Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (7)

QUOTE(Pippi @ 2016 04 26, 18:07)
Pažiūrėjau aš tą interviu - nu kur jau čia susireikšminimas?  g.gif  Normalus tas interviu. Teko apie šveduką skaityti, kad jis pakankamai drovus ir labai nejaukiai jaučiasi bendraudamas su žurnalistais. Viešpatie, jam gi tik 17 metų, paauglys dar. Mano paauglė dukra, kai nejaukiai jaučiasi, irgi kartais "kietuolę" vaidina - nu kur tu dabar pasirodysi, kad bijai ar jaudiniesi, juk "ne lygis"  smile.gif.

Į drovuolį man jis tikrai nepanašus g.gif Turbūt paskutinė mintis man žiūrint tą interviu būtų apie tai, kad jis drovumą maskuoja. Na, bet gal šiais laikais tas paaugliškas drovumas iš tiesų taip maskuojamas smile.gif Man iš interviu susidarė vaizdas, kad tas vaikis nekenčia to žurnalisto ir ,atrodo, tuoj tuoj pasiųs jį ant trijų raidžių už tai, kad tas jo klausinėja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 26 balandžio 2016 - 17:36
Kažkaip man šiemet su prognozuojamu laimėtoju neaišku. Pagal mano analizes laimės rusas, kad jį kur šikantį sutrauktų bedainuojant
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2016 04 26, 18:36)
Kažkaip man šiemet su prognozuojamu laimėtoju neaišku. Pagal mano analizes laimės rusas, kad jį kur šikantį sutrauktų bedainuojant

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na gal ir issipildys jusu palinkejimas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2016 04 26, 10:41)
O va, kad rusas nelaimėtų, tai čia jau pasistengt reikės

Pasidalinkite receptais smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 04 26, 13:04)
Atmetus visas subjektyvias priežastis ( blush2.gif ) man būtų smagu dar ir dėl to, kad Prancūzija jau labai seniai yra laimėjus tą pirmą vietą (berods prieš 40 metų).

Kaip Ämir team narė negaliu nepritarti. O laimėjimo atveju, Euroviziją iš Paryžiaus tegul taip pat veda Amiras, kaip šįmet švedas tongue.gif

QUOTE(Anakure @ 2016 04 26, 13:59)
Mane erzina prancūzo mimikos, šypsenos, gal jos ir natūralios, bet kažkokios atstumiančios  schmoll.gif

Kokia laimė, kad mes tokie skirtingi. Kas vienus žavi, kitus atstumia. Ruso ar baltaruso mimikos gali būti pačios natūraliausios, bet man jie nepatrauklūs kaip vyrai. Lazarevo veido profilis iš vis moteriškai vaikiškas (siauros lūpos, itin trumpas ir platus apatinis žandikaulis). Visai nesudomina kapstytis kas per asmenybė. O prancūzas, tebūnie flirto karalius, puikiai suvokiu, kad kabinuosi kaip sliekas ant kabliuko. Bet man gražu stebėti, kaip jis taip gražiai, lanksčiai ir empatiškai bendrauja. Na, moteris, kuri kada nors yra flirtavusi, supras apie ką aš biggrin.gif Gal jums dėl to ir nepatinka, kad nesijaustumėte smagiai šalia tokio vyro.

QUOTE(Pippi @ 2016 04 26, 17:07)
Viešpatie, jam gi tik 17 metų, paauglys dar. Mano paauglė dukra, kai nejaukiai jaučiasi, irgi kartais "kietuolę" vaidina - nu kur tu dabar pasirodysi, kad bijai ar jaudiniesi, juk "ne lygis"  smile.gif.

Tikra tiesa. Ir mano paauglys būna "pasikelęs" nepažįstamoje aplinkoje. Savisauga suveikia ir norisi atsiriboti.
Atsakyti
Danai gyvai skamba gerai. Labai malonu klausyti. smile.gif https://oikotimes.co...active-concert/
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 04 26, 17:57)
Visai nesudomina kapstytis kas per asmenybė. O prancūzas, tebūnie flirto karalius, puikiai suvokiu, kad kabinuosi kaip sliekas ant kabliuko. Bet man gražu stebėti, kaip jis taip gražiai, lanksčiai ir empatiškai bendrauja. Na, moteris, kuri kada nors yra flirtavusi, supras apie ką aš  biggrin.gif Gal jums dėl to ir nepatinka, kad nesijaustumėte smagiai šalia tokio vyro.

Atrodo supratau kur mūsų nesusikalbėjimo priežastis: aš prancūzą daugiau vertinu kaip dainininką ir jo mimikas atliekant dainą, o jūs už sceninius jo gabumus smile.gif
O Lazarevas nėra vyriško veido, bet simpatiškas vaikinas smile.gif
Atsakyti
O kurios švedas ar jis laisvas?
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 04 26, 18:54)
1. Atrodo supratau kur mūsų nesusikalbėjimo priežastis: aš prancūzą daugiau vertinu kaip dainininką ir jo mimikas atliekant dainą, o jūs už sceninius jo gabumus smile.gif
2. O Lazarevas nėra vyriško veido, bet simpatiškas vaikinas smile.gif

1. Aš vertinu visumą. Neturiu muzikinio išsilavinimo, kad nuspręsčiau paėmė jis tą natą gerai, ar ne. Na, kai visai nusidainuoja, tai jau aišku. Manau, didžioji dauguma Eurovizijos žiūrovų taip pat nėra muzikos profesionalai, o balsuodami vadovaujasi "patiko" "nepatiko". Didžioji dalis turbūt nenaršo po netą ieškodami interviu ir pan. Viskas spręsis po atlikimo didžiojoje scenoje, kur svarbu pataps ir vokaliniai gebėjimai, šou ir charizma. Juk tai televizinis konkursas, kur dirba kameros, todėl atlikėjas turėtų mokėti bendrauti su žiūrovu anapus ekrano.
2. Nuo kokio amžiaus jums dar skaitosi vaikinas? 33 m. - vyras pačiame jėgų žydėjime biggrin.gif Tikrai nebjaurus jis, dailus, bet ne mano skonio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 04 26, 20:38)

Kazkuri cia isisunijo ji smile.gif Lyg zalia ruta, bet galiu ir klysti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2016 04 26, 18:07)
Pažiūrėjau aš tą interviu - nu kur jau čia susireikšminimas?  g.gif  Normalus tas interviu. Teko apie šveduką skaityti, kad jis pakankamai drovus ir labai nejaukiai jaučiasi bendraudamas su žurnalistais. Viešpatie, jam gi tik 17 metų, paauglys dar. Mano paauglė dukra, kai nejaukiai jaučiasi, irgi kartais "kietuolę" vaidina - nu kur tu dabar pasirodysi, kad bijai ar jaudiniesi, juk "ne lygis"  smile.gif.

drinks_cheers.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 04 26, 18:36)
Į drovuolį man jis tikrai nepanašus g.gif Turbūt paskutinė mintis man žiūrint tą interviu būtų apie tai, kad jis drovumą maskuoja. Na, bet gal šiais laikais tas paaugliškas drovumas iš tiesų taip maskuojamas smile.gif Man iš interviu susidarė vaizdas, kad tas vaikis nekenčia to žurnalisto ir ,atrodo, tuoj tuoj pasiųs jį ant trijų raidžių už tai, kad tas jo klausinėja biggrin.gif

Man panašus. Pirmas požymis - vengia akių kontakto.
Atsakyti
Susapnavau aš čia paryčiais, kad laimėjo lyg Ispanija, lyg Pietų Indija. Nėra tarp konkursantų ko nors, turinčio indiško kraujo?
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 04 26, 20:38)

va va, mano mokykla biggrin.gif imt po daug biggrin.gif
Atsakyti