QUOTE(Smurka @ 2016 04 26, 10:41)
O va, kad rusas nelaimėtų, tai čia jau pasistengt reikės
Pasidalinkite receptais
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 26, 13:04)
Atmetus visas subjektyvias priežastis (

) man būtų smagu dar ir dėl to, kad Prancūzija jau labai seniai yra laimėjus tą pirmą vietą (berods prieš 40 metų).
Kaip Ämir team narė negaliu nepritarti. O laimėjimo atveju, Euroviziją iš Paryžiaus tegul taip pat veda Amiras, kaip šįmet švedas
QUOTE(Anakure @ 2016 04 26, 13:59)
Mane erzina prancūzo mimikos, šypsenos, gal jos ir natūralios, bet kažkokios atstumiančios
Kokia laimė, kad mes tokie skirtingi. Kas vienus žavi, kitus atstumia. Ruso ar baltaruso mimikos gali būti pačios natūraliausios, bet man jie nepatrauklūs kaip vyrai. Lazarevo veido profilis iš vis moteriškai vaikiškas (siauros lūpos, itin trumpas ir platus apatinis žandikaulis). Visai nesudomina kapstytis kas per asmenybė. O prancūzas, tebūnie flirto karalius, puikiai suvokiu, kad kabinuosi kaip sliekas ant kabliuko. Bet man gražu stebėti, kaip jis taip gražiai, lanksčiai ir empatiškai bendrauja. Na, moteris, kuri kada nors yra flirtavusi, supras apie ką aš

Gal jums dėl to ir nepatinka, kad nesijaustumėte smagiai šalia tokio vyro.
QUOTE(Pippi @ 2016 04 26, 17:07)
Viešpatie, jam gi tik 17 metų, paauglys dar. Mano paauglė dukra, kai nejaukiai jaučiasi, irgi kartais "kietuolę" vaidina - nu kur tu dabar pasirodysi, kad bijai ar jaudiniesi, juk "ne lygis"

.
Tikra tiesa. Ir mano paauglys būna "pasikelęs" nepažįstamoje aplinkoje. Savisauga suveikia ir norisi atsiriboti.