Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (7)

QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 28, 18:40)
Eisiu ryt patatysiu pinigeliu. manau jau laikas. smile.gif Pernai pavyko islost . Gal ir siemet pasisieks. smile.gif Kas dar zada lazintis?

nezinau uz ka statyt

QUOTE(Anakure @ 2016 04 28, 20:59)
Statytų už Pilvelytę, bet kadangi ji nedalyvauja, tai statys už rusą.
Vengras statymuose 19, tai neapsimoka statyti. O kaip šiandien Bulgarija šoktelėjo, net į 5 vietą  clap_1.gif , įdomu kokia priežastis tokio pakilimo. Ukrainą išstūmė į 8 vietą, Latvijos vieta nepakito. Italija 11 vietoje. Baltarusija kristelėjo viena vieta žemyn į 33.

Bulgarija netiketa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 04 28, 23:34)
Netikėkite šia lentele, ji meluoja  smile.gif

lotuliukas.gif Tai aišku, tik jūsų pateikiama informacija nemelaginga ax.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 29 balandžio 2016 - 06:14
QUOTE(Anakure @ 2016 04 28, 21:58)
Pimas pusfinalis, pagal statymus žiūrime kieno galimybės didžiausios patekti į finalą.
Suomija- 31, Graikija- 32, Moldavija- 41, Vengrija- 19, Kroatija- 16, Olandija- 15, Armėnija- 9, San Marinas- 40, Rusija- 1, Čekoslovakija- 13, Kipras- 18, Austrija- 23, Estija- 28, Azerbaidžanas- 17, Montenegro- 42, Islandija-20, Bosnija ir Hercegovina- 34, Malta- 6.
Pagal statymus, jeigu imame iki 20 vietos, tai gražiai dešimt valstybių turi galimybes patekti į finalą, 23 vietoje esanti austrė jau nepatenka.

Man baisu dėl Kipro verysad.gif apie mūsų bendrą Vanią tai jau net nešneku verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 04 28, 22:57)
Visai graži ta bulgarės daina, kurioje ji dainuoja "Ai Miliūte", žiūrėk dar ir nugalės Eurovizijoje
https://www.youtube....h?v=yKsNfccUTuk

ihm, miela daina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 29 balandžio 2016 - 08:59
QUOTE(Anakure @ 2016 04 28, 21:57)
Nešvaistykite be reikalo pinigų, vis tiek panašu, kad Donatas net į finalą nepateks  cool.gif

Dėl Donato patekimo į finalą neturiu net menkiausios abejonės
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 04 28, 22:57)
Nešvaistykite be reikalo pinigų, vis tiek panašu, kad Donatas net į finalą nepateks  cool.gif

Kad pateks, tai aš net neabejoju biggrin.gif Sakyčiau kokie 95 proc ax.gif

QUOTE(Monteverte @ 2016 04 29, 10:02)
Man baisu dėl Kipro verysad.gif apie mūsų bendrą Vanią tai jau net nešneku verysad.gif

Kipras 99,99 proc, kad pateks (ir finale, manyčiau, turėtų būt aukštai), o va Vania tai greičiausiai nepateks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 29, 09:02)

Vania dar parodys, o vilkai jam padės, nukonkuruos Montį ir išeis į finalą smile.gif
Papildyta:
Kokia pozityvi ir simpatiška belgė, nesuvaidinta, ir daina visai nebloga, o šou labai patiko, kad tik ji patektų į finalą
https://www.youtube....h?v=hYStWX8T-o0
Atsakyti
Gal kam įdomu bus paklausyt prancūzo atliekamo Prince'o "Purple rain" koverio:
https://twitter.com/...627264965042176

Beje, šiandien jo albumas pasirodė (gal kam aktualu tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 29, 11:56)
Gal kam įdomu bus paklausyt prancūzo atliekamo Prince'o "Purple rain" koverio:
https://twitter.com/...627264965042176

Man toks subjektyvus vaizdas susidarė, kad žmonėms prancūzas pradeda nusibosti, ir rodikliai pastarosiomis dienomis šiek tiek suprastėjo, ar tik ne per anksti iššoko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 04 29, 13:09)
Man toks subjektyvus vaizdas susidarė, kad žmonėms prancūzas pradeda nusibosti, ir rodikliai pastarosiomis dienomis šiek tiek suprastėjo, ar tik ne per anksti iššoko g.gif

Ta prasme, koeficientai pakito jau? Nestebėjau tų koeficientų, tai nežinau. Bet kad top 5-etas kaitaliosis, tai čia visko gali būt, nenustebčiau.

Kas dėl iššokimo, tai juk pirmoje vietoje jis niekad nebuvo pagal prognozes tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 29 balandžio 2016 - 12:18
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 29, 12:11)
Ta prasme, koeficientai pakito jau? Nestebėjau tų koeficientų, tai nežinau. Bet kad top 5-etas kaitaliosis, tai čia visko gali būt, nenustebčiau.

Kas dėl iššokimo, tai juk pirmoje vietoje jis niekad nebuvo pagal prognozes tongue.gif

Koeficientai tai ten smulkmena, kol kas labai menkutis pakitimas ir nebūtinai ką nors reiškiantis, bet ne vieną komentarą mačiau, kad jau nusibodo.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 04 29, 11:52)
Vania dar parodys, o vilkai jam padės, nukonkuruos Montį ir išeis į finalą smile.gif

Oi labai įdomu, kaip jis tuos vilkus pateiks scenoje. Įtariu 3D formatu ant ekrano lotuliukas.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 04 29, 11:56)
Beje, šiandien jo albumas pasirodė (gal kam aktualu tongue.gif )

Man man aktualu biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 04 29, 12:11)

Labai gera taktika išsilaikyti tarp lyderių, o paskui, susiklosčius geroms aplinkybėms, išsiveržti į priekį.

Daina apie "Miliūtę" labai įsimenanti. Man rodos ir Donatas po viešnagės Tel Avive minėjo ją kaip lyderę, kuri padarė įspūdį.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 04 29, 13:44)
Koeficientai tai ten smulkmena, kol kas labai menkutis pakitimas ir nebūtinai ką nors reiškiantis, bet ne vieną komentarą mačiau, kad jau nusibodo.

Tai įvairūs komentarai tuo labiau nieko nereiškia. Tokių komentarų apie kiekvieną dalyvį galima pririnkt irnesakyk.gif Man tada jau lažybų konrotų rodikliai žymiai patikimiau atrodo.

QUOTE(ramyra @ 2016 04 29, 13:44)
Man man aktualu  biggrin.gif
Labai gera taktika išsilaikyti tarp lyderių, o paskui, susiklosčius geroms aplinkybėms, išsiveržti į priekį.

drinks_cheers.gif biggrin.gif biggrin.gif

---

Šis tas apie Donatą (jau netrukus išvyks į Stokholmą)
http://www.delfi.lt/...u.d?id=71134428
Atsakyti