Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (7)

QUOTE(Jolleee @ 2016 04 23, 21:58)
Per LRT tv šiandien po panoramos, laidoje "90 dainų, 90 legendų" tema buvo skirta eurovizijai. lens.gif

aha, žiūrėjau drinks_cheers.gif
Tik dainavo mažokai, labiau kalbėjo. Bet vistiek įdomu.

Na... mano įspūdžiai tokie: Vilija ir Evelina Sašenko patiko.

Inculto... tikrai galėjo būti ir geriau.
O va Julija Ričik ir Vaidutis tai silpnokai sudainavo unsure.gif Net labai silpnokai, mano ausytėms...

Ar jie šitaip atsipalaidavę ir pro pirštus žiūrėjo, ar nelabai kažką mes ir siuntę g.gif Čia aš apie tuos paminėtus.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 23, 16:09)

vat tai geras žmogus wub.gif kuri pusė man? nuo galvos, nuo kojų žiūrint ar visą per pusę skeliam? mirksiukas.gif

Aš net nepamaniau, kad bus taip sudėtinga dalinti, kad reikės taip mėsinėti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 04 24, 14:57)
O va Julija Ričik ir Vaidutis tai silpnokai sudainavo  unsure.gif  Net labai silpnokai, mano ausytėms...

Man labai gražiai skambėjo Ritčik daina, graži daina.
Papildyta:
Statymuose Lietuva trumpam buvo sugrįžusi į 26 vietą, vakar vėl nukrito į 27, ir jau vakar matėsi, kad 28 vietoje esanti Danija yra labai arti ir gali pralenkti, šiandien tai ir įvyko - Danija 27, o Lietuva 28 vietoje. Estija nukrito į 30 vietą. Gruzija pakilusi į 38. Kipras -18, Vengrija- 19, Lenkija -14. Vakar Australija aplenkė Švediją, bet nežymiai, ir yra 3 vietoje, o iki 2 vietos labai toli.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 04 24, 15:14)

Man labai gražiai skambėjo Ritčik daina, graži daina.

Bet sudainavo tai ją labai šiaipsau, mėgėjiškai, sakyčiau g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 04 24, 16:14)
Aš net nepamaniau, kad bus taip sudėtinga dalinti, kad reikės taip mėsinėti  lotuliukas.gif

meilė visada sunki
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2016 04 23, 22:58)
Per LRT tv šiandien po panoramos, laidoje "90 dainų, 90 legendų" tema buvo skirta eurovizijai. lens.gif

žiūrėjom vakar su vyru ir dauguma atveju patys nustebę buvom KAIP Lietuva galėjo išsirinkt tokius atstovus rolleyes.gif
Atsakyti
Netrukus 19:30 per Info TV laidoje "diagnozė valdžia" apie euroviziją kalbės. lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 24 balandžio 2016 - 18:28
Musu Donatas ne vienintelis akrobatas eurovizijoj bus. smile.gif Slovene nusiziurejo ir irgi pasikviete akrobata. smile.gif

The stage performance includes a number of visual effects. The main elements are a LED display, many shades of light colours, fireworks, wind – all these elements give additional value to the performance, Anže explained.

But perhaps most exciting is that ManuElla and her four backing-singers will share the stage with Danish acrobat Jannik Baltzer Hattel.

Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 22, 13:36)
Na ka vienu konkurentu maziau. Zinoma gaila rumunu, bet ka jau cia padarysi.

Menkas buvo konkurentas irnesakyk.gif

QUOTE(blackkiss @ 2016 04 22, 20:18)
o Amirą kaip gerai įvertino  bigsmile.gif  bet labai nujaučiu kažkaip, kad jis laimės  drinks_cheers.gif

Visai patiktų Francijoj eurovizija kitais metais smile.gif Aišku, geriausia būtų Lietuvoj, bet nelabai kas šiemet išeis sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 25 balandžio 2016 - 18:17
QUOTE(Smurka @ 2016 04 25, 19:15)
Visai patiktų Francijoj eurovizija kitais metais smile.gif Aišku, geriausia būtų Lietuvoj, bet nelabai kas šiemet išeis sad.gif

Mane ir Latvija visai tenkintų. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2016 04 25, 19:15)
bet nelabai kas šiemet išeis sad.gif

kodėl taip pesimistiškai, Smurka? Na, kad nelaimėsim, ko gero, akivaizdu. Bet manai, kad šiaip prastai bus?
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 04 25, 23:35)
Mane ir Latvija visai tenkintų.  blush2.gif

tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

+1 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2016 04 26, 07:37)
kodėl taip pesimistiškai, Smurka? Na, kad nelaimėsim, ko gero, akivaizdu. Bet manai, kad šiaip prastai bus?

Aš ne pesimistiškai, o realistiškai. Laimėjimu mums gi net iš toli nekvepia. Į finalą tikiu, kad praeisime, o kad ten bus geriau nei Baku, jau abejoju.
O finale yra tik viena vieta - pirmoji

O ko tas latvis taip daug kam patinka, neturiu jokio supratimo. Eilinis čiupačiupsas su eiline pop dainuška elektroniniais motyvais. O kaip vokalistas tai labai net vidutinis.
Ai, bet ką aš čia, vis tiek latvis nelaimės. O va, kad rusas nelaimėtų, tai čia jau pasistengt reikės
Atsakyti