Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (7)

QUOTE(tuktuk @ 2016 05 03, 21:37)
Pagaliau prasideda Eurovizinis maratonas, kurio laukėm visus metus assa.gif Nors dar ne visi dalyviai suvažiavę, į savaitės pabaigą jau turėtų susirinkt visi.

Taigi, kad prasideda. rolleyes.gif
Reikia, merginos, "atsakingiesiems" vakarams turėti iš anksto ko nors pagerinto essen.gif ir pastiprinto alc.gif užsipirkus, bo kaip tik gegužės 10-13d. į parduotuves vaikščioti gi nepatariama... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 03 gegužės 2016 - 20:56
QUOTE(Selga @ 2016 05 03, 20:53)
Taigi, kad prasideda.  rolleyes.gif
Reikia, merginos, "atsakingiesiems" vakarams turėti iš anksto ko nors pagerinto  essen.gif    ir pastiprinto alc.gif užsipirkus, bo kaip tik gegužės 10-13d. į parduotuves vaikščioti gi nepatariama...  g.gif

Cha cha būtent smile.gif Kaip sykis per Ev parduotuvių boikotas.

Dar šis tas
https://www.youtube....h?v=h_HxI1ADCxI

Švedų berniukas tikrai žino, kur papuolė? unsure.gif Yra dar video kadras nuo scenos, kur irgi nežinia ką murma, ar tai dainuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 05 03, 20:37)
Ingėnai, matai, kas gaunasi, kai į kitus žvalgomės per ilgai- mūsų mažylis palaidūnu tapo. doh.gif

Beje, o kur Ingėnas- kažko tai aš jos šioj temoj senokai nemačiau.  unsure.gif  g.gif  huh.gif

Matyt jau gyvai su Justeliu duodas, slapta nuo tamstytės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Selga @ 2016 05 03, 21:53)
Taigi, kad prasideda.  rolleyes.gif
Reikia, merginos, "atsakingiesiems" vakarams turėti iš anksto ko nors pagerinto  essen.gif    ir pastiprinto alc.gif užsipirkus, bo kaip tik gegužės 10-13d. į parduotuves vaikščioti gi nepatariama...  g.gif

tikiuosi, kad jūs apie švarų, be laipsnių, ekologišką ir močiučišką tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(ramyra @ 2016 05 03, 22:00)
Švedų berniukas tikrai žino, kur papuolė? unsure.gif Yra dar video kadras nuo scenos, kur irgi nežinia ką murma, ar tai dainuoja  unsure.gif

man pradžioj jis irgi iš ufo srities buvo, o dabar taip kabina unsure.gif doh.gif kas man daros, ką??? blink.gif
Atsakyti
Rytoj repeticijos:
11:00-11:30 Lavija
11:40-12:10 Lenkija
12:20-12:50 Šveicarija
13:00-13:30 Izraelis
14:40-15:10 Baltarusija
15:20-15:50 Serbija
16:00-16:30 Airija
17:00-17:30 Makedonija
17:40-18:10 Lietuva
18:20-18:50 Australija
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 05 03, 19:37)
Ar aš viena nemačiusi dar  LV Justelio videoklipo tik iki šiol buvau? Uh... karsta.gif

Montvydas su savo blondine nublanko prieš Justelio išdykavimus. irnesakyk.gif 

https://www.youtube....h?v=NVcKNzmvfxI

Detalės šiek tiek primena praeitų metų estų videoklipą.

Ingėnai, matai, kas gaunasi, kai į kitus žvalgomės per ilgai- mūsų mažylis palaidūnu tapo. doh.gif

Beje, o kur Ingėnas- kažko tai aš jos šioj temoj senokai nemačiau.  unsure.gif  g.gif  huh.gif

Smagu, kad kažkas pasigedo mirksiukas.gif 4u.gif

Aš tik skaitau, komentuoti nebeturiu laiko blush2.gif blush2.gif

Į patį klipą Justelio meluosiu, jei sakyčiau, kad perdaug gilinausi smile.gif blush2.gif Bet va studijinis dainos įrašas man stogą rauna wub.gif thumbup.gif Ypač jei su labai geromis ausinėmis ir garsiai klausant tai ohoho thumbup.gif thumbup.gif

Širdimi ir mintimis aš, aišku, už jį smile.gif Nieks ir nepasikeis šiemet.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 03, 21:26)
Matyt jau gyvai su Justeliu duodas, slapta nuo tamstytės smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o vat ir ne tongue.gif

Tik su jo muzika, kai tam progų ir laiko randu smile.gif
Atsakyti
D. Montvydui – itin geros žinios iš Švedijos ekspertų
Atsakyti
O man patinka ruso daina, hitinė jinai, gerai skamba ax.gif Nėra tos dramos, kurios nemėgstu, kuri pernai pas rusus buvo. Moncio daug prastesnė daina man. Tik pažiūrėjau repeticiją, tai tas visas lipimas dekoracijomis rusą trikdo, nukenčia balso, garso kokybė, atrodo nenatūraliai, nes jis tiesiog bijo nukristi, suklysti. Bet kokiu atveju, jo pasirodymąbus įdomu žiūrėti, miegas tikrai neims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 04, 09:41)
O man patinka ruso daina, hitinė jinai, gerai skamba ax.gif Nėra tos dramos, kurios nemėgstu, kuri pernai pas rusus buvo. Moncio daug prastesnė daina man. Tik pažiūrėjau repeticiją, tai tas visas lipimas dekoracijomis rusą trikdo, nukenčia balso, garso kokybė, atrodo nenatūraliai, nes jis tiesiog bijo nukristi, suklysti. Bet kokiu atveju, jo pasirodymąbus įdomu žiūrėti, miegas tikrai neims smile.gif

Aš maniau, kad man vienai ji patinka. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 05 04, 09:42)
Aš maniau, kad man vienai ji patinka.  ax.gif  biggrin.gif

Manau, kad jei atliktų ją ne rusas, o koks sakykime makedonas, tai būtų peštynės tiek dėl jo kaip vyro, tiek dėl dainos. Žmonės daugumoje tiesiog neobjektyvūs ir jei jau šalis agresorė, tai vadinasi pas juos mviskas fu biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi patinka ruso daina. Viena is keliu, kurias vis paklausau. Ir vyriskis grazus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 04, 09:49)
Manau, kad jei atliktų ją ne rusas, o koks sakykime makedonas, tai būtų peštynės tiek dėl jo kaip vyro, tiek dėl dainos. Žmonės daugumoje tiesiog neobjektyvūs ir jei jau šalis agresorė, tai vadinasi pas juos mviskas fu biggrin.gif

Nepadėtų nei buvimas makedonu, nei latviu. Kirkoroviška. Man Rusija nors ir labdarą tonom į Afriką veštų, liks šalimi, kurios nekenčiu.
Atsakyti
Man tai rusas tikrai nepatinka ne dėl savo tautybės (apskritai propogandos nepaveiktiems rusų žmonėms nejaučiu jokios antipatijos). Jis gražus vyrus, bet jo pasirodymas yra vienas didelis kičas. Stipriai perspausta su tais efektais, jie tiesiog užgožia jį ir jo dainą. Paskęsta jis tame bendrame fone. Pernai Manso pasirodymas buvo daug solidesnis ir dėmesio centre vis tiek buvo jis, o ne šviesos. Antra, Lazarevo daina totaliai banali ir manęs asmeniškai nekabinana. Kaip čia kažkas ir minėjo: Kirkorovo stilius.
Atsakyti