhamą panašus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 04, 18:25)
Oo, mano exas laugh.gif Kam jis ten dabar priklauso? (bet ir dabar ne iš meilės kažkieno paimtas, o tik iš reikalo). Nesuprantu kodėl jo nieks nemyli unsure.gif  Man jis biškį į Bekhamą panašus biggrin.gif

man regis airiai niekada populiarumu nepasižymėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 04, 18:02)
Iš kur toks nušvitimas? smile.gif Žinoma, kad Sergunia laimės, jis laimės dėl manęs smile.gif

topsecret.gif Taip, taip, aš irgi taip manau, nes dauguma čia trypė jį visaip, o dabar ėmė ir išlindo tikroji tiesa- pasirodo, kad slaptai bus įsimylėjusios ir visa tai vyko tik iš pavydo tamstai. huh.gif

Neturiu nieko prieš nei prieš rusą nei prieš prancūzą, bet norėčiau, kad laimėtų armėnė, (jei jau, žinoma, Doncei neišeitų smile.gif ), o pusfinalyje palaikysiu Justelį- bais gražios tos nekaltos kaimynėlio akys... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 04 gegužės 2016 - 17:34
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 04, 18:27)
man regis airiai niekada populiarumu nepasižymėjo g.gif

Kažkuriais metais, pamenu, buvo visas paketas 2 in 1 laugh.gif Bet ir tai sunkiai ėjosi juos įsiūlyt doh.gif Nors per pačią EV vistiek galiausiai paėmė kažkas.
Papildyta:
QUOTE(Selga @ 2016 05 04, 18:29)
topsecret.gif  Taip, taip, aš irgi taip manau, nes dauguma čia trypė jį visaip, o dabar ėmė išlindo tikroji tiesa- pasirodo, kad slaptai bus įsimylėjusios ir visa tai vyko tik iš pavydo tamstai.  huh.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 04 gegužės 2016 - 17:31
Anakure, na atsakyk man nuoširdžiai. Kodėl antros vietos turėtoja rusė (Gagarina), turėtų garbės dainuoti Švedijos karališkoje europietiškoje scenoje? Ką Jūs vartojate, kad taip mąstote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 04 gegužės 2016 - 17:33
QUOTE(oziarage @ 2016 05 04, 18:32)
Anakure, na atsakyk man nuoširdžiai. Kodėl antros vietos turėtoja rusė (Gagarina), turėtų garbės dainuoti Švedijos karališkoje europietiškoje scenoje? Ką Jūs vartojate, kad taip mąstote?

gal kokius erzintojus mirksiukas.gif
Atsakyti