Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (7)

QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 25, 18:10)
Musu Donatas ne vienintelis akrobatas eurovizijoj bus. smile.gif Slovene nusiziurejo ir irgi pasikviete akrobata. smile.gif

The stage performance includes a number of visual effects. The main elements are a LED display, many shades of light colours, fireworks, wind – all these elements give additional value to the performance, Anže explained.

But perhaps most exciting is that ManuElla and her four backing-singers will share the stage with Danish acrobat Jannik Baltzer Hattel.

j iant tiek silpna, kad net čipendeilai jos neįžgelbėtų
Papildyta:
QUOTE(Selga @ 2016 04 26, 00:35)
Mane ir Latvija visai tenkintų.  blush2.gif

nu nu... Len-ki-joj ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2016 04 26, 11:41)
Ai, bet ką aš čia, vis tiek latvis nelaimės. O va, kad rusas nelaimėtų, tai čia jau pasistengt reikės

Ko ten stengtis, bus kaip pernai: "alio, alio... balai eina į Rusi....." ---- tyla ------ "negirdžiu jūsų, perskambinsime vėliau" lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš ne pesimistiškai, o realistiškai. Laimėjimu mums gi net iš toli nekvepia. Į finalą tikiu, kad praeisime, o kad ten bus geriau nei Baku, jau abejoju.
O finale yra tik viena vieta - pirmoji

O ko tas latvis taip daug kam patinka, neturiu jokio supratimo. Eilinis čiupačiupsas su eiline pop dainuška elektroniniais motyvais. O kaip vokalistas tai labai net vidutinis.
Ai, bet ką aš čia, vis tiek latvis nelaimės. O va, kad rusas nelaimėtų, tai čia jau pasistengt reikės

Aišku. Iš esmės visai pritariu - ir dėl Donato, ir dėl latvio. O dėl ruso nuomonės neturiu, bet turiu įtarimą, kad už jį daug balsuos.
Atsakyti
Rusams labiau patinka "A Million Voices", balsavime laimėjo (53,6 proc.) prieš "You Are the Only One"
http://vk.com/eurovisionsongcontest

Statymuose Lietuva toliau krenta, ryte buvo 29 vietoje, matėsi, kad Belgija turi dideles galimybės pralenkti, bet kad taip greitai įvyks, tai nesitikėjo, dabar Lietuva jau 30 vietoje, Belgija 29 vietoje. Gera naujiena, kad 31 vietoje esanti Suomijai nėra taip arti 30 vietos.
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2016 04 26, 10:41)
O va, kad rusas nelaimėtų, tai čia jau pasistengt reikės

lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane šiais metais labiausiai stebina tai, iki kokio lygio yra nuvertinta Gruzijos daina blink.gif
https://www.youtube....h?v=y5VynlW6Xeo

Nu garbės žodis negaliu suvokt doh.gif Pažiūrėjau dabar - 38 vietoje(5 nuo galo) blink.gif Nu tikrai yra žymiai prastesnių.

Jei pvz tai būtų Lietuvos daina, tai aš labai džiaugčiausi ir galvočiau, kad vaaa, dabar tai jau pavarysim bigsmile.gif doh.gif O, pasirodo, ji visai dugne lentelės sėdi doh.gif
Padariau išvadą, kad man negalima balsuot atrankose, nes nejaučiu visai Eurovizinio skonio laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2016 04 25, 19:15)
Visai patiktų Francijoj eurovizija kitais metais

Atmetus visas subjektyvias priežastis ( blush2.gif ) man būtų smagu dar ir dėl to, kad Prancūzija jau labai seniai yra laimėjus tą pirmą vietą (berods prieš 40 metų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 26 balandžio 2016 - 13:05
Aš nenoriu, kad laimėtų prancūzas, nes jo daina pagal mano skonį yra eilinė dainelė, man daug gražesnė yra austrės daina, o ir pats prancūzas kažkoks nelabai natūralus, nesimpatiški tie jo maivymaisi, o scenoje jaučiasi patirties trūkumas. Jeigu pagal žiūrovų balsavimą nelaimi Sergunia, tai pagal mano skonį iš statyme esančių pirmose 4 vietose geriau laimėtų švedas, nes daina savotiška ir tuo įdomi, arba australė, jeigu parengs įdomią choreografiją.
O Gruzija dabar yra 39 vietoje. Baltarusija tik ką buvo 32, o dabar jau 33.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 04 26, 14:42)
Aš nenoriu, kad laimėtų prancūzas, nes jo daina pagal mano skonį yra eilinė dainelė, man daug gražesnė yra austrės daina, o ir pats prancūzas kažkoks nelabai natūralus, nesimpatiški tie jo maivymaisi, o scenoje jaučiasi patirties trūkumas. Jeigu pagal žiūrovų balsavimą nelaimi Sergunia, tai pagal mano skonį iš statyme esančių pirmose 4 vietose geriau laimėtų švedas, nes daina savotiška ir tuo įdomi, arba australė, jeigu parengs įdomią choreografiją.
O Gruzija dabar yra 39 vietoje. Baltarusija tik ką buvo 32, o dabar jau 33.

Nu labai skirtingai matom. Daina, aišku, kad skonio reikalas. Jau čia nepasiginčysi. Pati nelabai tikiu, kad prancūzui pavyks laimėt, kad ir kaip norėčiau rolleyes.gif Bet ko jau ko, o maivymosi pas jį nei pro kur neįžvelgiu - kaip tik labai natūralus ir nuoširdus vyrukas. Kad labai emocionalus, tai taip. Bet kažin ar čia minusas rolleyes.gif Nu, aišku, jis ne Gagarina, ar tuo labiau, Pilvelytė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 26 balandžio 2016 - 13:54
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 26, 13:53)
Nu, aišku, jis ne Gagarina, ar tuo labiau, Pilvelytė biggrin.gif

Gagarina aišku, kad vaidino, ji juk artistė, bet natūraliai emocijos jai per kraštus liejosi, nes yra aktorė smile.gif
Mane erzina prancūzo mimikos, šypsenos, gal jos ir natūralios, bet kažkokios atstumiančios schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 26 balandžio 2016 - 14:01
QUOTE(Anakure @ 2016 04 26, 14:59)
Gagarina aišku, kad vaidino, ji juk artistė, bet natūraliai emocijos jai per kraštus liejosi, nes yra aktorė smile.gif
--
Mane erzina prancūzo mimikos, šypsenos, gal jos ir natūralios, bet kažkokios atstumiančios  schmoll.gif

Nu man jinai visiškai priešingai atrodė rolleyes.gif Kad vaidino - matėsi, ir tai nėra gerai atlikėjui. Atrodė perspaustai, nenatūraliai, kai kurios mimikos net bauginančios buvo.
---
Na tai normalu tikriausiai, kad kiekvienam skirtingo tipažo žmonės patinka. Ale pastebėjau, kad daug ką erzina, jei žmogus linksmas ir besidžiaugiantis gyvenimu, o ne surūgėlis rolleyes.gif Nes gi pas mus įprasta dejuot ir piktintis visais įmanomais dalykais doh.gif
Papildyta:
Vat iš šių metų erzinančių man yra švedas. Kol nepažiūrėjau jo interviu, tol kitą nuomonę turėjau. Nuvylė jis mane. Džiaugiuosi, kad pažiūrėjau, nes nors ir ta daina buvo visai nebloga, bet už tokią susireikšminusią personaliją, tai jau niekad nebalsuočiau.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 26, 14:11)
Vat iš šių metų erzinančių man yra švedas. Kol nepažiūrėjau jo interviu, tol kitą nuomonę turėjau. Nuvylė jis mane. Džiaugiuosi, kad pažiūrėjau, nes nors ir ta daina buvo visai nebloga, bet už tokią susireikšminusią personaliją, tai jau niekad nebalsuočiau.

Būtų įdomu pamatyti kaip atrodo, o kur žiūrėti, kas iš jo ėmė interviu?

Papildyta:
Nu man jinai visiškai priešingai atrodė rolleyes.gif Kad vaidino - matėsi, ir tai nėra gerai atlikėjui. Atrodė perspaustai, nenatūraliai, kai kurios mimikos net bauginančios buvo.

Negerai atrodė, nepadėjo net aktorystė, nesugebėjo suvaldyti emocijų, labai jausminga.
Papildyta:
Na tai normalu tikriausiai, kad kiekvienam skirtingo tipažo žmonės patinka. Ale pastebėjau, kad daug ką erzina, jei žmogus linksmas ir besidžiaugiantis gyvenimu, o ne surūgėlis rolleyes.gif Nes gi pas mus įprasta dejuot ir piktintis visais įmanomais dalykais doh.gif

Ne, ne tai, na, nesiderina prie jo tos mimikos, šypsenos nors tu ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 04 26, 15:26)
Būtų įdomu pamatyti kaip atrodo, o kur žiūrėti, kas iš jo ėmė interviu?
----

Ne, ne tai, na, nesiderina prie jo tos mimikos, šypsenos nors tu ką smile.gif

Dabar greitai nesurasiu to konkretaus interviu, kurį mačiau, bet kitą radau. Iš jo irgi galima vaizdą susidaryt:
https://www.youtube....h?v=t00g9xJ-kI8

---

Nu nežinau, man tai viskas ten derinasi biggrin.gif Gal kokiems Kipro vyrukams nesiderintų, bet ir tai pasiginčyčiau. Jie tik atrodo tokie lediniai (kaip tame klipe), o iš tikrųjų faini labai žmonės.
Man gera nuotaika ir optimizmas gražiai atrodo ant visų žmonių biggrin.gif

Kiek esu peržiūrėjusi įvairių dalyvių interviu, tai kol kas tik švedas man užkliuvo iš blogosios pusės. Bet tai čia skonio reikalas. Jums gal jis kaip tik turėtų patikt tongue.gif
Man dar labai patiko bulgarė, Izraelio atstovas labai įdomus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 26 balandžio 2016 - 14:53
Aš ne pesimistiškai, o realistiškai. Laimėjimu mums gi net iš toli nekvepia. Į finalą tikiu, kad praeisime, o kad ten bus geriau nei Baku, jau abejoju.
O finale yra tik viena vieta - pirmoji

O ko tas latvis taip daug kam patinka, neturiu jokio supratimo. Eilinis čiupačiupsas su eiline pop dainuška elektroniniais motyvais. O kaip vokalistas tai labai net vidutinis.

As irgi nesuprantu kodel latvis taip aukstai vertinamas? Gal del to kad Aminata daina parase? g.gif Noreciau, kad musu Donatas pokliutu i desimtuka. Tikiuosi kad komisija ji palankai ivertins. smile.gif Tikiu kad uzims nezemesne nei 14 vieta finale. smile.gif Jei reiktu rinktis tarp prancuzo ir ruso tai noreciau, kad laimetu prancuzas. ax.gif Jo daina ne sedevras bet kazkaip daugiau simpatiju kelia. smile.gif
Papildyta:
Kazkaip man pradeda atrodyti kad siemet gali laimet australija. Daina nebloga, balsa stipru turi, jei dar koki sou gera padarys, tai visai tiketina. smile.gif jau noriu uz kazka lazybose statyt, bet taip ir neapsisprendziu uz ka. unsure.gif Statyciau uz ja arba uz prancuza . Rusas turi daug sansu laimet, bet kazkodel man atrodo kad ir siemet liks antras. Dar Italija gali nustebint nors ji lazybininku pastatyta tik 12 vietoj. smile.gif Ir dar kazkur buvau radus satisitika, kiek procentu moteru ir kiek procentu vyru yra laimeje eurovizija. Tai moteru procentas buvo zymiai didesnis. smile.gif Taigi pagal sia teorija siemet turetu laimeti moteris. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 26, 14:04)
Mane šiais metais labiausiai stebina tai, iki kokio lygio yra nuvertinta Gruzijos daina blink.gif
https://www.youtube....h?v=y5VynlW6Xeo

Nu garbės žodis negaliu suvokt doh.gif Pažiūrėjau dabar - 38 vietoje(5 nuo galo) blink.gif Nu tikrai yra žymiai prastesnių.

Jei pvz tai būtų Lietuvos daina, tai aš labai džiaugčiausi ir galvočiau, kad vaaa, dabar tai jau pavarysim  bigsmile.gif  doh.gif  O, pasirodo, ji visai dugne lentelės sėdi doh.gif
Padariau išvadą, kad man negalima balsuot atrankose, nes nejaučiu visai Eurovizinio skonio laugh.gif
Papildyta:

Atmetus visas subjektyvias priežastis ( blush2.gif ) man būtų smagu dar ir dėl to, kad Prancūzija jau labai seniai yra laimėjus tą pirmą vietą (berods prieš 40 metų).

Gruzijos daina man dvejopus jausmus kelia, ispradziu patinka, veza ta muzikele, bet i pabaiga pradeda erzinti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 26 balandžio 2016 - 16:47
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 26, 14:50)
Dabar greitai nesurasiu to konkretaus interviu, kurį mačiau, bet kitą radau. Iš jo irgi galima vaizdą susidaryt:
https://www.youtube....h?v=t00g9xJ-kI8

---

Pažiūrėjau aš tą interviu - nu kur jau čia susireikšminimas? g.gif Normalus tas interviu. Teko apie šveduką skaityti, kad jis pakankamai drovus ir labai nejaukiai jaučiasi bendraudamas su žurnalistais. Viešpatie, jam gi tik 17 metų, paauglys dar. Mano paauglė dukra, kai nejaukiai jaučiasi, irgi kartais "kietuolę" vaidina - nu kur tu dabar pasirodysi, kad bijai ar jaudiniesi, juk "ne lygis" smile.gif.
Atsakyti